1More MK801 Kırmızı Kulak Üstü Kulaklık  Yorumları

1More MK801 Kırmızı Kulak Üstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçek bir f/p ürünü. iyiki sahip olmuşum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.08.2021

    fiyatına göre performansı yüksek. sipariş verdikten 1 gün sonra teslim edildi. oyun oynarken keyif alıyorum ses kalitesi iyi

  • İnce Hesap aracılığıyla, 02.08.2021

    ürün almadan öne yorumlardan inceledim. xiaomi markası olduğunu öğrenince aldım. fiyatı gayet uygun ses kalitesi de gayet iyi. bunu üniversite okuyan kardeşime verince bir tane daha satın aldım. çok kaliteli kulaklık tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 14.07.2021

    Markayı Xiaomi nin ürettiğini öğrenince fiyatı da uygun olunca aldım. PUBG oynarken kullanıyorum çok kaliteli bir sesi var. Tabi 10 katı fiyatlı kulaklık performansı beklemeyin fiyatına göre yüksek bir kalitesi var demeye çalışıyorum. Hızlı kargosu da var İncehesap farkını ortaya koyuyor 1 günde teslim edildi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.06.2021

    1More zaten fiyat performans ürünleri üreten bir marka. Kulaklığın kalitesini çok beğendim. Markanın yaratılışında zaten Xiaomi var o yüzden fiyatının üstünde bir ses kalitesi alacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok hızlı geldi harika teslimat ama ürün o kadar rahat bir ürün değil kulağınızı biraz ağrıtıyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.05.2021

    İndirimde görünce aldım. Stereo kulaklık olduğu için çok iyi bir bass beklemeyin. Fiyatına göre iyi tasarım harika 5 yıldız verdim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.04.2021

    markayı ilk defa duydum ama yorumlara bakınca bütçeme göre en uygun kulaklığın bu olduğunu anladım. tasarımı da beni çok etkilemişti alırken.. ben alışverişten çok memnun kaldım sağolun çok güzel kulaklık

  • İnce Hesap aracılığıyla, 13.04.2021

    Xiaomi'nin uygun fiayata, kaliteli sunduğu cihazlardan biri, ben indirimdeyken aldım, daha da uyguna geldi. Ses kalitesi ve konforu tartışılmayacak düzeyde iyi, ödüllerle ispatlanmış zaten. Bu fiayata, bu kalite kaçmaz!

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.03.2021
    Ben yandım siz yanmayın

    Bas bekliyorsanız kesinlikle almayın sesleri gerçek rengine yakın veriyor tizleri iyi. Kulaklık pedleri çok küçük kulağınızı ağrıtıyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.03.2021

    bu fiyata iyi sayılır , uzun süre kullanımda biraz sıkıntı yaratıyor sıkılık anlamında

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.03.2021
    Gayet başarılı bir kulaklık.

    Oyunlarda ses kasmak isteyenlerin birincil tercihi olacağını düşünmüyorum lakin bu kulaklığın grammy ödüllü bir ses mühendisi tarafından geliştirilmiş olduğunu göz önünde bulundurarak bu fiyata alınabilecek hatta bulunamayacak en iyi orta segment kulaklık olduğunu söyleyebilirim. Kalitesini daha ambalajını elinize aldığınız da hissediyorsunuz, kullanılan malzeme çok daha pahalı bir kulaklık almışsınız hissiyatı veriyor. Tasarımsal olarak zevkli ve güzel bir görüntüye sahip. Bir büyük artısı da, kablosu takıp çıkarılabiliyor ve bu da kullanıcısına kablo zarar gördüğünde kulaklığı komple çöpe atmak yerine kablo değişikliği yaparak kullanmaya devam etme imkanı sunuyor. Kargonun elime ulaşma süresi de yaklaşık 36 saat.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.02.2021

    Üründen çok memnun kaldım teşekkürler İnce hesap

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eşime aldım .Ses kalitesi ile fiyat karşılaştırdığında gayet iyi.Tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.02.2021

    Aldığım indirimli fiyat göz önünde bulundurulduğunda, hem tasarımı hem de ses kalitesi açısından harika bir kulaklık. Kulaklığın gelen ambalajı da ayrı bir detay. Gerçekten, özenli bir şekilde yapılmış. Siparişten iki gün sonra da kargo ile elime ulaştı. Mevcut fiyatı diğer kulaklıklara göre de uygun. Şimdi de alabilirsiniz ama size tavsiyem, cuma akşamlarını veya diğer indirim dönemlerini beklemenizi tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.01.2021

    Siparişimden çok memlun kaldım kargo süresi gayet kısaydı yorum olmaıdıgı için teredüt etmiştim ama öneririm

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
1More MK801 Kırmızı Kulak Üstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. 1More MK801 Kırmızı Kulak Üstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat