Fitmix Livington Blender Yorumları

Fitmix Livington Blender yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2016
    Dört Yıldız

    Fiatına göre çok iyi.Fakat katı şeyler konduğunda bir miktarda su yada herhangi bir sıvı ilave etmek gerekiyor o zaman sorunsuz şekilde tanıtımda gösterildiği gibi herçeşit gıda sıvı püre haline geliyor.Çok doldurmadan çalıştırılırsa daha iyi sonuç alabilirsiniz.Temizliğide kolay.Musluk kısmını ben kullanmıyorum tabi bu tercihe kalmış bişey.Özetle ben memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2016
    güzel

    öğütücü kabına bir su bardağı sıvı koyarsan veya sert olmayan sulu domates gibi yiyeceklerden başlarsan çalıştırıp biraz suyunu çıkarmaya başladıktan sonra ne koyarsan koy süper yoğunlaştırıyor ben direk ağzına kadar kuru şeylerle yaptım sürahinin altındaki mekanima parçalandı yedek gönderdiği parçayı tamirçiye taktırdım şimdi süper memnunum domares biber patlıcan soğan sarımsak havuç karışımı mükemmel soslar yapıyorum hemde kabuklarıyla karışık meyvelerin suyunu çıkarıyorum önce azar azar sulu meyve sebzelerle başlamak lazım

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2016
    reklamdaki ürün ama,

    ürün reklamdaki ürün ama randıman sıfır.beğenmedim iade ettim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fitmix Livington Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fitmix Livington Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat