Electrolux ESB2500 Blender Yorumları

Electrolux ESB2500 Blender yorum ve tavsiyeleri

(581 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Bu şekilde şişe blender arayışında olanlara tavsiye ederim. Yaklaşık 1 ay önce aldım ve çok beğendim. Sık sık farklı içecekler yapmak için kullanıyorum ve hiçbir olumsuz yanını görmedim. Motoru gayet güçlü. Küçük, şık ve sevimli bir duruşu var. 600 ml şişeler çok da minik sayılmaz ve renkleri güzel. Ben sık kullanmama rağmen herhangi bir sızıntı sorunu falan yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Very good quality, No Ice breaking.

    I like the product quality and the idea that it has two bottles, but it'd doesn't break ice this is the only problem.. But all products in same category have the same problem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika smoothie ve meyve israfına son

    Ben bir tam meyveyi bitiremiyordum bir muz veya elma fazla geliyor o yüzden çoğu zaman meyveler çöpe gidiyordu sırf meyve israfını önlemek için aldım karışık meyveleri doğrayıp buzluğa koydum bu sabah birkaç dilim donmuş meyve bir çay bardağı süt biraz tarçın ve mahlep harika bir smoothie benim için artık kahvaltı yapmak çok kolay olacak, ayrıca sık sık meyveli kefir alıyordum artık gerek kalmayacak

  • HepsiB. aracılığıyla
    Önerilir

    Bu yorumu yazmak için özellikle bekledim, kullanıp görmek için. Öncelikle bazıları buz kırmadığnı söylemiş, çokda güzel kırıyor. (Fakat her makinadaki gibi sadece buz koyulmaz yanına bir miktar sıvı koymak gerekir) Ürünün ve şişelerin malzeme kalitesi oldukça güzel. Şişeyi ağzına kadar buzla karışık bir şekilde doldursam bile 5-10 saniyede işi hallediyor başarılı buldum. Sızdırma olayına özellikle dikkat ettim, sızdırma yapabilecek yerde güzel bir silikonumsu bir malzeme var. Kullanımdan sonra özellikle baktım, zerre sızdırma yapmadı. Her eve lazım böyle bir şey.

  • HepsiB. aracılığıyla
    urunde saticida harika

    Anatoptan dan aldim. Hizli kargo iyi paketleme iyi fiyat. Urun tek kelime ile mukemmel resmen kalite ve pratiklik akıyor bayıldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sürat kargo berbat

    Ürün çok iyi....Ancak hepsi buradaya tavsiyem sürat kargoyla çalışmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    spor nodel oldugundan 2 buyuk şişesi var. spor yazmayan modellerde bir küçük bir buyuk sise oluyor. orta serlikte buz kırabiliyor ancak motorun omrunu belki kisaltabilir bu islem. çünkü marka buz kirdigini belirtmemiş ozelliklerinde ve hafif zorlandığını buz kirma islemi esnasinda farkediyorsunuz. rahatlikla alinabilir. buz kirar mi diye dusunmeyin ha cok sert ve buyuk buz denemedim bilmiyorum. su sızdırma olayı yok. tefal ile birebir ayni urun magazada karsilastirdim. bıçaklar ve mekanizma uzerindeki delikler desenler plastik ve üzerindeki baski resimler vs ayni bildiğiniz.. zerre fark yok ayni bant urunu sadece üzerindeki marka farkli ve tefalde 2. şişe yok. kesinlikle elektrolux.. çalışma sesi son derece makul duzeyde. plastik kalitesi cok iyi. tritan mi ne diyorlar zararsiz plastik. kusursuz degil. bicagi ceviren malzeme motor mekanizmasindaki her bilesen saglam metal olsa o zaman ömürlük derdim tabi ama artik hep bu sekilde urunler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Urunden cok memnunum. Koku yok, sizdirma yok. Temizligi cok kolay. Sadece gurultulu ama isiniz o kadar kisa surede bitiyor ki gurultuye fazlaca maruz kalmiyorsunuz. Saglam malzeme, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    elektrolux esb2500 spor blender

    Paket sağlam ve özenli geldi anatoptan firmasına teşekkür ediyorum işin hakkını veriyorlar kargo hızlı geldi cihazı denedim güzel buz kırıyor almanızı tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Basarili

    Daha onceden de siparis verdigim anatoptan saticisindan cok memnunum. Urunler kaliteli ve guzel paketlenmis. Firma urunu ayni gun kargolamasina ragmen bu siparisim ve daha once aldigim urun bana 1 hafta sonra ulasti. Kargo firmasiyla bu konuyu gorusup duzeltmenizi temenni ediyorum. iyi calismalar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok başarılı.2 şişesi de 600 ml lik.Şişeler çok sağlam.Ürün sağlam ve su sızdırması yok.TEFAL VE GRUNDİG te yedek şise yok.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü anatoptan'dan aldım, gayet güzel paketlenmişti, kutusuyla belgesiyle baloncuklu plastik içinde geldi, zarar görmemişti. Kargoyla da sıkıntı yaşamadım. Şişeleri asla akıtmıyor, onlar da gayet güzel. Performans olarak şimdilik istediğimi karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli ve sağlam ürün

    Ürünü bugün teslim aldım kargo paketlemesi ve teslim süresi harika. Ürünle ilk denemeyi yaptım gerçekten kusursuz hakkını veriyor. Teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.05.2023
    amazzon güvencesi daima önde

    Smooticiler koşun koşun İyi Fiyat Kargo Bedava ne alırsan kapında

  • Amazzon aracılığıyla, 11.04.2023
    Kaliteli

    Malzeme kalitesi çok iyi. Nerdeyse 5 aydır kullanıyorum herhangi bi arıza vermedi.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.04.2023
    Çok iyi

    Ürün genel olarak beklentimin çok üstünde. Bu kadar seveceğimi düşünmüyordum. Hergün ara öğün olarak veya keyif amaçlı smoothie yapmaya başladık eşimle beraber :)

  • Amazzon aracılığıyla, 01.04.2023
    Tereddütsüz alabilirsiniz

    Kargo çok hızlı, eksiksiz, hasarsız elime ulaştı. Çok iyi paketlenmişti. Kullanmaya başladım. Çok kısa sürede parçalama yapıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.03.2023
    Güzel

    Çok memnunum iyi ki almışım.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.02.2023
    kalite

    Ürün 3 günde teslim edildi. Yulaf, süt, muz, cicibebe vb. besinleri kombinliyip güzel tatlar çıkarıyor. tavsiye ederim..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ESB2500 Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ESB2500 Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat