Dökümix DT 30 Döküm 1800 W 8 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı  Yorumları

Dökümix DT 30 Döküm 1800 W 8 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(1429 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ev için Mükemmel

    Sade ve güzel görünüyor, malzemesinin sağlam kaliteli olduğunu tutunca hissediyorsunuz. döküm olması mükemmel, plakalar çıkmıyor ama temizlemesi kolay, zeminden yüksek olması avantaj yağ akıttığı yere ufak bir kap koyulabiliyor. ve en önemlisi çok leziz kurumamış tost yiyebiliyorsunuz. kalitesi ve fiyatı tam kararında!..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Genel olarak güzel

    Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum kargo hızlı bir şekilde elime ulaştı 2 iş günü sürdü gelmesi onun dışında kutu oLarak zarar görmemiş ve gayet güzel paketlenmişti zarar görmemesi için ellerinden geleni yapmışlar . Ürünün artılarına gelecek olursak çok hızlı ısınıyor, sağlam kalite hissi yüksek malzemeden yapılmış, kolay kolay deforme olucak bir ürün değil tabakaları dökme Demir olduğu için çizilmiyor, yanında temizlik için fırçasınıda göndermişler. Kötü özellikleri olarak Demir üzüerinde tırtıklı bir his var bezle silerken bez parçaları takılabiliyor , kaynak izleri var, ayrıca kapak açıkken üst kapaktan yağ damlıyor altına bir gazete kağıdı yada karton koyarak sorunu çözebilirsiniz. Bunun dışında başka bir problemi yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sağlık İçin Tavsiye Ederim

    Fiyatına göre iyi bir ürün.Isınma problemi yok.Ürün çok iyi paketlenmiş. Alalı 2 hafta oldu, bu süre içerisinde birçok defa kullandık ve memnun kaldık.Ürünün yanında temizleme fırçası hediyesi geldi. Temizleme sıkıntısı yaşamadık, fırçayı kullanmamıza gerek bile kalmıyor,çünkü yapışma sorunu hiç yaşamadık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    sogumak bilmiyor

    urunun ilk tercih sebebim turk mali ve dokum olmasi aninda isinip gec soguyor gelir gelmez denedim isinmasi sogumasi hemen bir larca tost yaptim muazzam oldu hafif kizarik kurumamis bufe tadinda tost tskler

  • HepsiB. aracılığıyla
    beklediğimden ufak çıktı

    ambalaj güzel döküm olması güzel ısısının çabuk soğumaması da güzel ama ben daha büyük ebatta bekliyordum yine de alacak kişilere tavsiye ederim??

  • HepsiB. aracılığıyla
    kesinlikle tavsiye ediyorum

    ürün kargo olarak denilen tarihten 1gün geç geldi. ama sağlam ve sorunsuz geldi. öncelikle yorumlara bakarak aldım ve hemen denedim. tavsiye edildiği gibi bolca yağladım ve ısıttım,ilk tostlarımı o şekil yaptım. kesinlikle dışardaki tostlar gibi presliyor ve dışı çıtır çıtır içi ise mis yumuşacık süper bir tost oldu. ürün görseldeki gibi ayaklarındaki nikelajlar yok fakat sorun değil. dökümü mükemmel pürüzsüz genel anlamda kalitesi süperdi. şüphesi olanlar şüphe etmeden alabilirler. bol yağladıktan sonra yapışma vs olmadı. bezle silincede tamamen tertemiz sıfır gibi oldu. teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bakalım nasıl çıkacak.

    Uzun zamandır tost makinası bakıyorum. Döküm olsun istedim. Mutfak tipi döküm tost makinesinde çeşit çok az . Bu markayı ilk defa duydum.Bu ürünü almaya karar verdim.Ancak henüz almadım. Okuduklarımdan temizliğinin sorun olacağını ve ebatlarının küçük olacağını tahmin ediyorum. Bunlara rağmen döküm olmasından dolayı alacağım İnşallah. İyi çıkmasını diliyorum. Sabahları çocuklar tostu seviyor.Hadi hayırlısı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Yağ akıtacak alan zımparalanmış daha profesyonel olabilirdi .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Sağlam, güzel ürün, ağırlığı 7kg. Resimdeki gibi ayaklarında parlak nikelaj yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Lezzetli Tost Yapıyor

    Ürünü 40 gün önce aldım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim çok lezzetli tostlar yapıyor temizliği o kadar sorun değil. Parasının hakkını veren bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Sıkıntısız kaliteli bir ürün denedik gerçekten çok güzel bu tost makinesi ise diğerleri ne acaba 4 yıldız vermemin sebebi herkeste çıkan temizleme fırçası bende yoktu

  • HepsiB. aracılığıyla
    gerçek tost keyfi

    almış olduğumuz dökümiks tost makinası gayet başarılı güzel hakiki tost yemek isteyenlere tavsiye ederim sağlamlık konusuna gelince gayet sağlam görünüyon olup olmadığını zaman gösterecek bize tel fırçasınıda koyuvermişler teşekkürler hepsi buradaya

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    3 tost makinesi denedik attik sonunda iyi tost makinesini bulduk

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Buradaki yorumlara bakarak aldık gerçekten güzel tost yapıyor tabiki döküm olmasida avantaj fiyatıda makul dezavantajı ise sekiz tost deniliyor fakat sadece büyük tost ekmeği olarak dört tost ekmegi sigiyor birde temizliği biraz zahmetli hepsiburada ve Aras kargoya tesekkurler bu arada kargoda söylenilen den bir gün önce geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel.

    Beklediğim gibi herhangi bir kaplama yok tamamen döküm. Fazla güç sarfetmeden tost yapabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    zollu makına

    ÇOH İYİ. ekmeği koy. başını bekleme. o zaten ağırlığı ile ekmeği eziyor. güzel ürün güzel. belki firma zahibi duyar da hediye niyim gönderir gadasını aldıklarım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Konya'da ikamet ettiğim için ürünü bizzat fabrikadan aldım :) Eve gelip önce üretim müdürünün tavsiyesiyle düşük ısıda birkaç dakika beklettik, ardından nemli bezle sildik. Bir süre sonra da ilk tostlarımızı yaptık. Gayet pratik bir kullanımı var, aynı anda 4 tost ekmeği sığabilir gibi duruyor ama biz iki tost ekmeği kullandık, 4. kademede çok çabuk ısındı ve tostlar da 2-3 dakikada hazır hale geldi, lezzeti de gayet güzeldi. Temizlik için de bulaşık teli kullandık, fırça da kullanılabilir, yetkili arkadaş mümkün mertebe ıslak bırakmayın dedi. Şimdilik bu kadar, fiyat performans oranı bence çok iyi, kaliteli ve muadil tost makinelerine göre (teflon kaplama vs) daha sağlıklı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bende yeni aldım ama çok memnunum tostları bir harika yapıyor ama sıcakken temizliğini yapmanız lazım plakaları çıksa daha rahat olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet Güzel

    3 günde elime ulaştı. Çok kaliteli termostata sahip yaklaşık 2-3 dk içerisinde ısınıyor ve çook uzun süre sıcaklığını koruyor fişini çekip arkasına 2-3 tane daha tost yapıyorum. Malzemesi çok kaliteli ve sağlam göz korkutmuyor. Ancak herkes gibi ben de temizlik yöntemini beğenmedim ama alışılmıcak bişey yok o kadar da zahmetli değil. Kısacası kaliteli bir ürün herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dökümix DT 30 Döküm 1800 W 8 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dökümix DT 30 Döküm 1800 W 8 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat