Hotpoint Ariston HB 0803 UP0 3'lü El Blender Seti Yorumları

Hotpoint Ariston HB 0803 UP0 3'lü El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2020
    orta üstü kalite

    Ürün görseli güzel tutma yerinde kullanılan malzeme güzel kaydırma malzeme kullanılmış ama kullandıkca kötüleşir mi göreceğiz. 6 hız kademe olması ve pratik kullanımı güzel fakat kullanılan malzeme nikalaj kaplı plastik çırpıcı telleri çok ince ve basit hissi veriyor. Blendır doğrayıcı korumasıda nikalaj kaplı plastik umarım dayanıklı üretilmiştir.

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2020
    on numara beş yıldız

    tavsiye ederim, çok güzel ve tam zamanında geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2020
    Kaliteli, hız ayarlı

    Hız ayarı olması çok güzel bir seçenek. Sırf bunun için bile alınabilir. Çalıştırma tuşunu biraz içine bastırmak gerekiyor, belki uzun kullanımda yorabilir ama çok önemli değil.

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2019
    Kaliteli ürün

    Kaliteli ürün ve hizmet teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2019
    Ertesi Gün Geldi, Ürün Kaliteli

    Ürün gerçekten kaliteli, dokunduğunuzda bu hissiyatı sağlıyor. Sipariş verdim ertesi gün geldi. Paketlemeyi pek sevmedim, çünkü paketlenmemişti :) ürün kendi kutusunda etrafında baloncuklu naylon sarılı halde geldi. Kargocuların bu kutulara nasıl muamele ettiklerine çok kez şahit olduğum için acaba çalışır mı diye eve gidip açtım ve sorun çıkmadı. İçerik sağlamdı çok şükür. Puan kırılacak bir şey yok, inşallah daha dikkatli olurlar. Çok hızlı şekilde elimize ulaşması iyi oldu. Velhasıl ürün gerçekten kaliteli. Düğmesine çok bastırmak gerekir diyenler var. Bu normal bir şey, aslında çok bastırmak değil olması gereken. Dışındaki plastik yumuşak parça sanırım su geçirmezlik için konulmuş. Eller ıslak olunca içeriye suyu almaz, bu sebeple o muhafazanın altındaki düğmeye erişmek için bastırmak gerekir. Bıçakları kaliteli, hazne mika, ana gövde plastik, uzun parçalayıcı çelik sanırım. Ürünü ve satıcısını tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2019
    kaliteli

    ürün fotolardan göründüğünden cok cok daha iyi ve kaliteli eşim ve ben cok begendik plastik degil kalitesi gerçektwn güzel ve sessiz tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2019
    teşekkürler

    ürün güzel mağazada güzel hızlı kargo

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2019
    Kaliteli ürün

    Bu ürünü almadan önce birçok marka ve modeli inceledim ve en son bunu almaya karar verdim. Mikser başlığı konusunda tereddütüm vardı, çift tel çırpıcı mı yoksa tek tel mi diye. Ama denedikten sonra memnun kaldım. Motor gücü 800watt ve ve sesi gayet az çıkıyor. İncelediğim diğer markalar arasında en az ses çıkaranlardan biri diyebilirim. Blenderın 6 seviye hız ayarı var ve bu modeli seçmemdeki sebeplerden birisi de bu ve kullanışlı olmasını sağlıyor. Sıçratma yapmıyor. Blenderda 4lü bıçak var ve oldukça iyi. Ayrıca blenderın tutma yerindeki mat siyah renkli kısım kaydırmaz özellikli. Çalıştırma düğmesi için biraz bastırmak gerekiyor. Umarım sonraki modellerde bu kısım düzeltilir. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2019
    Mükemmel kalite

    Üründen çok çok memnun kaldım. Gönderimi özenli ve fiyatının çok üzerinde kaliteli. Bir set daha alacağım çeyizim için çok teşekkür ederim :)

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2019
    Fiyat Performans

    Ürün çok şık, kaliteli ve uygun. Sadece çalışması için basılması gereken düğmeye biraz güçlü basmak gerekiyor, biraz yorucu olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2019
    Mükemmel

    ürün kullanışlı ve gayet şık

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2019

    Hotpoint markasını severek kullanıyorum tüm beyaz eşyalarım hotpoint zaten mağaza olarak sorularıma kısa sürede cevap aldım.Kargo güzel paketlenmiş ve istediğim gibi hemen teslim edildi.Teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2019
    kaliteli ürün

    muadillerine göre çelik gövde oluşu fark yaratiyor.. hazneler cam değil mika. hiz ayar tusu 1 den 6 yz kadar o gereksiz olmus gibi.. genel olarak memnun kaldim..

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2018
    Güzel Ürün

    Gayet Başarılı Ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hotpoint Ariston HB 0803 UP0 3'lü El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hotpoint Ariston HB 0803 UP0 3'lü El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat