Korkmaz Vertex Duo Kırmızı Blender Seti Yorumları

Korkmaz Vertex Duo Kırmızı Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2022
    ürününümüz beklediğimiz gibi geldi

    Olumlu yönleri: Görseldeki ürünün aynısı geldi memnunuz şimdilik bit sıkıntı yok beğenerek aldık, kırmızı renk başka güzel ☺️

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Blender gerçekten kurtarıcı. Hele ki misafirler gelince çok iyi oluyor. Yardımcı ürün. Bu sebeple de istediğim çalışmayı sağlıyor. Pasta kek börek yaparken hızlı bir şekilde hazırlayabiliyorum. Böylelikle iki saat çırpma ile zaman kaybı olmuyor. Birçok açıdan kolaylık sunuyor. Bu sebeple de tercihim her zaman Korkmaz. En iyi marka olması sebebi ile de gönül rahatlığı ile kullanıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    .

    Olumlu yönleri: Anneme aldık hediye olarak elinden düşmüyor çorbalar için olmazsa olmaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: İstediğim gibi bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Daha önce kullanmıştım bu ürünü memnun olduğum için tekrar aldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Parlak rengiyle çelik bıçağı ile bizi cezbeden bu blendır oldukça güzel bir alet olmasının yanında 2 yıl korkmaz garantisi altında olup gayet başarılı bulduğum aletler den biridir. Sessiz çalışa ve turbo özelliliği ile oldukça güçlü bir kapasiteye sahip olan alet en zor işleri kolaylıkla yapması açısından hanımların mutfaktaki en iyi yardımccılarından biri olmaya aday diyebilirim. 700 ml lik doğrayıcı haznesinin de bulunması işlerinizi oldukça kolaylaştırmaktadır. kargoda gayet güzel bir şekilde paketli olarak gelmiş olup adres garantisi ve firma güvenilirliği esas alınmıştır. teşekkürler. . .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çeyizimde aldığım Blender Seti bozulmuştu. Bir blender almam gerekiyordu. Korkmaz marka bu blennder ı alalı bir ay oldu. Keşke çeyizimde dde Korkmazı tercih etseydim dedim. Çok iyi bir makine herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    çok iyiii

    Olumlu yönleri: siyahını kullanıyorum ben de. Çokda memnunum. Klasik blender ama korkmaz olması kalitede faktör tabi. Ölçü kabı ile beraber dahili satılıyordu. 2 hız ayarı var. Kullanışlıdır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    kaliteli.

    Olumlu yönleri: tekli blender modeli 1000 ml ölçü kabı var ve çok kullanışlı temizlenmesi de öyle ister elde yıka ister makineye at sana kalmış. Bıçakları hepsinde olduğu gibi yine paslanmaz çelik tabii ki.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: her evde blender vardır bence olmayan var mıdır. Her ev hanımı yada çalışan illa ki kullanıyordur. Bende alırken o zamanlar bunu tercih etmiştim hiçde pişman olmadım. Tek li zaten haznesi vs yok set değil yani. Bıçağı paslanmaz çelik çokda güzel kullanılıyor ben çorbalarda ve pürede çok kullanıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tam beklediğim kalitede. çok güzel.

    Olumlu yönleri: Çok kaliteli ve güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) guzel blender

    Olumlu yönleri: Urun fiyatına göre baya iyi ben çok beğendim çok hızlı ve az ses çıkarıyor.sadece çelik gövdeyi ayırmak biraz zor .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel

    Olumlu yönleri: Piyasadaki en iyi ürün gözünüz kapalı alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2018
    anlatmiya gerek yok. goruyursunuz.

    eşim çok beğendi. iş yerinde de aynısı varmış ondan memnun kaldığı için eve de aynısını istedi. tuşların basımı çok iyi yumuşak. iki hız kademesi var. 850w. sürahisi çok kalın bi plastikten yapılmış hiç kırılmaz gibi duruyor. sürahi kapaklı. elde duruşu ve kullanımı rahat. kablo uzunluğu iyi. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz Vertex Duo Kırmızı Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz Vertex Duo Kırmızı Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat