Homend Toastbuster 1307 800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Homend Toastbuster 1307 800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    Homend e yakışmıyor

    Piyasadaki ucuz tost makinelerinden hiç bir farkı yok . Tostu güzel yapmıyor. Bu paraya değmezmiş. Homend e yakıştıramadım doğrusu... ayrıca paketin içinden kullanma klavuzu vs çıkmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2013
    Çok kaliteli ve şık

    Ürün geçen hafta elime ulaştı ancak kullanma fırsat buldum, bugün hem tost plakasını hem de waffle plakasını kullandım. İkisi de çok pratik ve kullanışlı, ürün çok şık, malzemesi kaliteli ve insanda güven uyandırıyor. Hem dik hem yatay olarak saklanabiliyor, plakalar kolaylıkla takılıp yerleşiyor ve temizlenmesi de oldukça kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2013
    harika

    Harika vaffle yapılıyor hem mutfağınizda cok yer kaplamayacak bir tost Makinesi site fiyati cok uygun tavsiye ederim ayrica cok şık duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2013
    Fiyatına göre çok

    Ürün kısa sürede elime ulaştı. Hem tost hem de Waffle yaptım ve her ikisi de çok iyi oldu. Tek eksiği bana göre ısı ayarının olmaması. Bu yüzden Waffleın pişmesi biraz uzun sürebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2013
    harika Waffle

    Ürün dün elime geçti. Uzun zamandır waffle yapabilmek için uygun bir makine arıyordum.Oldukça pahalı başka makineler de var. Bu makine küçük ama harika Waffle ve tost yapabiliyorsunuz. Evde kullanım için oldukça uygun. Az yer kaplıyor. tost ve Waffle için düşünüyorsanız ve kalabalık bir aile değilseniz kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2013
    Aldığım üründen memnunum.

    Hem tost makinası hem de waffle makinesi olarak kullanıyorum,hem üründen hem de kargo ile kısa süre içine gelmesınden memnun kaldım Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2013
    çok kaliteli

    Çok güzel,zarif ve kaliteli bir ürün,plakalarında kullanılan malzeme çok güzel,özellikle waffle plakalarına bayıldım.Kullanma klavuzu da bir o kadar açıklayıcı ve basit.almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Toastbuster 1307 800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Toastbuster 1307 800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat