Sony MDRXB550APG.CE7 Yeşil Kulaklık Yorumları

Sony MDRXB550APG.CE7 Yeşil Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(48 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Öncelikle hızlı teslimat için teşekkürler 1 günde geldi,kulaklığı deneyimlediğim kadarıyla konforu çok güzel kısa saçlı olduğum için üstteki bant kafama oturdu ve rahat hissettiriyor,kulağınıza gelen yuvarlak yastıklar da çok yumuşak yapmışlar ben beğendim ama biraz sıkı tercih edenler de olabilir.Ses kalitesine gelecek olursak bass seslerde çok mükemmel performans veriyor,dışarıya sesi geçirmiyor kulaklık yalnız bass olmayan seslerde müziğin ruhundan tat alamıyorsunuz bass harici alacaklara kesinlikle önermem,keyif vermez.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Performans

    Verdiğiniz parayı hak eden bir kulaklık. Ses kalitesi yüksek, uzun süre kullanımlarda çok rahatsız etmiyor, bas ve tiz yeterli kalitede (ki basları gayet başarılı buldum). Tek eksiği ses seviyesi daha yüksek olabilirmiş ancak o zaman da fiyat böyle olmazdı. Kargo firmasının Yurt Içi olmaması da tadına tat katıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sony Kalitesi güzel

    Kulaklık 2 günde elime ulaştı.Güzel paketlenmişti.Sony kalitesi...Gayet güzel bir kulaklık,adı üstünde bass severler için üretilmiş.Bassları güzel veriyor ayar yaparsanız tizleri de güzel bir şekilde alabiliyorsunuz.Bunu şöyle örneklendirebilirim bi şarkı dinliyorsunuz herşey yerinde fakat bassları eksik kalıyor, işte bunda basslar iyi tizlerede ayar çekerseniz gayet dengeli güzel bir performans alıyorsunuz.Alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sözde rahatlık için yapılmış sony işini bilmiyor

    Rahat değil üstteki metal üzünden çok sıkıyor uzun süre kullanınca oyunlarda filan kulağa ağrıtıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 04.05.2023
    Artısıyla Eksisiyle

    Güzel bir kulaklık senelerce kullandım. Ses epey iyi. Fakat süngerleri dikiş yerlerinden komple öne doğru sıyrıldı. Baya donut'a döndü. Bunun haricinde biraz da kablosu kırıldı. Ama ses veriyor hala. Bir de 40 dakika sonra kulak kıkırdaklarınız ağrımaya başlayabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.05.2020
    Ses

    Ses performansını çok sevdim ancak dışarıya da ses vermeseydi mükemmel diyebilirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2019
    Daha önceki yorumda yanılmışım.

    Daha önce yaptığım yorumda kulaklığın çok baskı yaptığını söylemiştim. Fakat kulaklığı elinizle esnetirseniz hiç bir sorun kalmıyor. Ben kırılır diye ürkek davranmıştım. Fakat kulaklık çok sağlam çekinmeden esnetin baskı kalmıyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık!

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2019
    satıcıya teşekkürler, ürün gayet kaliteli

    kulaklık kaliteli kulakları ya da başın üst kısmını acıtmıyor. ürünün kalitesini hissediyorsunuz. satıcı gayet güzel paketlemişti özenli olduğu belliydi. ve orijinaldı. güvenle alabilirsiniz .

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2019
    Fiyat performans olarak iyi fakat bir kaç eksi yönü var.

    Kulaklık fiyatına göre güzel performans veriyor. Yoğun bass'ı hissediyorsunuz fakat tizler bir tık aşağıda kalıyor. Kulaklığın benim için eksi yönü kulağa çok baskı yapıyor. Sesi dışarı iletmiyor fakat kulaklığın kulağa yapmış olduğu baskı bir yerden sonra beni rahatsız etti. Rakiplerine göre fiyat olarak iyi eğer tiz ve kulakta baskıyı hissetmek istemiyorsanız 500 tl üzeri kulaklıklara bakmanızı öneririm ama bütçe buysa bu ürün işinizi görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2019
    Beş Yıldız

    Perşembe sipariş verdim. Haftaya Salı günü gelmesi gerekiyordu. Sağolsunlar cuma günü elime geldi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2019
    Dört Yıldız

    Çok iyi ses kalitesi var basslar harika , 2 senedir kullanıyorum sonunda sol taraftan ses gelmemeye başladı ama bir kulaklık için 2 sene ideal bence.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.08.2019
    Hayalimdeki Ürün

    Tüm satıcı mağazalardaki karşılaştırmalarımın ardından en cüzi seçenek

  • Media Markt aracılığıyla, 05.07.2019
    Kaliteli ses

    Temiz, gürültüsüz ses, gayet başarılı, teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2019
    Vasat Performans

    Ürünü bir yıldır kullanıyorum. Çok yüksek bir ses çıkışı yok ancak sesler temiz bence. Sorun rahat bir kulaklık olmaması. Başta uzun süre durduğunda kulakları rahatsız ediyor kesinlikle. Ayrıca son zamanlarda gicirdama sesleri geliyor. Vida yerlerinden başımı her oynattigimda ses çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2019
    Kaliteli

    Çok uzun zaman araştırdım. Bunda karar kıldım. Sipariş verdim ve heyecanla bekledim. Bugün elime geçti. Öncelikle belirteyim ki tiz sesleri istediğim gibi baslar arasında duyamadım. Belki bilgisayar ayarlarıyla düzeltilebilir, bakacağım..Bir de renk konusu var. Ben yeşil renk aldım. Çok kişisel olacak ama rengi beklentimi karşılamadı. Fotoğrafta müthiş gözüküyordu, ama öyle değil. Değiştirmeyeceğim ama sanırım siyah almamakla hata yaptım.Bunun dışında hafif, şık, çok rahat. oluşuna bayıldım. Sony kalitesi kendini belli ediyor. Hiç tereddüt etmeden almanızı kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    spor için uygun değil

    arkadaşlar ilk öncelikle bas tiz vs şeyler gerçekten güzel veriyor kısacası ses kalitesi gerçekten güzel ve aşırı rahat sadece ses seviyesi biraz daha yüksek olabilirdi ama işinini görür çünkü kulağınıza taktığınızda illaki dışardan gelen sesleri tamamen önlemesede iyi bir şekilde önlüyor ama spor yaparken kullanmak istiyorsanız burda sorun yaşayabilirsiniz kafada durmuyor koşarken flan kullağınızdan çıkar veya yere eğilme yatma gbi durumlarda çıkabilir sesi dışarı vermek gerekirse dışarı illaki veriyor eğer ortam çok sessizse dışarı verir ama spor salonu gbi ortamsa dışardaki gürültülerden dolayı pek vermez dediğim gbi ürün ses kalitesi güzel ve rahat ama spor için uygun değil arkadaşlar örnek daha spora gitmeden denemeden geri yolladım yani kafada rahat durduğu kadar kolay çıkabilen cihaz bilginize

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2019
    Harika kablolu kulaklık

    İlk yorumumda kulaklığın kulaklarımı biraz acıtacak kadar baskı yaptığını söylemiştim. Aradan 2 hafta geçti ve baskı çok azaldı. Daha rahat durabiliyor kafamda, ayrıca ses kalitesi ve baslar çok başarılı memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2019
    Harika kablolu kulaklık

    Ürün malzemesi, tasarımı gayet iyi beğendim. Yeşil modelini çok sevdim ve aldım. Ürünün birkaç eksikliğini fark ettim ama pek sorun etmiyorum. Fazla bass alamadım. Bas-tiz dengeli gibi, ekolayzerdan halledilir. Kulaklığın dışarıya ses vermemesine fazla güvenmeyin bence. Sessiz ortamda deneyimlediğim kadarıyla %70'den sonra ses vermeye başlıyor anlaşılır şekilde. Yine ses seviyesi yarıdayken ufak çapta ses alabilirsiniz. Ürün kulaklara biraz baskı yapıyor, yumuşak yastıkları olsa da hayal edilenin aksine fazla rahat değil. Adı üstünde kulak üstü. Rahatlık bir yere kadar. Kullanım kitapçığında yer alan SmartKey app hiç işime yaramadı, buton geç algılanıyordu, sildim düzeldi ancak 3 kere tıklayınca önceki müziğe geçemiyorum fizy'de. Telefondan telefona değişir bu durum. Her iki yanda bulunan kızaklar çabuk kayıyor ancak dediğim gibi bence pek sorun değil. Kulaklık gerçekten kaliteli. Ev kullanıcısı iseniz ve oradan oraya taşımıyorsanız kesin alın tavsiye ederim. Son olarak bu üründen profesyonellik beklemeyin. Giriş-orta düzeyde bir kulaklık ve kullandığınız telefona göre ses kalitesi değişebilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.02.2019
    Ekstra bass

    Bass hissiyatını hakkıyla veriyor. Malzeme kalitesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2019
    Beş Yıldız

    Çok güzel teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDRXB550APG.CE7 Yeşil Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDRXB550APG.CE7 Yeşil Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat