Kuvings Power KPB 351 Blender  Yorumları

Kuvings Power KPB 351 Blender yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü bir aydır kullanıyorum. Artık eskisi gibi blender onu çekti, bunu çekmedi derdi kalmadı. İçine ne atarsanız atın en ince hale gelene kadar doğruyor. Smothie ve Juice seçeneklerini otomatik olarak kullanmak çok konforlu. Düğmeye bir kere bastığınızda kendisi içindeki malzemeyi algılayıp bitene kadar devam ediyor. Her sabah işe giderken birbirinden güzel smothie'ler yapıp içiyorum. Çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Ürünü başka yerden aldım ama almayi düşünenlere yardımcı olmasi açısından yorum yapıyorum. Malzeme kalitesi çok iyi. Sağlam hissiyatını hemen alıyorsunuz. Surahi cam değil ama cok sağlam kalin. Öğütme derecesi mükemmel. Buzlardan eser bırakmıyor un haline getiriyor. Ister programli içecek veya smothie tuşuyla istersenizde manuel olarak istediğiniz miktarda öğütebilme imkaniniz var. Icinden tarif kitabi çıkıyor ayrıca. Sahsen ben çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ebatları çok büyük ama çok güçlü bir alet. Çok tavsiye ederim. Bütün tariflerde badem sütünü blenderdan geçirdiketn sonra tülbentle süzmemiz gerektiği yazıyor. Bununla hiç gerek kalamdı. O kadar güçlü ki. Bütün bademleri süt haline getirdi.

  • NI1 aracılığıyla, 23.07.2018
    Harika bir blender

    Ürün tam anlatıldığı gibi, gerçekten güçlü ve hız ayarı sayesinde istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Biraz pahalı ama maddi gücünü var ise ürün çok iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kuvings Power KPB 351 Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kuvings Power KPB 351 Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat