Russell Hobbs 23180-56 Nutriboost Multi Blender Yorumları

Russell Hobbs 23180-56 Nutriboost Multi Blender yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 14.06.2023
    Efsane

    Katı, sıvı, püre ve karıştırıcı olarak kullanmak için aldım. Hepsinde de çok başarılı. Daha önce senelerce Bullet kullanmıştım . Bu ürün ondan bir tık daha büyük ve kuvvetli. Ekipman yeterli. Tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.05.2023
    Maalesef akıtıyor

    Keşke iade etseydim ama kutusunu attığım için iade sürecini tamamlıyamadım. Ürün mix yaparken akıtıyor hele ki açıp kapattığınız zaman ağızını ekstradan akıtıyor. Aldığıma pişman oldum

  • Amazzon aracılığıyla, 19.04.2023
    İyi ki almışım

    Çok memnunum aldığım için çok güzel smoothiler yapıp içiyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 01.01.2023
    Biraz sesli çalışıyor.Smotisi harika.

    Smotisi harika.Fındık ezmesi daha iyi olabilirdi.Sürahileri kullanışlı ve başka kavanoza ihtiyaç olmadı.Teşeķkür ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2022
    Kahve öğütücü olarak harika

    Motoru epey güçlü gerçekten. Ben henüz fıstık ezmesi gibi daha zor birşey denemedim ama kahve öğtücü olarak kullandım. Çok kısa zamanda çok fazla kahveyi un ufak ediyor. Sorun olarak değil ama beni rahatsız eden bir özelliği oldu o da bir düğmeyle çalışmıyor olması. Kesici aparatı yuvaya oturtunca otamatik çalılıyor. Bir de motoru çok güçlü olduğu için midir bilemedim epey sesli. Yorumlarda sesli olduğundan bahsedilmişti. Gelince anladım. Gerçi çok kısa süreler çalıştırdığım için çok sorun değil. Benim için motor gücü daha önemli

  • Amazzon aracılığıyla, 07.11.2022
    Çok memnunum

    Güzel çalışıyor memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 12.06.2022
    Çok pratik

    Bıçaklarını özelliklerine göre kullanmaya dikkat edin, Durmadan yerinden çıkarmayın. Özellikle kahveyi oldukça iyi öğütüyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.12.2021
    Servisini öğrenmek istiyorum

    Merhaba dördüncü kez kullanımda ürün bozuldu hiçbir biçimde çalışmıyor servisine nasıl ulaşabilirim

  • Amazzon aracılığıyla, 11.09.2021
    güçlü kaliteli

    motoru oldukça güçlü ve kaliteli bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kargom çok hızlı ve eksiksiz bir şekilde elime ulaştı. Ürün çok güzeldi ve parçaları tamdı. Evde spordan sonra smoothie yapmak için almıştım. Gayet kullanışlı oldu. Haznesi baya büyük ve bu yüzden bir sürü ürünü içine alabiliyor. Üstelik bıçakları ve motoru da güçlü olduğundan çekmede bir sorun yaratmıyor. Almayı düşünlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) SERVİS VE YEDEK PARÇA HİZMETİ YOK

    Olumsuz yönleri: SATIN ALDIĞIM ÜRÜNÜN AYAKLARINDAN BİRİ KIRILMIŞ OLARAK TARAFIMA KARGO YAPILMIŞ.KONU İLE İLGİLİ SATICI İLE İLETİŞİME GEÇTİĞİMDE SERVİSE GÖTÜRÜN TAMİR ETSİNLER DEDİ.SERVİSİ ARAŞTIRDIM ADANA DA OLMADIĞINI GÖRDÜM TEKRAR SATICIYI ARAYIP SERVİS ADRESLERİNİ SORDUĞUMDA BEN NEREDEN BİLEYİM BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM ADANADAKİ SERVİSERİ NEREDEN BİLEYİM DEDİ.SERVİS VE YEDEK PARÇA HİZMETİ OLMAYAN ÜRÜNÜ TAVSİYE ETMEM.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    oldukça kaliteli kullanışlı ve sağlam bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 15.02.2021
    kaliteli ve sesli!!!

    ürün kaliteli çok miktarda alternatif kaplarla birlikte geliyor. A kalite bir ürün kolay temizleniyor. Benim için tek dezavantajı biraz fazla sesli çalışıyor. Kuvvetli bir motoru var bu iyi ancak gece geç saatte çalıştırınca biraz gürültülü oluyor. komşular şikayete gelmedi ama ses çok olduğu için gece gerekeceğini düşündüğüm karışımı gündüz hazırlayıp dolaba koyuyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatı bi tık pahalı gelebilir ama gerçekten çok iyi ve kesinlikle fiyatına değiyor çok güzel bir ürün içinde her şeyi yapıyor çok güçlü boşu boşuna ucuz diye hemen bozulcak iş görmeyen blenderlara sakın para vermeyin bu kesinlikle çok iyi çok tavsiye ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 19.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    harika çok hızlı ve sağlam bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) BEBEĞİM İÇİN

    Olumlu yönleri: BEBEĞİM İÇİN ALDIM MAMA YAPMAKTA KULLANICAM ÖNCEKİ KULLANDIĞIM ÜRÜNDEN DAHA KAPASİTELİ DAHA BÜYÜK Olumsuz yönleri: BAŞLIK ANA HAZNEYE ZOR OTURUYOR VE ÇALIŞTIRMAK İÇİN ZORLANIYORUM

  • Amazzon aracılığıyla, 11.06.2020
    Sağlam ve kullanışlı

    Oldukça fazla parçası var beklediğimden daha büyük ve sağlam...

  • Amazzon aracılığıyla, 17.01.2020
    Aparat

    Kaplar biraz daha zarif olabilirmiş. İçme kısımları çok kötü dizayn edilmiş.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.01.2020
    Sızdırıyor

    maaalesef sızdırıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 27.11.2019
    Fiyat performan ürünü

    Öncelikle 700w motora sahip olduğu ve 6 bıçağa sahip olduğu için satın aldım. Beklentilerimi karşıladı ve işini gerçekten iyi yapiyor. Buzu çok iyi parçalıyor. Öğütme bıçağını kullanmam diye düşündüm ama fındıkları fındık ezmesi kıvamına getirdiğini görünce baya tatmin oldum. Parasını son kuruşuna kadar hakkettiğini düşünüyorum. 350tlye aldım. Piyasada genelde 300-350 w guce sahip olanların indirimli fiyati 200-250 tl arasinda, 800w guce sahip olan arzum ar1079 urunle kiyasladim fiyatı 350tlye dusmustu ama tercihimi bu urunden yana kullandim daha fazla aparata sahip olduğu için.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Russell Hobbs 23180-56 Nutriboost Multi Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Russell Hobbs 23180-56 Nutriboost Multi Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat