Hotpoint Ariston WK 24E UP0 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı  Yorumları

Hotpoint Ariston WK 24E UP0 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(87 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün elime yeni ulaştı, tasarımını ve kaynatma hızını gayet yeterli buldum. Tek hoşuma gitmeyen yanı ise suyu dökmek için sapından tutarken plastik aksamından kırılacakmış gibi gacır gucur sesler gelmesi oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünün digital olması güzel, su derecesini 50dan 100dereceye kadar ayarlayabiliyorsunuz, içindeki suyun sıcaklığını uzun süre koruyor.Ayrıca kettle içindeki suyun sıcaklığını digital göstergeden görebiliyorsunuz. Parlak metal dışı, parmak izi ya da leke oluşabiliyor ancak yüzey kolaylıkla temizlenebiliyor. Kapak iç kısım plastik, kapak üzerindeki düğme ile açılıyor, inox olması dolayısı ile dışı ısınıyor ama çok büyük sıkıntı yaratmıyor. Su miktarını gösteren ölçü kısmı çalışma esnasında ışıklı ancak tutma kolunun altında olduğu için doldurduğunuz suyun miktarını görmek biraz sıkıntılı Kaynarken ses düzeyi ortalama, daha önceki Tefal marka kettlem dan daha az sesli. Kaynama süresinden de memnun kaldım. Fiyatta benzer özellikte diğer markalara göre uygun. Özetle genel olarak memnun kaldığım bir ürün. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    kalitesine göre fiyat çok iyi ürün çok iyi kullanışlı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün kaliteli tavsiye ederim

    ürünü fiat uygun iken 2 adet aldım biri kendi orjinal kutusunda üzerine bantlar yapıştırılmış diğeri bir mukavva içinde satıcı hepsiburada telefonda anlattım özür dilediler istisna dediler ..ürün kaliteli fakat inox değil çelik korkunç leke belli ediyor el izi kalıyor bu durumu göz önünde bulundurarak alınız ..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hoş

    Çoook güzel rengi göründüğünden parlak mat değil teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şartlı tavsiye

    Paketleme ve teslim hızı iyiydi. Kettle ise belirtilen özellikleri yerine getiriyor. Farklı derecelerde ısıtma yaptım. Ürünü tavsiye etmekle birlikte bir kaç sıkıntısı var alırken bunları da göz önünde bulundurun. Öncelikle çok leke tutuyor. Dokunduğunuz yerde parmak iziniz kalıyor. Daha sonra kapağı açmak bir kaç sefer basmayla gerçekleşiyor nadiren tekte açabildim. Bir de su kaynadığında ürüne dokunmanızı önermem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hizli kargo kaliteli urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Aldığımda fiyatı uygundu. Hızlı kaynatıyor. Dijital ekranından suyu ısıtmasını istediğiniz dereceyi seçebiliyorsunuz. 100 dereceye getirip durma veya sabit 100 derecede tutma foksiyonu var. Oldukça şık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şık ve kalite

    Ürün muadilleri arasında açık ara önde,hem çok şık hemde kaliteli,ısıyı sabit tutma,derece göstergeşleri gibi ekstra özellikleri var.Pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kaliteli ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    şık ve kaliteli...tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata bu ürün mükemmel bir alışveriş.Ancak ben Hepsiburadanın indirimli fiyatından bahsediyorum.Cari fiyata bakınca bunu söylemek zor. Hepsiburadaya çok teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hotmail su ısıtıcı

    arkadaşla ürün gayet iyi paketlenmi s hepsi burada ya tesekkurler ama üründe sıkıntı gördüm ürün su kaynadıginda normal ketırda su tadı gitsin diye 2 veya 3 dakika kaynatırizya bu üründe o yok hemem 100 dere stop bilmem ben ürünü yeni kullanıyorum o sıkıntı var ben fikrimi sundu alıp almamak sızır kalmıs

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli, Fonksiyonel ve Hepsiburada’da çok uygun!

    Ürün son derece şık ve kaliteli malzemeden. Sıcaklık ayarı olması ve sıcaklığı sabit tutma fonksiyonu harika. Bu özellikler için 400 TL bandına kadar çıkmak gerekiyor aslında. En uygun fiyata hızlı kargo ile aldım. Musluktan akan suyu max düzeyinde dolu iken 4 dakika 40 saniyede kaynattı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum, iyi ki almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süper bir alet. Ancak üstünde çok el izi bırakıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli gerçekten ama alacak olanlara tavsiyem (2 yıldır kullanıyorum) sakın ocağın yanına koymasınlar çünkü bir kere leke oldu mi yüzeyi mümkünatı yok gitmiyor o izler ve lekeler. Ve pis bir görünüm oluşuyor, halbuki sürekli temizliyorsunuz. Su, buhar, yağ sıçramayacak bir yere koyun, ve yıllarca kullanın:))

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel şık.İki yıl önce aldığım üründe kart sorunu yaşandı .Bu marka Türkiye piyasasından çekildiği için servisi yok Vestel servisi ilgileniyor,onlarda parçası yok diye tamir etmiyor.Bozulunca çöpe atacaksanız alın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    severek kullanıyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hotpoint Ariston WK 24E UP0 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hotpoint Ariston WK 24E UP0 2400 W 1.7 lt Kapasiteli Su Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat