Bosch MSM6A3R Mixxo Kablosuz El Blenderı Yorumları

Bosch MSM6A3R Mixxo Kablosuz El Blenderı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Özel metal kutuda sunulan ve içinde dünyada bir ilk olarak lityum-ion pil teknolojisi yerleştirilmiş olan MIXXO Kablosuz El Blenderiyle kullanıcılara büyük bir esneklik sunuluyor. Bu teknoloji sayesinde anneniz blenderini istediği her yerde, elektrik bağlantısına ihtiyaç duymaksızın kullanabilecek. "No memory" efekt özelliği sayesinde blenderin mobil özelliği, şarjı bitene kadar aynı güçte sunulmaya devam ediyor ve uzun süre kullanılmaması durumunda bile şarj seviyesinde bir azalma olmuyor.

    Bu cihaz dakikada 10.500 devir ile son derece güçlü. Şarj istasyonu isteğe bağlı olarak tezgah üzerine koyulabiliyor ya da duvara monte edilebiliyor. MIXXO Kablosuz El Blenderi’nin LED ışıklı şarj durumu göstergesi, çift tuşlu güvenlik sistemi ve kapaklı, ölçekli şeffaf karıştırma kabı bulunuyor. Blender ayağının uç kısmı düz olduğu için temizliği son derece rahat. Ergonomik olarak tasarlanmış “soft-touch” tutma yeri ise kullanım kolaylığı sağlıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Özel metal kutuda sunulan ve içinde dünyada bir ilk olarak lityum-ion pil teknolojisi yerleştirilmiş olan MIXXO Kablosuz El Blenderiyle kullanıcılara büyük bir esneklik sunuluyor. Bu teknoloji sayesinde anneniz blenderini istediği her yerde, elektrik bağlantısına ihtiyaç duymaksızın kullanabilecek. "No memory" efekt özelliği sayesinde blenderin mobil özelliği, şarjı bitene kadar aynı güçte sunulmaya devam ediyor ve uzun süre kullanılmaması durumunda bile şarj seviyesinde bir azalma olmuyor. Bu cihaz dakikada 10.500 devir ile son derece güçlü. Şarj istasyonu isteğe bağlı olarak tezgah üzerine koyulabiliyor ya da duvara monte edilebiliyor. MIXXO Kablosuz El Blenderi’nin LED ışıklı şarj durumu göstergesi, çift tuşlu güvenlik sistemi ve kapaklı, ölçekli şeffaf karıştırma kabı bulunuyor. Blender ayağının uç kısmı düz olduğu için temizliği son derece rahat. Ergonomik olarak tasarlanmış “soft-touch” tutma yeri ise kullanım kolaylığı sağlıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch MSM6A3R Mixxo Kablosuz El Blenderı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch MSM6A3R Mixxo Kablosuz El Blenderı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat