Fakir Powermix Blender Yorumları

Fakir Powermix Blender yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Bayıldım harika bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: buna blendır diyen kör olur yahu : D mutfak robotu gibi aslında. 6 programı var temizleme fırçası var kolay temizleniyor öyle zor bi kullanımı da yok ama mutfakta şık duruyor klasik blendir görüntüsü yok

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2019
    çok kaliteli ve çok kullanışlı

    çok kaliteli ve çok kullanışlı. 4 lü bıçak yapısı paslanmaz çelikten olduğu için çok kaliteli. en sert yiyecekleri buzları vs rahatlıkla içine atabiliyorum. çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 24.01.2019
    hem kaliteli hem cok sağlam

    Oldukça kuvvetli. En son hıza getirmeme hiç gerek olmadı.Saniyeler içinde içine attıgınız herşeyi unufak ediyor.Uzun araştırmalarım sonucu en son bu üründe karar verdim ve çok doğru bir seçim olduğunu ürün elime geçtiği an anladım. Kalitesi ve dayanıklılığı görüntüsünden bile kendini belli ediyor. Cam çok sağlam. Spor yaptığımdan shake hazırlamak için aldım. Buz, yulaf ezmesi, fındık vs gibi sert ve küçük besinleri kolaylıkla un ufak ediyor. Sporcu arkadaşlar kilo veya hacim için gainer vs alacaklarına bunu alıp kendi gainer'larını kendilerinin yapmalarını öneririm. Hem daha sağlıklı hem daha ucuz.

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2018
    Fakir powermix blender

    Smothie için tavsiye ederim harika

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Powermix Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Powermix Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat