Garmin Fenix 5x Sapphire Akıllı Saat Yorumları

Garmin Fenix 5x Sapphire Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üst segment

    Herşeyden önce tam olarak bu tür saatleri neden aldığınıza karar vermelisinizi.Piyasada aynı işi yapan ya da yaptığını iddia eden onlarca marka ve fiyat var.Garmin in işi ve uzmanlık alanı zaten mavigasyon.Adamlar birde bu işi saate kadar indirgemiş.Fenix 3 HR serisinide kullandım,5X de pil ömrü 2 haftaya çıkarılmış.Offline haritalar gayet başarılı.Fiyatı yüksek olabilir diğer markalara göre ama bir kere alıp senelerce sizi idare eder.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    "harıka"

    Olumlu yönleri: özellikleri saymakla bitmez. Çok harika bir ürün. Keşke şu da olsaydı diyebileceğiniz bir özellik yok hepsi var. 64 mb depolama alanlı , hava durumuna kadar herşeyi bulabileceğiniz bir akıllı saat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: Bu saati eşim bana almış. Doğumgünümde hediye olarak almış. Benim de uzun zamandır istediğim bir saatti. Ben öncelikle navigasyon için istiyordum bu saati. Zaten piyasa da bir sürü model var bu saatlerden. Fakat hangi amaç için hangi saati aldığınız önemli. Bu anlamda eşim benim için doğru bir tercih yapmış çünkü Garmin in işi ve uzmanlık alanı zaten mavigasyon.Adamlar birde bu işi saate kadar indirgemiş. Pil ömrü neredeyse iki haftaya kadar çıkıyor. Ayrıca fiyatı yüksek gelebilir fakat emin olun ödediğiniz fiyata değer ve yıllarca işinizi görebilecek bir saat. Almayı düşünen herkese ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ayrıca çok şık hem spor hem de klasikle kullanabileceğiniz çok modern bir saat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Kalp atışını ölçme yüzmeden kayağa kadar pek çok antrenmanınızda kullanabileceğiniz bir saat ben fitness ile ilgileniyorum onun dışında görünümü çok şık ve sportif olduğu için de hoşuma gitti açıkçası. Fiyatı da bu kalitede bir saat için gayet makul bana kalırsa zaten daha ucuza getirmeye çalışsanız istediğiniz pek çok özellikten vazgeçmek durumunda kalacaksınız en azından benim için durum byleydi almışken iyisini alayım diyip tercih ettim gayet de memnun kaldım kargo vs de sorunsuz halloldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2019
    FİYATLANDIRMA

    Olumsuz yönleri: Ürün Fiyatı 3.500,00TL yazıyordu, satıcıdan bilgi almak için mesaj attım, ürün fiyatı 5.300,00TL ye çıktı şakamı, dalgamı yoksa hatamı anlamadım. Bu denli pahalı ve spesifik bir ürün satan kişinin bu konuda daha dikkatli olması gerekir. Mesaj atmayıp alım yapsaydım muhtemelen göndermeyecekti, son derece güvensiz...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    geniş kapsamlı çok kaliteli

    Olumlu yönleri: Doğa sporları ile ilgileniyorum ve arkadaşlarımla beraber hafta sonumuzu ormanda geçiriyoruz. Verdiğim fiyata hiç üzülmüyorum çünkü benim için hayati önem taşıyan kullanım araçlarımdan biri. İçerisinde yön bulucudan tutun arama yapmanıza kadar olanak sağlayan bir yazılımı mevcut. Telefonumdan daha çok kullanıyorum diyebilirim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Fiyatına bakmadan önce özellişklerine bakmalısın sporcu saaati olarak tasarelanmış harika özellikleri bardındıran bir saat koşma kalori yakma yürüyüş mesafesi kalp atışın dışında sms arama bilkdirimi ve hava sıcaklığı rakım gibi özelikkleri gösteren harika bir saat sporcular için üretilmiş tasarımı da harika bir saat hızlı ve güvenilir adres güvenilir alışveriş, hızlı ve güven veren kargo sayesinde mutlu yüzler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: Akıllı spor saat,in nabız ölçer özelliği olması 42 mm kadranı ile dikkat çeken bir ürün.görünümü çok iy olan bir fitness saati. Üründen memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Açıkcası fiyat biraz pahalı gelebilir. Fakat eğer benim gibi navigasyonu yoğun kullanıyorsanız genelde seyehat halindeyseniz kesinlikle alın derim. Bir kere bu parayı ödeyip senelerce gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: dağ sporlarını sevenler için ideal. Yakılan enerjiden tutun da kaç km de kac adım attığınızı, yani anlayacağınız her türlü bilgiyi size veriyor. Gps olması ayrı bi güzel.özellikle geniş vadilerde yolu çok çabuk kaybedebiliyosunuz. Tehlike yaşamadan, çözüm sağlayan bir saat. saat demek az kalır gerçi çünkü özellik olarak bir bilgisayar gibi.

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2019

    Ürünü zamanında özenle kargolamışlardı.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.01.2019
    Tavsiye ederim

    Cok mutluyum

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2019
    Mağazayı tebrik ediyorum

    Hem ürün sipariş aşamasında hem de ürün teslim edildikten sonra muhteşem şekilde ilgilenen mağaza sahibi ve çalışanlarını alkışlıyorum. Keşke herkes böyle dürüst düzgün satış yapsa. Tekrar teşekkür ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 03.01.2019
    Memnunum

    Daha önce Polar M400 kullanıyordum, özellikle GPS sıkıntısı çekiyordum. Havuz antremanlarında da kullanamıyordum.Fenix 5x herşeye çare oldu gibi, salon da kuvvet antremanların da setleri sayabiliyor. Havuz da serbest stil de birebir mesafeyi ölçebiliyor. Kurbağalama, sırtüstü yüzme de ölçümü yapamıyor. Kayış değişikliği ile farklı renklerde kayışlar ile spor dışında günlük kullanım için de ideal. Boyutu büyük olabilir ama gayet güzel duruyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.12.2018
    Fenix 5

    Zamanında teslimat ve kusursuz ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 24.12.2018
    ultra sporcular için

    Yüzme, koşu, bisiklet gibi sporlar için çok detaylı bir saat. Hayatı spor olanlar kesinlikle kullanmalı

  • Amazzon aracılığıyla, 24.12.2018
    beklentilerinizi karşılayacak

    Beklentilerinizi karşılayacak bir saat, outdoor'da üzerine yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.10.2018
    Harika

    Outdoor spor için oldukça kullanışlı. Ağırlığının fazla olması uzun süreli aktivitelerde rahatsız hissetmenize sebep olabiliyor. Spotify entegrasyonunun olmaması büyük eksik. Müzik sizin için önemliyse plus'ını düşünün derim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2018
    Çözünürlüğü artırılmalı ? Canlı ton renk Displayı yok . İyi incelenmeli .

    Ürünün; içeriğinde barındırdığı ilave özellikler ( renkli haritalar , wifi vs...) sebebiyle çözünürlüğü YouTube da göründüğü gibi değil. Bu durum problem sayılmaz çünkü şarjının 3 farkli modda 3 farklı sürede min:24 sa , max:12 gün olabilmesi için sadece fenix 5x e uygulanmış bir durum olduğunu Baytekin Ankara garmin şubesine giderek bizzat öğrendim. Bunun haricinde telefonla sync sonrası bildirimlerde gelen aramaları reddet / cevapla yı yapabiliyorsunuz . Keşke direk saat üzerinde görüşmeyi sağlasaydı ve çözünürlüğünü artırsalardı süper ötesi bir ürün diyecektim. Yine de ticari dehaların bir sonraki ürünü satarken bunlara dikkat edeceklerine eminim. Yine de güzel bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Garmin Fenix 5x Sapphire Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Garmin Fenix 5x Sapphire Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat