Şamdan 1004XL Yuvarlak Davul Fırın Yorumları

Şamdan 1004XL Yuvarlak Davul Fırın yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kötü

    Ayakları kırık geldi. Kargolama çok kötü. Kesinlikle almayın gidin görerek alın. En azından sağlam alırsınız. Ayrıca ürün gerçekten çok kötü verdiğiniz paraya değmez. Baştan savma kargolayıp göndermişler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli Ürün

    Ürün 2 günde elime ulaştı. Kalite olarak iyiye benziyor. Arızası, eziği, çürüğü yok. Ancak fırının ayakları ve tepsisi kalitesiz geldi bana. Ayaklar hemen kırılabilecek türden, tepsi de çok ince ve alüminyum. Onun haricinde ürün gayet güzel tavsiye ederim. Henüz pişirme kalitesini denemedik bu arada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fırın Hakkında

    Alt üst dengesi yok. Yemeği pişirirken sürekli kontrol etmelisiniz. Hatta üstü pişince kapatın sadece altını bir 5 dk daha devam ettirin. Yoksa alt pişmiyor. Dereceleri çok yüksek. 150 sanki 180 gibi. 180 de 200 gibi. Kontrollü olmazsanız yemek çöp. Büyük tavuk girmiyor yani bütün tavuk pişiremezsiniz. Tabi minik bir tavuk alırsanız pişer. Fırın küçük, bekar ya da öğrenci evine uygun. Bu arada hızlı pişiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bayaadır kullanıyorum sıkıntınyok

    10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Oldukça güzel pişiriyor. Dizaynı rengi çok hoş. Dönerek pişirmesi büyük avantaj. Tek olumsuz yönü bence yüksekliği. Tepsiyi yerleştirmek biraz zor olabiliyor. Yükseklik 30 değil 35 cm civarında olsaydı daha rahat kullanılabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    memnuniyet

    fiyat kalite dengesinde çok memnun kaldık devamlı kullanıyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2019
    Eh işte.

    Çeşit çeşit kek ve cheesecake gibi şeyler denedim, ama istediğim gibi kesinlikle pişirmedi. Börek ve benzeri şeyleri nasıl yapar bilmiyorum. Kek yapmak isteyenler uzak dursun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Dört Yıldız

    ürün verdiğim günden bir gün sonra geldi kargoda sıkıntı yaşamadım ürüne gelince pişirmesi çok iyi dönerli olduğunu sonradan çözdüm. :) tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2019
    Dört Yıldız

    Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2019
    i erdem

    kalite fiyata gore normal sorun orta az, kenarlar fazla pişiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2018
    alabilirsiniz

    Eski fırın zor pişirdiği için eşimle birlikte seçerek, yorumlara bakarak aldık. Salı günü sipariş verdik. Perşembe günü elimize geçti. Deneme yapmadan yorum yazmayalım dedik. Eşim fırından memnun kaldı. Kurabiyeleri kısa sürede pişirdi. Tepside yapılan yemeklere de kısa sürede ve güzel pişirdi. Fiyatına göre uygun bir ürün. Almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    PLASTİK KOKUYOR ALMAYIN

    fırını çalıştırdık plastik kokuyor.yorumlara bakarak aldım ama yanıldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2018
    ktr

    çok fazla araştırdım. tereddüt ederek aldım. bir kaç aydır kullanıyorum gerçekten çok iyi pişiriyor. pişirme sırasında dönmesi de bir harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2018
    Mükemmel

    Süper pişiriyor alt ve üst ayarının olması harika :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2018
    Mükemmel

    Kargo çok hızlı ulaştı bir gün gibi bir sürede. Yavrazi satıcısına çok teşekkürler, şimdilik bir sorun yok bir sonraki alışverişte görüşmek üzere :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2018
    hasarli urun

    urunun ayağı kirik bir şekilde geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    kargo REZALET

    yahu ürün güzel gerçekten ama kargo tam bir REZALET kutuyu da daha korunaklı hale getirmek gerek tepsi çok kötü iç döner bölme güzel malzemesi çok kaliteli ama biraz da küçük

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2018
    GÜZEL BİR ÜRÜN

    Kesinlikle güzel bir fiyat performans ürünü, ilk seferde 30 dk kadar boşta çalıştırıyorsunuz sonrasında kokusu gidiyor. Dönerek pişirmesi harika her köşesi eşit oranda pişiyor. Eşim çok beğendi öyle kalitesiz ürünlerden kesinlikle değil bu fiyata mini fırınlarda var daha önce kullandım ama bu ürün daha iyi ve kaliteli kesinlikle tavsiye ediyorum. (%100 yerli Malı Fabrikası Kayseri'de) Yerli ürünleri desteklemeliyiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    Çok güzel ve kullanışlı..

    fırının döner olması Turbo özelliği gibi çok kullanışlı sadece termostatı biraz daha fazla ısınıyor termostat ayarını düşük kullanırsanız çok güzel alan Herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    Önereceğim bir ürün

    Yorumlara bakarak fikir sahibi olup alışveriş yapan biri olarak bu fırını almanızı öneririm. Fırın genel olarak hoş bir tasarıma sahip büyük değil kibar bir görünüşü var. Standard bir tepsi rahat sığıyor içine. Hızlı pişiriyor. Yemeklere taş fırında pişmiş gibi bir tat veriyor. Tek sorunu kablosunun biraz kısa olması. Bence biraz daha uzun olabilirdi. 1m lik bir kablo kısa kalmış bence. Tabi bu kullanıcının ihtiyacına göre değişir. Döner tepsisi de yiyeceğin her yerinin daha iyi pişmesini sağlıyor. Öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Şamdan 1004XL Yuvarlak Davul Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Şamdan 1004XL Yuvarlak Davul Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat