Group GR-2500 İmage Trend Üçlü Blender Set Yorumları

Group GR-2500 İmage Trend Üçlü Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2017
    blender seti

    vasat ürün artık takdir sizin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Mükemmel

    Ürün Görselde ve İlanda Belirtilen Şekilde Birebir Aynı Geldi. Eksik yada Arızalı Parçası Yoktu. Renk Seçeneği Yoktu Mor Renkli Olanı Geldi. Eşim de Bende Çok Beğendik. Hemen Kullanmaya Başladık. Bütün Parçaları Denedik. Maşallah Sorunsuz Çalışıyor. Fiyatına Göre Ürün Gayet Başarılı Almayı Düşünen Kişilere Tavsiye Ederim. Satıcı ve Hepsiburada Ekibine Başarılı Alışveriş İçin Teşekkür Ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2016
    fiyata göre performans çok iyi

    Ürünü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Her aparatını son limitlerde kullandım. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.Standıyla geliyor. Duvara monte edebilirsiniz. Mikser kabında çok sulu birşey yaparsanız, milkshake gibi, çırparken dışına akıtabilir. Onun dışında tık demedi bu güne kadar. Yetkili servis ağı geniş. Mikser bıçağını kaybettim, tekrar talep ettim, kolayca temin edildi. Bu fiyata kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2016
    gayet iyi

    urun hizli elime ulasti urunun ozellikleri gayet guzel fakat kapagi tam oturmuyor fazla koyunca tasiyor ona dikkat edilince baska bi sikinyisi yok bu fiyatada okadar artik :)

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2016
    Fiyat orantılı kalite

    6 paket sigara parası bence gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2015
    güzel bir set

    ürünü salı günü sipariş verdim ve bugün elime ulaştı ürünü açtım , uçları takmakta bir sorun yaşamadım fakat duvar gibi şeyi düzeltmek biraz zorladı beni, her neyse ürünü beğendim umarım bir sorun çıkmaz O teşekkürler hepsiburada.com

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Group GR-2500 İmage Trend Üçlü Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Group GR-2500 İmage Trend Üçlü Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat