Stilevs Robotek Full Takım 1000 W 2 Kademeli 1.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz Yorumları

Stilevs Robotek Full Takım 1000 W 2 Kademeli 1.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2022
    Tavsiye olunur

    Olumlu yönleri: Yaklaşık 10 yıldır kullandığım bir ürün, yedeği olsun diye aldım, ne ipi koptu ne de bıçakları köreldi, sağlam sorunsuz ve pratik Olumsuz yönleri: Bana göre yeterli, ama başkaları belki haznesi bir tık geniş olsaydı diyebilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2021
    resimlerde her renk var nerdeyse ama beyaz üründen başka seçme hakkımız yok sadece beyaz robot koyun

    Olumlu yönleri: . Olumsuz yönleri: ..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Memnunum

    Olumlu yönleri: Haznesi geniş olmasına rağmen çok kısa sürede gereğini yapıyor. Domates, ceviz ve kurutulmuş ekmek ile test ettim sonuç mükemmel. kısacası ben memnunum tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok İyi

    Olumlu yönleri: Kullandığım kadarıyla dilimleme, doğrama, rendeleme konusunda kusursuz bir ürün.. Fiyat performans açısından gayet iyi diyebilirim.. Umarım uzun ömürlü olur..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) görünümü güzel biraz gürültülü çalışıyor parçalarını tamolarak kullanamadık kullandıkça tanıyacaz

    Olumlu yönleri: fiatı diğer robotlara göre çok uygun üç yıl garantisi onu n uzun yıllar kullanacağımıza bir işareti yani olumlu görüyorum tavsiye edebilirim ...servisin ilgilendiğini gözlemledim teşşekürler Olumsuz yönleri: kalite kontrol sistemi ürünü iyi incelemeli aynı robotu bir firmadan sipariş ettim çalıştırma anahtarı bozuk hatalı geldi servisi aradım ilgilendi ama iade etmeyi tercih ettim aynı ürünü başka firmadan getirttim sorunsuz geldi kontrollere dikkat....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) super

    Olumlu yönleri: ürün resimde görüldüğü gibi gayet hoş güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2020
    Beş Yıldız

    cok tessekürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "Fiyata göre çok iyi"

    Olumlu yönleri: Fiyata göre çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2019
    "Mükemmel"

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı bir ürün. Çok memnunum aldığım için. Mutfak işlerini daha çabuk halledebiliyorum. Olumsuz yönleri: Biraz fazla yer kaplıyor ama bence kapladığı yere değiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.11.2019
    "nice"

    Olumlu yönleri: Nice

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    Beş Yıldız

    Siparis verdim 2 günde geldi .resimde göründüğünün aynısı cok begendim.herkese tavsiye ederim.tesekurler hepsiburada

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    "uygn fiyatlı güzel"

    Olumlu yönleri: Ürün fiyatı uygun ve özelliklerle fiyat paralel. Biraz fazla ısınıyor onun dışında bir sıkıntısı yok. Plastik haznesi beni biraz tedirgin etmişti ama şimdilik herhangi bir sorun çıkarmıyor. Eğer temiz kullanılır ve çok zorlanmazsa uzun süre kullanılabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2019
    MEMNUN KALDIM

    GÜZEL

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2019
    "yanlis renk yollanmis"

    Olumlu yönleri: Yanlis renk yollanmis Olumsuz yönleri: Yanlis renk yollanmis

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    "süper"

    Olumlu yönleri: Çok beğendim hızlı motoru güçlü günlük işlerde yardımcım Olumsuz yönleri: Ben henüz bulaşmadım olumsuzluğunu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.06.2019
    "STİLEVS"

    Olumlu yönleri: harika bir ürün , kullanım kolaylığıda mevcut , garanti süresi 3 yıl üstelik yerli marka tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.05.2019

    Olumlu yönleri: Güzel gayet kullanışlı urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2019
    Üç Yıldız

    Açıkçası beklediğim gibi çıkmadı ürün. Neredeyse yaptığım her işlemde zorlanıyor. Çoğunlukla smuzi için kullanıyorum buz kullanmadan onda bile traktör çalıştırmış gibi sesler duyuyorsunuz bi zıplamaya başlıyor. Malzemeye gelince zayıf plastik malzeme, kolları her an kırılacak gibi geliyor sallanıyor ve bükülüyorlar. Blender haznesi sadece sıvı ile çalışabiliyor, püre haline getirmek istediğiniz malzemeleriniz ile yine kalırsınız(hadi humusu yapamadı neyse de avokadolu domatesli sosta da başarısız oldu). Meyve sokacağını ara ara kullanıyorum, fakat çok iyi sıkmadığı için kalanları atmıyorum, mesela havucu havuç rendesi niyetine dondurup yemeklerde kullanıyorum. Ve rendeye gelince bir kez denedim, beceremedim, yine doğrayıcıda hallettim. Yani bu ürünü sırf hepsi bir arada diye aldım ama böyle olacağını bilsem bi blender setini tercih ederdim. Yinede şimdilik işimi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2018
    çok iyi

    harika bir ürün çok memnun kaldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Robotek Full Takım 1000 W 2 Kademeli 1.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Robotek Full Takım 1000 W 2 Kademeli 1.5 lt Hazneli Mutfak Robotu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat