Moulinex Frutti Pro Katı Meyve Presi Yorumları

Moulinex Frutti Pro Katı Meyve Presi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2013
    meyve sıkmak istemiyorum

    ürün çok güzel tam bir meyve sıkacağı ancak temizlemesi çok zor canınız o kadar çok meyve suyu çekecek yada bir kerede 5 litrelik sürahiyi dolduracak sanız mutlaka alın. temizliği dışında ürün işini çok güzel yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2012
    iyikide almışım

    almadan önce baya araştırdım,motor gücüne baktım birazda kararsızdım iyikide almışım gücü düşük görünsede mükemmel sonuçlar çıkarıyor. sağlıklı bir şekilde meyva suyu içebiliyoruz. teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2010
    beğendim

    fiyatı ve markasından dolayı tercih ettim. gücüne dikkat etmemişim fakat 400 v olmasına ragmen oldukça iyi buldum. hepsi burada ya teşekkürler. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2010
    Hem Çok Ucuz Hem Mükemmel Kalite!.

    Daha dün elime ulaştı, çok daha pahalı ürünler olmasına rağmen kesinlike Moulinex!. Markadan şaşmayın derim. Posası nerdeyse kuruya yakın kalıyor. Kesinlikle çok sessiz çalışıyor. Tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2010
    hiç düşünmeden alınabilinir

    ürün ile ilgili çok düşündüm fakat çok isabatli bir karar verdiğimi kullanınca anladım, hiç düşünmeden alınabilinir fiyatı çok uygun ve ürün her evde olması gereken bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2010
    harika

    bu ürün 1 hafta önce elime geçti... sıkma kelitesi çek iyi tabi fazla zorlamamak gerekiyor... posası kuruya yakın kalıyor... köpük ayracıda çok işe yarıyor, tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2010
    kaliteli ve uygun bir ürün

    kesinlikle tavsiye edrim,daha önce sistem aynı diye daha ucuz bir sıkıcı denedim ve iade ettim plastik kalitesi,rendenin kalitesi,motorun daha verimli çalışması fark ediyor temizlemeside gayet kolay

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2010
    Üründen memnun kaldım

    Ürün çok hızlı bir şekilde elime geçti. Öncelikle ürün açıklamasında yer almayan, köpük süzen sürahinin de kutudan çıkması ufak bir süpriz oldu:) Ürün gelir gelmez denemelerimi yaptım. Kivi, elma, portakal, havuç şu an denediklerim. Tüm bunları sorunsuzca sıktı Artıları 1. Ürün kompakt bir yapıya sahip. Piyasadaki büyük abilerine göre yer avantajı büyük. Bizim küçücük mutfakta bile ona bir yer ayarlayabildim. 2-3 kişilik ailelere rahatlıkla yeterli olacaktır. 2. Ağız kısmı büyük. Ben genede moturu zorlamamak için 2 ye bölüp atıyorum. 3. Motor rakiplerinden watt olarak düşük olmasına rağmen posayı kontrol ettim. Kuruya yakındı. Verimli bir sıkma gerçekleştirdi. (Belki çok mevye attığınızda yetersiz kalacaktır ama dediğm gibi 2-3 kişilik aile iseniz o kadar meyveyi de aynı anda sıkmaya çalışmassınız) 4. Tüm demeler sonucunda devirde düşme, cihazda titreşimveya ısınma olmadı 5. Ürünün malzeme/işçiliğini beğendim. Dezavantajları 1.Sökme çok kolay olmasına rağmen temizleme tahminimden fazla uğraştırdı. (Belki tüm bu tip cihazlarda böyledir) Özellikle cihazın kafa kısmında beklediğimden daha çok posa birikti, hepsi hazneye gitmedi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Moulinex Frutti Pro Katı Meyve Presi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Moulinex Frutti Pro Katı Meyve Presi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat