Stilevs Maxi Chef 1000 W Hız Kademeli 1.2 lt Hazneli Mutfak Robotu Siyah  Yorumları

Stilevs Maxi Chef 1000 W Hız Kademeli 1.2 lt Hazneli Mutfak Robotu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(117 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2022
    kötü

    Olumsuz yönleri: yaklaşık bir haftadır bu mutfak robotunu satın almayı düşünüyordum. ürün gayet uygun fiyatlı ve yüksek performanslı olduğu için sipariş ettim. genel özelliklerinden ve malzeme kalitesinden Çok memnun kalmıştım. fakat ürünün hazne kapasitesi Benim için yetersiz kalıyor. haznesinin 1.5 lt olduğunu satın alırken gözden kaçırmışım. ürünü geri iade etmedim çünkü ablama hediye etmeyi düşünüyorum. bu kapasite Onun için yeterli olacaktır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2022
    kalitesiz

    Olumsuz yönleri: ben bu mutfak robotunu uzun zamandır istiyordum. özellikle ürünün güç olarak 1000 watt'lık Bir performans sergilemesini sevdim ama rengi pek hoşuma gitmedi. Fotoğrafta daha canlı duruyordu. Bu nedenle biraz hevesim kaçtı. bir mutfak robotuna göre maksimum Bir performans sergilediği için ve kaliteli malzemeleri olduğu için bu ürünü iade etmeyip kullanmaya karar verdim umarım Kullandıkça içime siner.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2022
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Bu ürünün tüm parçalarını ve özelliklerini çok beğendiğim için hemen sipariş ettim. satıcı firma gayet özenli bir şekilde bu ürünü paketlemişti. Aynı zamanda hızlı kargo için çok teşekkür ederim ama ürünün performansı kadar görünümünü beğenmedim. Ebat olarak biraz daha küçük olabilirdi diye düşünüyorum. Mutaf ürünlerimi dolap içinde saklamak yerine tezgah üstünde muhafaza etmeyi sevdiğim için boyut olarak büyük geldi bana.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi paketlenmişti annem ürüne bayıldı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün teşhir ürünüydü, hasarlı geldi, maalesef iade ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2021
    Genelde başarılı, fiyat performans.

    Olumlu yönleri: Oldukça başarılı. Çok hızlı. 2, 3 sn bile bir çok işlem için yeterli oldu. Doğrayıcı haznedeki 4 bıçak iyi iş görüyor. bir tek öğütücüyü henüz denemedim. Olumsuz yönleri: ilk olarak parça kontrolü yaparken, doğrayıcı hazne, ana gövdedeki kilide çok zor oturdu ve iki kişi çok zor geri ayırabildik. hatta değişim talep ettim. Fakat çoklu takma çıkarma denemesiyle kilit gevşedi ve sorun çözüldü. bir tek doğrama ve rendede, diğer robotlarda da olduğu gibi, işlem sonunda artık bir parça malzeme kalıyor. hamur aparatını denemedim ama ivme ve hamur yoğunluğundan, robotun sallanıp hareket edeceğini düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kırık ve daha önce açılmış kutu yıpranmış vaziyette geldi. İade ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğenerek kullanıyorum umarım uzun yıllar kullanabilirim..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) TEŞEKKÜRLER

    Olumlu yönleri: SİPARİŞİM ERTESİ GÜN EKSİKSİZ VE MÜKKEMMEL BİR AMBALAJ YAPILMIŞ ŞEKİLDE TESLİM EDİLDİ TEŞEKKÜR EDİYORUM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika Ürün

    Olumlu yönleri: Hızlı kargosu ile, Paketlenişi ile çok güzel Ürün sessiz çalışıyor gayet memnun kaldık Teşekkür ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kullanışlı çok fonksiyonlu 15dk dan fazla kullanınca bir koku geldi ama çalışmaya devam ediyor.yinede bu fiyata göre güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    güzüel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel, mutfaktaki tüm ihtiyaçlarımızı karşıladı diyebilirim. Malzeme kalitesi de gayet iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Mükemmel

    Olumlu yönleri: Denemeden yorum yapmak istemedim.Eşim her parçasını tek tek denemiş ve öve öve bitiremedi.Uzun zamandır kullandığımız robot ve blender dan asla vazgeçmem diyordu hepsini bir kutuya koyup depoya kaldırmış. Tek başına bu yeterli dedi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün plastiği çok elastik gibi dursada kaliteli ürün. Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika

    Olumlu yönleri: Gerçekten harika çift bicak 2 sn de dogruyor. Salçalık 60 kilo domatesi çektim 5 dk sürmedi ses aşırı değil pahalı eski rondomdan daha da az ses çıkarttığı kesin. İki kademe hız doğrama tuşu var görüntü güzel motor çabuk ısınma yapmadı malum biraz fazla çalışma yapınca yaniyorlar aynı özellikte sadece marka duyulmuş diye ürünlere para vermeye gerek yok çünkü birçok isteği karşılıyor ..(tabi onlarda ünlü olduk diye zam yapmazlarsa çok iyi) Kısacası tavsiye ederim alacaklara memnun kalırsınız sizde Olumsuz yönleri: Çok önemli olmayabilir belki ama kablo az daha uzun olabilirdi bazı tazgahlarda sorun oluşuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün iri birşey, motor gücü sanki herşeyi parçalar gibi, ama üstteki haznesi sanki biraz ince, çift bıçaklı olmasi ve kademe ayarı olması, üstten malzeme eklenebiesi ve 1000 watt olması nedeniyle tercih ettik inşallah ömrü uzun olur

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü beğendik bir günde geldi hemen

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.08.2021
    Fiyatına göre çok iyi, kullanıșlı.

    Olumlu yönleri: Ürünü yeni aldım. Șimdiye kadar kullandığım fonksiyonlarıyla fiyatına göre iyi ve kullanıșlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre çok güzel bir ürün, tüm parçaları eksiksiz geldi. kesinlikle tavsiye ederim teşekkür ederim 🙂

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Maxi Chef 1000 W Hız Kademeli 1.2 lt Hazneli Mutfak Robotu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Maxi Chef 1000 W Hız Kademeli 1.2 lt Hazneli Mutfak Robotu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat