Apple MacBook Pro MPXR2TU/A Intel Core i5 8 GB Ram 128 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Apple MacBook Pro MPXR2TU/A Intel Core i5 8 GB Ram 128 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(83 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Soru İşaretleri Giderme

    Almayı düşünen herkesin kafasında bazı soru işaretleri vardır bu yüzden yazıyorum.Turuncu Bilgisayardan aldım bir gün içerisinde kargoya verdiler diğer gün geldi. Kargoya gittiğimde ufak siyah bir koli görünce gerçekten şaşırdım hiç koruması yok gibiydi ancak kolinin içi macbook kutusunu koruyacak şekilde çeşitli girinti çıkıntılara sahipti. 2 günlük kullanımda bu bilgisayarın ne kadar harika olduğunu gözlemledim. Garantisi satın aldığım gün başlamıştı ufak bir seri numarası kontrolüyle bakabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı kargoya verildi ertesi gün ürün elime ulaştı. Hasar almaması için iyi paketlenmişti. Sorunsuzca alışveriş yapabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi. Güvenerek alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite kokuyor

    Air ile Pro arasında kalmıştık. Sonrasında Pro'yu tercih etmişiz. İyi ki etmişiz :) Özelikle Unity ve Photoshop üzerine kullanımda herhangi bir problem çıkartmadı ve fişek gibi açılıyor her şey. Çok optimize bize cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ediyorum.

    Ürünü NÖTRON üzerinden aldım. Kutulamasında veya başka bir şeyde herhangi bir problem yoktu. Windows'tan MacOS'a geçmek muazzam bir his. Kullanım kolaylığı insanı cezbediyor. Boyut ve taşınabilirlik açısından harika bir cihaz: Kesinlikle tavsiye ederim. Hepsiburada.com'a teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tek kelimeyle güvenilir

    arkadaşlar selam öncelikle böylesine pahalı ve kaliteli bir ürünü internetten almak ne kadar faydalı olabilir diye kendi kendime düşünüyordum ama işler sandığınız gibi değil fazla uzatmadan 4 şey söyleyeceğim; 1-24 saat içinde kargo 2-Mükemmel ambalajlama 3-Apple 2 yıllık garanti sözleşmesi kesin 4-Asla tereddüt etmeyin içiniz rahat edebilir ürün hem ekonomik hem de isteklerinizi karşılayacak kıvamda...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün özelliklerinde bilgilendirme hatası var

    Garanti ve teslimatta bir sıkıntı yok fakat tek sorun usb girişi olduğuna yönelik bilgi var fakat usb girşi yok? Benim için tek sorun bu. Grafik tablet kullanıcısıyım ve çoğaltıcı olmadan Mac'e bağlayamıyorum. Bunun dışında satıcıdan ve üründen gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2019
    Beş Yıldız

    Kalite ve performams. Teslimat tam zamanında

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2019
    Harika , Efsane bir Ürün

    Kendim icin degil , Hediye aldim .Kullanan cok , cok memnun , bilerek satin aldik.1 YIL oldu , hic sorun yasamadi.her gün kullanip , Müzik yapiyor.Sanirim SIRF bu yüzden begendi , bu MacBook"u , Sharika bir ürün , alacak olanlara tafsiyemiz olur, hic tereettüt etmeden , satin alabilirsiniz, en iyi tarafida , her kosulda , yerine ,yenisi ile degisim yapmalari,Satici , parayi ödedik ,yarin elimize gecti.Güvenilir bir Satici , Tesekkür ederiz

  • Media Markt aracılığıyla, 16.10.2019
    Ürün çok iyi

    Elimde 2015 model var şimdi bu modeli alıyorum her işime yarıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2019
    Beş Yıldız

    Touch bar versiyonların çıkmasından önceki 2017 sonu üretilen son ürünlerden biri. Bence kaçırmayın derim. Bir önceki nesillere göre tasarım oldukça geliştirilmiş. Ben 128 gb versiyondan yana şansımı kullandım çünkü çoğu kez cloud ya da harici hard disk ile çalışıyorum. Eğer siz de o şekilde çalışıyorsanız ideal bir ürün. Kapasitesini dert etmeyin yani. Ek olarak bu ürünlerde ilerleyen zamanlarda bir modifikasyon yaptırma şansınız var; sonraki ürünlerde bu kalktı ve fabrikadan çıkan ürünle devam etmek durumundasınız. Yani olur da bir noktada örneğin kapasitesini artırmak, işlemcisini değiştirmek vs. isterseniz bu da bir çözüm olabilir. Ekran retina iris ile geliyor ve epey fark ediyor kalitesi. Bu ürünün ekran segmentinde iki versiyonu var; alırken dikkat edin lütfen. Mesela benim tercih ettiğim ürün max. 2560 pixele kadar çıkıyor ve diğer ürün 1600 pixel civarında kalıyor. Bunu ürün özelliklerinden max. çözünürlükten görebilirsiniz. Eğer tasarım ya da görsel alanda çalışıyorsanız tabii yüksek olanı tercih edin derim. Çünkü ekranı bir daha değiştirme şansınız olmayacak. Son olarak güzel paketleme ve hızlı kargodan ötürü Turuncu Bilgisayar'a teşekkürler. Çekinmeden tercih edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2019
    Beş Yıldız

    Ürün için yorum yapmayacağım. Bu ürünü bilen alır. Ben özellikle Turuncu bilgisayar' a teşekkür ediyorum. 1 gün sonra ürün elimdeydi. Orijinal kutusu özenle ayrı bir kutu içine yerleştirilmiş. Garanti ilk açılışta başladı. En iyi fiyat ile gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2019
    Beş Yıldız

    taş gibi alet çok güzel hızlı teslim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    Harika, Tevsiye Ederim

    2017 model. MacOs Sierra diye yazıyor ama ilk açarken internette bağlarsanız macOS Mojave olarak automatic günceleniyor ve garanti ilk açtığınız an itibaren başlıyor. Grafik tasarım ve video montaj için aldım tek sorun tasarım ve montaj yaparken biraz ses çıkartıyor onun dışında harika tevsiye ederim. Akşam kargoya verdiler ertesi gün sabah 10:00gibi elime ulaştı.paketleme güzeldi sipariş verirken tek bir sorum yaşadım normal banka kartımdan tek çekimle ödeme yapıyordum banka internet alışverişlerde 6000den fazla tek çekim için izin vermiyormuş sonra havale yapmak zorunda kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2019
    Satıcı turuncu bilgisayar

    Kargo süreci sorunsuz geçti teşekkürler. İlk defa macOS kullanıyorum. Trackpad gayet işlevsel ve mouse kadar verimli. Retina ekranı almam için büyük bir neden oldu. 128 gb az gelecek harici taşınabilir ssd hafıza alıcam sanırım. Pc gayet hızlı ama 10 saat çalışma süresi yok açıkcası. Ama tatmin edici bir şarzı var. Tuş sesi biraz fazla. Ekran 1 defa kıpraşma yaptı umarım tekrarlamaz. İlk işim kılıf klavye koruyucu ve usb çevirici almak oldu. Ürünü tavsiye ederim keşke daha önce MacOS a geçseymişim.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.07.2019
    Kesinlikle deger

    Avantajlar : Cok seri makina
    Dezavantajlar : Aksesuarlar pahali
    Urun cok kaliteli, fiyaitni hak ediyor ancak . aksesuarlar biraz pahaliya geliyor yine de is isin ozellikle yazilimla ilgili alacak arkadaslara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2019
    Beş Yıldız

    Harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    Beş Yıldız

    Ürünü sipariş ederken korkularım vardı ama hiçbir sorun olmadı ertesi gün hemen geldi teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    çok ama çok kötü

    2 tane kulladim aynısından tek kelime ile berbat sürekli rahatsiz edici derwcede fan sesi geliyor ve ekranın ön kısmı 1-2 saat yük altında kullanım ile elini yakacak seviyeye geliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    Dört Yıldız

    Bit kaç günlük gecikme dışında sorun yok. Yazışmama hemen cevap aldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple MacBook Pro MPXR2TU/A Intel Core i5 8 GB Ram 128 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple MacBook Pro MPXR2TU/A Intel Core i5 8 GB Ram 128 GB SSD 13.3 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat