Philips FC8475/01 Powerpro Compact 1900 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips FC8475/01 Powerpro Compact 1900 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(55 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yanlis urun gonderildi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016

    Internetteki yorumlar ve gittigim mağazalardaki calisanlardan aldigim yorumlar toz torbasiz makinalarin ilerleyen zamanlarda performansinin dustugu yonundeydi. Aslinda alakasi yok. Bu makinadan babamlara hediye almistim kisa zaman sonra kendi evimede aldim fiyat performans acisindan mukemmel bir urun. Yaklasik bir senelik kullanimdan sonra makinanin kukreyen sesinde bir zorlanma kisilma ve cekisinde azalma farkettim. Normaldir cunku HEPA filtre dolmus ve tam temizlik istiyor. Cikardim basincli hava ile butun tozundan arindirdim. Simdi cekis gucu ilk gunki gibi HALIYI KALDIRIYOR. Su kullanilmadan temizlenmesi gerekiyor. Yakinlarinizda veya isyerinizde basincli hava kullanabileceginiz bir yer yoksa akaryakit istasyonlarinda veya lastik tamiri yapilan yerlerde her daim bulunur. Performans dusmesi falan hikaye inanmayin boyle seylere. Philips kaliteli bir marka ve urunlerinin hakkini verir uygun ortamda uygun yerde kullanildigi surece biz musterilerini uzmez. Internetten urettigi urunleri nasil zorlu testlerden gecirdigini izliyorum gonul rahatligi ile aliyorum. Boyle yorumlasalimli ki paramiz cebimizde kalsin.

  • HepsiB. aracılığıyla

    toza alerjim olduğundan çok araştırmalar sonucu bu süpürgeyi tercih ettim. gayet memnunum. toz torbasıyla filan uğraşmadan tek hamlede hazneyi çöpe döküyorsun o kadar. fiyat performans açısından ilk sıraya oturur. sesi normal. emiş gücü yerinde. 1900w olduğuna bakmayın gayet iyi performansı var.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.01.2016

    Urunu aldik kullaniyoruz ve fiyatina gore performansi bir mukemmel. Kesinlikle oneriyorum pisman olmazsiniz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.09.2015

    Philips’in kompakt toz torbasız elektrikli süpürgesi PowerPro Compact, 1600 Watt gücündeki motoru ve maksimum 360 Watt emiş gücüyle, boyutlarına göre yüksek performans sunmayı başarıyor. PowerCyclone 4 teknolojisini kullanan ve yıkanabilir HEPA 10 filtreli Philips PowerPro Compact, maksimum 1900 Watt gücüne rağmen yüksek emiş gücü sunabiliyor. 83dB gürültü seviyesiyle biraz gürültülü çalışan süpürge, 6 metrelik kablosuyla birlikte 9 metre yarıçap içerisinde temizlik yapabiliyor. PowerCyclone 4 teknolojisiyle, toz ve havayı birbirinden ayıran Philips PowerPro Compact, siklon içerisinde havayı yukarı hareket ettirirken, toz ve partikülleri haznenin dibinde biriktiriyor. Büyük boyutlu tekerleriyle halıların içerisine gömülmeden hareket edebilen PowerPro Compact, 1.5 litre hacminde toz toplayabiliyor. Fiyat performans canavarı olarak tanımlayabileceğimiz süpürge boyutlarından beklenmeyen bir performans sunuyor. 4.5 kg’lık ağırlığıyla rahatça taşınan Philips PowerPro Compact, ev içerisinde fazla yer kaplamıyor. Çok amaçlı başlık, aralık ve köşe temizle aparatı ve küçük başlıkla gelen süpürge, aksesuarları boru klipsinde muhafaza edebiliyor. Uygun fiyatlı yüksek performanslı ve kaliteli bir süpürge almayı düşünenler Philips PowerPro Compact modelini kaçırmasınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2015
    (Ürünü satın aldı)

    çok iyi çekiş gücü var hafif çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2015
    (Ürünü satın aldı)

    Emiş gücü çok iyi. Toz,kıl,tüy affetmiyor. Yerler, halılar, koltuklar mis gibi oluyor. Tutacak yeri yok ama hiç sorun değil, çünkü küçük ve çok hafif. Siz hareket ederken peşinizden geliyor. Çok işime yaradı. İhtiyacı olan muhakkak alsın derim. Tek korkum emiş gücünün azalması ancak bunu kullanmadan bilemeyiz, kullanıp göreceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2015
    (Ürünü satın aldı)

    kullanımı kolay bir makine. Hafif ve toz haznesi geniş, temizliği kolay. Aldığımdan beri çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2015
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bir harika aldıgım gün ev temiz olmasına rağmen test amaçlı süpürdüm ve sonuç inanılmaz hazne toz doldu sessiz denicek kadar az sese sahip hafif fakat motoru güçlü ve halıyı gerçekten kaldırıyor alıcak olanlar hiç düşünmeden alsın verilen parayı hakediyor tesekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla

    philips markası bu fiyata hem kaliteli hemde fiyatı uygun ürün.emiş gücünü ilk kullandığınızda anlacaksınız.süpürgenin tek eksigi tutma kolunun olmaması. artıları performas emiş gücü kaliteli eksileri tutma kolu olmayışı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    emiş gücü o kadar kuvvetli ki halıyı yerinden kaldırıyor ayrıca tertemiz yapıyor.çok begendik ve memnun kaldık harika bir ürün hepsiburada.coma teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Ben süpürge 1 seneye yakın kullandım çekiş gücü performansı ve hafifliği çok güzel ve yine almayı düşünüyoruz.Tutma yerinin küçük olması tek eksiği ama oda fazla önemli değil bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    emiş gucu bır yıldır aynı azalmadı haznesi biraz küçük ama dort kişilik bir evin temizliği için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu ürün siparişinde tek yolunda gitmeyen kargoya veriliş süresinin gecikmesi oldu. Maalesef ürün 7 günde ancak kargoya verildi. Yani en az bir hafta beklemeye hazır olun. Ürün son derece kaliteli. Neticede philips. Çekim gücü 1900w olmasına rağmen fakirin 2400w lik makineleri ile bile yaraşır. Toz torbası yok ve bir fonksiyonu aracılığı ile suyu haznesinde dolaştırarak kendi kendini temizleme özelliğine sahip. Ortamda toz falan kalmıyor. Haznesi ise yeterince büyük. koltuk araları için ayrı bir başlık aparatı daha var. Kablo uzunluğu 6 mt. Yani temiz bir ortama alışkın olmayanlar sakın bu süpürgeyi ALMASINLAR :))) . Fiyatı oldukça ideal. Kablosuz da olsaymış mükemmel olurmuş. Ben alınır derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    süpürge harika sessiz. torbasız olması çok güzel ancak piyasada şuan daha uygun fiyata bulunabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürge alacağım zaman marka ve fiyat farkı gözetmeksizin Neredeyse tüm ürünleri inceledim ve yorumları okudum.iyi ki bu marka ve modeli satın almışım.emiş gücü gercekten harika.toz torbasız oluşu çok buyuk kolaylık .toz haznesi küçük diyen olmuş ,evim 130 mt. En aşağı 3 ya da 4 günde bir boşaltmam gerekiyor bu da çok zorlayıcı bir unsur değil.kablo uzunluğu gayet ideal. Supurgenın borusunun uzerıne koltuk aralarını supurecegımız iki parçanın takılması da inanılmaz pratik.lazım oldugunda hemen takıp kullanıyorsunuz.ve hepsınden onemlısı fiyatının cok uygun olması.verdıgım parayı sonuna kadar hak edıyor .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü almadan önce tüm yorumları okudum ve çok daha yüksek fiyatları göze almış olmama rağmen ürünün özellikleri gayet etkiliyor insanı ve aldım,denedim bu süpürge bi harika halıdaki en ufak toz saç kılı ne varsa topluyor. evet tutma yeri olmaması bi eksi olsa da ürün ufak ve agır değil taşınabilir..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    hızlı kargo , hemen denedim ürün gerçekten küçük evi olanlar için gayet yeterli !

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2015
    (Ürünü satın aldı)

    süpürgenin çekim gücü çok iyi, temizliği çok kolay, hafif ve kolay taşınabilir. verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla

    ÇOK ARAŞTIRDIM ANNEME HEDİYE AMACIYLA ALDIM.HEPA 10 FİLTRESİ ASTIM HASTALARI VE BEBEKLER İÇİN HARİKA BİR ÖZELLİK,EMİŞ GÜCÜ ÇOK ÇOK İYİ GÖREMEDİĞİMİZ ÖYLE TOZLAR ÇIKTIKİ HALIDAN İNANAMAZSINIZ.TEK KUSURU TUTMA SAPI YOK.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC8475/01 Powerpro Compact 1900 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC8475/01 Powerpro Compact 1900 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat