LG ESNW12GJ2F0 A 12000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

LG ESNW12GJ2F0 A 12000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    Uzun araştırmalar sonucu almaya karar verdim.Hızlı gönderi ve güvenilir bir satıcı teşekkür ederim.Lg servis kurulumunu montajını yaptırdım kullanıyorum.Smart uygulaması ile uzaktan akıllı telefon ile kontrol edilebiliyor bu özelliğini az önce kurulumu yaparak kullanmaya başladım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yaz dönemine denk geldiği için montaj servisi biraz gecikti ama bu normal bir durum. Klimaya gelirsek uzun bir araştırma sonucunda aldım ve çok memnunum. Wifi özelliği muhteşem. İsterseniz dünyanın diğer ucundan klimayı açma kapatma ayarlarını sıcaklığı üfleme yönünün değiştirme yapabilirsiniz. Hatta klima kapalıyken odanızın sıcaklığını bile görebilirsiniz. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle Harika

    Uzunca bir araştırma ve müşteri yorumlarına istinaden almaya karar verdim. 1 haftadır kullanıyorum ürünü başlıca izlenimlerim şu şekilde, ** Kesinlikle çok sessiz ** Kumanda ve mobil kullanımı çok kolay ve kullanışlı ** tasarruf modunda çok çok az yakıyor. ** Servis kalitesi üst düzeyde ** Son olarak ürün performans olarak bence çok başarılı. 10 yıl garantisi olması da düşünmeden almanız için yeterli bir sebep.

  • HepsiB. aracılığıyla
    LG servisini göz önüne alarak sipariş verin.

    Klima kalitesini henüz yorumlayamıyorum. Çünkü istanbul içinde 2 hafta sonrasına servis randevusu alabildim. Henüz kurulum yapılmadı. Heralde kış gelince kurulum yaparlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    harika

    çok memnunum hiç sesi duyulmuyor çok kısa sürede odayı serinletiyor. elektrik tüketim göstergesi var oldukça az tüketim yapıyor tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2018
    Süper Hizmet Süper Ürün

    Öncelikle teslimat çok hızlıydı. Gece saat 01:30'da sipariş ettim, 18:00'de teslim edildi. Egezio çok iyiydi bu konuda. Kurulum ekibi çok başarılıydı. Delik açarken süpürge tuttular, işleri bitti yerleri süpürdüler. Çok nazik, ilgili ve bilgililerdi. Klimaya gelince ilk izlenimler çok iyi. Wifi özelliği basit değil. LG'nin akıllı ev uygulamasına kaydoluyor. Uygulama çok başarılı. Tüm fonskiyonlarını kontrol edebiliyorsunuz. Benim için en önemli özellik enerji kontrolü. Hem anlık gösteriyor hemde aylık, haftalık. Soğutmasını çok beğendik. Fiyatına göre çok iyi performans gösteriyor. Tavsiye ediyoruz. Teşekkürler HB.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2018
    YETERSİZ SERVİS HİZMETİ

    Satıcı klimayı zamanında sevk etti toplamda 3 günde teslim aldım.Ama P.tesi günü sabah servisi aramama rağmen perşembe ya da cuma günü montaja gelebiliriz bilgisini aldım.Müşteri hizmetlerini aradım, servis hizmetini hızlandırabilirmiyiz diye rica ettim ama yapabilecekleri herhangi bir şey olmadığı cevabını aldım. Doğrusu LG almakla hata mı ettim diye endişeliyim.Montaja 5 günde gelmeyen servis arızalandığında herhalde 15 günde gelmez. Airfel ile LG arasında karar verememiştim. Airfel almadığıma pişman oldum.Ürünün kalitesini test edemedim ama İnşaallah servisin müşteri memnuniyetinde sorun yoktur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2018
    Performans iyi görünüyor

    Sipariş verdikten 1 gün sonra kargo Akhisar a geldi. 1 gün sonra servis geldi. montajı ücretsiz yaptı. Wifi kurulumunu da yaptik. Cep telefonumdan internet in olduğu her yerden klimayı çalıştırabiliyor in. Çarşı da telefondan klimayı aç. eve geldim mi ev buz gibi. Darısı almak isteyenlerin başına. 10 yıl motor garantisi bal kaymak... Hepsi burada ya ayrıca teşekkür ederim. Türkiye de 1 numarasıniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2018
    Aşırı hızlı kargo, bağımlılık yapar :)

    23.55 te sipariş geçtim, sabah 09.30 da teslim etti. Tamam aynı ildeyiz ama, helal olsun Egeizo satıcısına.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2018
    Lg klima

    Aldikdan sonra İzmirden Manisaya Horoz lojistik ile yaklasik 1 haftada geldi :) 25 km mesafe icin urun izmirden istanbul toplama merkesine gidip ordan Manisaya geldi :) Ama herhangi bir sorun yoktu gelen urunde. Lg Manisa servisi Lg merkezi aradiktan sonra 1 gun icinde geldi. Manisa Lg servisi cok iyi montaj konusunda . Ayrica tesekkur ederim. Klimanin yaninda elektrik tesisati icin Elektrikci talep etmistim , servis gelirken elektrikcide getirip ayni anda birlikte klimayi devreye aldilar. Elektrikci extradan 80 lira aldi. Bunun disinda kuruluma herhangi ucret odemedim. Klima cok sessiz ve evdeki wriless agina bagladikdan sonra istediginiz yerden internet uzerinden kontrol edebiliyorsunuz . Ac kapa , enerji tuketimi (anlik, gunluk, haftali, aylik,yillik) kantlarin acisi v.s. elinizin altinda. Klima guzel sey, alin keyfini yasayin :)

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2018
    ilgili satıcı

    klimayı daha kurdurtmadım araştırarak aldım. güzel ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG ESNW12GJ2F0 A 12000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG ESNW12GJ2F0 A 12000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat