Fakir Frywell 2000 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz Yorumları

Fakir Frywell 2000 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.08.2023

    Ürünün hacmi çok güzel tam aile tipi fakat dengeli kizartmiyor kapakdaki yazılan sorunun aynısını bende yaşıyorum açarken açılmıyor kapatırken hızla kapatmazsan kapanmıyor Philips fritozum vardı 10 yıl kullandım hiç problemim yoktu verilen paraya değer bir ürün değil

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Kendim için aldım ama anneme de hediye olarak almayı düşünüyorum. Mutfakta en çok işime yarayan ve işimi kolaylaştıran mutfak aletlerinden biri. Kızartmaları bunda severek yapıyorum. Ayrıca çıkarılabilir haznesi sayesinde temizlemesi de gayet kolay. Koku filtresi sayesinde ağır kızartma kokusu olmuyor. Isı ayarını da kendimize göre ayarlayabiliyoruz. Fritöz almak isteyenlere tavsiyemdir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.04.2021

    bence parasına göre daha kaliteli olabilirdi evet kızartması iyi ama temizlik açısından rezillik temizliyemiyorsun biyerine bise olacak diye yag tasirmasida ara ara cabası

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Güzel Urun 🤚🤚🤚🤚🤚

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Almadan önce kararsizdim ancak ürün güzel işini iyi yapıyor.yagin ısısı iyi malzemeler çok yağ çekmiyor.(eski kullandığımız fritoze göre)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Şık bİr tasarımı var çok ağır değil, kullanımı kolay, yağ çekmiyor kızartmaları hızlı yapıyor yakmıyor ve güzel pişiriyor, patates biber tavuk kızarttım çıtır çıtır oluyor, haznesi geniş ve haznesi kolayca çıkartıldığı için temizlenmesi kolay oluyor.Bir senedir kullanıyorum sorun yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Evde kullanmak için bir fritöz alacaktım bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Fakir marka bu fritözü buldum ve hemen sipariş ettim şu anda evde kullanıyorum ve kullanımından çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2020
    orta kalite

    evet alet güçlü kızartması hacmi vs güzel yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. birincisi kapak kilitleri belli bir süre sonunda bozuluyor kapatsan kapanmıyor kapatabilirsen açılmıyor. emniyet mandalı gibi bir mekanizma var fritözün altında havalandırma deliklerinden birinin içinde reset diye yazıyor eğer alıpta bir anda niye çalışmıyor diye servis yollarına düşmeye gerek yok ince bir nesne ile resetlediniz mi normal yaşamınıza dönebilirsiniz. çok fazla yağ alıyor ebat olarak çok iri. İşin özü orta kullanışlılıkta bir cihaz tavsiye eder miyim etmem. Hele bu fiyata asla tavsiye etmem. 10yıl sıkıntısız kullandığımız tefali çok arar olduk. Kapak sorununu çözebileceğimizi düşünmediğim için fritöz bakıyorum yeniden o sebepten bunu görünce yorum bırakayım dedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2020
    Beş Yıldız

    Fakir ürünleri kullanıyorum ve sınıfında en iyilerden birisi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2019
    Beş Yıldız

    Çok memnumun. Hem kızarması sepeti büyük, birkaç tabak kızartabiliyorum. Hem de hızlı kızartıyor. Oldukça güçlü bir alet. Beğendik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2019
    "aldığım kişi çok beğendi"

    Olumlu yönleri: ürünün çok güzel olduğunu söyledi aldığım kişi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    "Kaliteli Ürün"

    Olumlu yönleri: Hacmi 2.5 lt ürün.çok kullanışlı.estetik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2019
    "."

    Olumlu yönleri: fakir kalitesini tartışmaya gerek yok internetteki diğer yorumlara da baktığınızda genelde bu fritözün övgüyle bahsedildiğini göreceksiniz haznesi geniş ve yağı saklayabiliyor olması bence önemli bir artı rezistansı belki biraz bu fritözün genel kalitesinden uzak kalmış diyebilirm ama genel hatlarıyla çok iyi bir fritöz her türlü işinizi görür.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.10.2019
    "fakir frywell 2.5 litre fritöz "

    Olumlu yönleri: Büyük olması hoşuma gitti 10-12 dk da 5 kişilik aileye yetecek patatesi kızartabiliyorum Olumsuz yönleri: Resistansı pişirme kabının altına Monte edilmiş bulaşık makinasında yada bol su ile rahat rahat yıkanamıyor bu yüzden temizliği kolay değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.10.2019
    "gayte güzel yapıyo"

    Olumlu yönleri: Yeni evlenen kızıma doğum gününde hediye ettim ve çok mutlu oldu. Bir fritöz alacağımdan emindim ve araştırdığımda başka markaların da var fakat fakit kalitesi farklı tabi fiyatlara da yansıyor ama seçimimi kaliteden yana yaptım. Ev kullanımı için gayet uygun. Kahvaltıya gittiğimde de kızarttı patates bana dokunuyor yağlı şeyler yememem gerek ama yine de dayanamayıp tadına baktım ve gayet lezzetliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2019

    yağ haznesine monte rezistanstı hariç kötü yönünü göremedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Teyzeme kuzenim fritöz almış. Annem de başıma kalkıp duruyor teyzenin fritözü teyzenin fiitözü diye. En sonun da dedşim ben de sana alayım da sen de kurtul ben de kurtulayım diye :))) bu sebeple teyzemin fritözünün aynısından aldım. Fakir Frywell bu fritözü aldım. 2.5 lt yağ kapasitesi var. Ve azıcık yağ alarak kızartmayı yapıyor. Çıtır çıtır yağsız kıartmalar oluyor. Çıkarılabilir Üst Kapak, Isı Ayarı, Zamanlayıcı Gerçekten de güzel bir üerünmüş. Fiyatı biraz yüksek gelebilir ama kullandıkça değdiğine kanaat getiriyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: çok istediğim bi fritözdü aldımm. Bence parasına göre çok çok iyi. Bi kere koku filitresi var, kızardımı kızarmadı mı bakacağımız penceresi var 2, 5 lt kapasitesi var çokda güzel kızartıyor. Ev buram buram kokmuyor en önemlisi benim için oydu. Isı ayarını yapabiliyorsunuz , çokda memnumum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2019
    "5 yıldız "

    Olumlu yönleri: Ürün yazılan özellikleri ile aynı birebir, hayırlı satışlar olsun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: 2,5 lt lik kapasitesi var ve baya kullanışlı. Temizliği de kolay yağ haznesi kolay değişiyor. Sepeti kolayca çıkıyor güzel. Pişirmesi de gayet iyi kısa sürede oluyor. Çok memnun kaldık

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Frywell 2000 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Frywell 2000 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat