Korkmaz A353-07 Mia 1600 W 1.7 lt Demleme 1 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Mor Yorumları

Korkmaz A353-07 Mia 1600 W 1.7 lt Demleme 1 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Mor yorum ve tavsiyeleri

(108 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum ben büyük bir hevesle yorumlara bakarak aldım çaycı da çay buz gibi kahve makinasinin otomatiği atmıyor ve kahvesi çok kötüydü.çaycının ketili altına su sızdırıyor ben iade ettim.korkmazın ürünlerinden çok memnunum diye almıştım ama almanızı tavsiye etmiyorum almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şahane

    Çok memnunum, siparişimin ertesi günü ürün elimdeydi... Mağazaya da hepsiburada'ya da teşekkür ediyorum. İşinizin hakkını veriyorsunuz :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sıcak tutma özelliği BERBAT.

    Sıcak tutma özelliği BERBAT. Sebebi, 2-3 dk da bir devreye giren sıcak tutma özelliği devreye girdiğinde su ısınana kadar 2800w elektriği yaklaşık 20-30 saniye kadar veriyor. Buda ilk çalıştırırken çıkarttığı sesin aynısını veriyor. Bu ne alaka böyle sistem mi olur. Diğer markalarda 250w kesintisiz elektrik verilir ve ses yapmaz, rahatsız etmez. Diğer türlü ürün çok güzel ama 2-3 dk bir çıkan bu ses bu markayı berbat etmiş ve İNSANI SİNİR EDİYOR

  • HepsiB. aracılığıyla
    hediye

    hediye olarak almıştım ama çok ses çıkarıyor herkeste herkes kullanıyo pembe diye alıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    şık görünüm kullanışlı ..

    Ürün zaten bu tarz kullanım alanında en iddalı olan model , uzun araştırmalar sonucu sipariş ettim. Gayet hızlı bir şeklide elime ulaştı. Çelik olması gayet sağlıklı , fiyatı yüksek gibi gelse de bu iki ürünü ayrı değerlendirirseniz çokta fazla olmadığını söyleyebilirim. ısrarla tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kurpundan su damlatiyor

    urun cok guzel ama urunun su kaynama hazinesinden tutma bolumunden su akitiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün kaliteli tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    kalite düşük

    Fiyatına göre idare eder bir ürün. Kenarlarında atmalar meydana geliyor, bilginiz olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harikaaaaaaa

    marka zaten korkmaz site d hepsi burada gozunuz kapali alin keske daha once alsaydim diyorum fiyati cok iyi ve kaliteli sizi seviyoeum hb ailesiii ??????????

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet güzel kullanışlı

    2 günde teslim aldım. hepsi burada farkı

  • Trendyol aracılığıyla, 11.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç güzel ürün değil kesinlikle tavsiye etmiyorum . 2 kere tamire gitti ve 1 sene olmadı alalı. Düzgün sıcak bile tutmuyor çayı , iade etmiştik ama kabul etmediler tekrardan aynı şekilde bize geri gönderdiler paranıza yazık cidden . Verdiğim paraya yazık . 1 puanı da yorumum gözüksün diye verdim o bile çok .

  • Trendyol aracılığıyla, 03.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Beklediğim performansı karşılamadı açıkçası, almamış olmayı tercih ederdim. Rengi tatlı hafif bir ürün, yapılan çay hiç lezzetli olmuyor, kahvesi asla köpüklü olmuyor. Hayal kırıklığı yaşamış olmak üzücü:(

  • Trendyol aracılığıyla, 24.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    beğenmedim iade yaptım kabul etmediler ona göre alın

  • Trendyol aracılığıyla, 21.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hediye olarak almıştım umarım kullanan kişi memnun kalmıştır. Kargolama ve hız güzeldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çoook güzel ihtiyacı olana tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 01.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ürün ama fatura göndermediler uğraşarak aldım

  • Trendyol aracılığıyla, 15.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu üründe çayı sıcak tutamıyorum özellikle misafirimiz geldiğinde terasta kullanmak istiyorum fakat kullanamıyorum yeni bir çaydanlık almak zorunda kaldım bu ürüne bukadar ücret ödememe rağmen belki çok geç bir yorum oldu fakat tirentyol dan okadar alışveriş yaptığım için özellikle bu gün yine yaptığım alışverişte siparişler bölümünde görünce birde verdiğim TL ister istemez yazdım gerisi size kalmış özellikle tirentyol için söylemek istiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 02.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünün 2.kullanımda termostatı bozuldu, kutusunu attığım için iade edemedim. bu fiyata bu kadar kalitesiz bir ürün beklemiyordum. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: bir korkmaz markasının böyle çıkacağını söyleseler asla inanmazdım. Korkmaz marka A353-07 isimli bu çay makinesi çok kötü. Çayı anında soğutuyor. Sıcak tutma özelliği yok. Sürekli çalıştırmak gerekiyor. E hazıra da para dayanmıyor malum. İşin özeti uzak durun bu üründen.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Büyük bir rahatlık kesinlikle bu marka ve modeli tercih edebilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A353-07 Mia 1600 W 1.7 lt Demleme 1 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Mor kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A353-07 Mia 1600 W 1.7 lt Demleme 1 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Mor yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat