Electrolux ZUSORIGDTR UltraSilencer Original Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux ZUSORIGDTR UltraSilencer Original Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2018
    süpürge başlığından şikayetçiyim...

    elektrik süpürgesini aldım. memnun kalmadım.halıları süpürürken ileri çok rahat gidiyo ama geri çekerken takılıyo, zorlanıyosunuz. düz zeminlerde problem yok. önemli, olan halılar zaten benim için.kullandıkça esner düzelir dedim ama hiçbir şey değişmedi. makinemi değiştirmeyi düşünüyorum.sessizliği,kablo uzunluğu,emiş gücünden memnun olsam da kullanırken sıkıntı yaşadığımdan dolayı önermiyorum.başlığı değiştireyim deseniz kalıp olarak farklı olduğundan hiçbi alternatifi yok. sadece ileri ileri süpürürüm diyenler alabilir. bu fiyata daha iyi bir süpürge alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2018
    süpürge

    ürün gayet iyi kaliteli görünüm çekiş gücü beni aşırı yordu max süpürmek imkansız orta sehpam aşırı ağırdır halıyı altından çekip çıkarcaktı nerdeyse ses konusunda max düzeyde bi ses var ama kesinlikle rahatsız etmiyor minimumda sıfır ses nerdeyse sonuç olarak ben memnun kaldım mağazadan ve üründen..tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2018
    Başlık fena

    Süpürgemin tek kötü yanı başlığı. Kesinlikle halıyı rahat süpürmek imkansız. Gözden çıkardım çöp olsun o kadar canımdan bezdirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2018
    Ürün gayet güzel

    Ürün hızlı bir şekilde geldi, güzel paketlenmişti. Ürün ise gerçekten çok sessiz. Güçlü ve aparatları çok kullanışlı. küçük çok ağır bir alet değil. İnşallah zamanla performansı düşmeden kullanırız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2018
    Beş Yıldız

    sessiz çekiş gücü gayet memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2018
    ÜRÜN AYNI, KOLİ FARKLI

    ÜRÜN İSTEDİĞİM ÜRÜN ANCAKM KOLİSİ FARKLIYDI.

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2018
    hizli kargo, hizli cevap, ozensiz paketleme

    urun gercekten cok sessiz.

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2018

    çok sessiz ve güçlü bir cihaz. herkese tavsiye edebilirim. evdeki iki kendinizin tüyleri konusunda çok iyi sonuç aldık

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2018

    Sessiz oluşu harika tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2017
    Çok iyi

    Çekim gücü ve sessiz çalışması harika. Tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2017
    Oldukça sessiz

    Kaliteli ve sağlam görünüyor ve gerçekten çok sessiz.

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2017
    ürün uygun fiyatla sunulmuş, satış güzel

    Sessiz dediler aldık, okadar sessiz diyemem normal, sapının zor kullanıldığını duymuştum evet oyleymiş, ama bu segment için güzel motor iyi marka iyi fiyat. Kargo firması değişmeli, adres bulamayan tariften anlamayan tipler

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2017
    Kaliteli bir süpürge

    çok sessiz ve çekim gücü maksimum da halıyı kaldıracak kadar iyi. Hepa filtresi sayesinde güvenli.

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2017
    Guzel urun..

    Çok sessiz, çok hantal, çok kaliteli, çok yorucu..

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2017
    Fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor

    Halıya yapışıp çıkmıyor diyenler olmuş, çekiş gücü ayarı ve aksesuar açısından birkaç kombinasyonla halıda, parkede ve diğer zeminlerde bir kıvam tutturup rahatlıkla işinizi görebilirsiniz. Süpürgenin tüm parçaları çok güzel üretilmiş, kolaylıkla çıkarılıp takılabiliyor. Sessizliği kesinlikle kayda değer, özellikle tam güç çalıştırmadığınızda açık olup olmadığını anlamayacak kadar sessiz. Tam güçte bile çok az ses yapıyor. Sonuç olarak fiyatına göre süper bir süpürge. Eşim doğum yaptı, evi ben süpürüyorum, paraya kıyıp alın beyler süper oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    sessiz ama !

    Artıları şunlar: Süpürge gerçekten sessiz, maximum da bile sesi çok az. Kablo uzunluğu gayet iyi. Çekim gücü iyi, üç aparatı tek parça olarak borunun üstünde taşımak gayet pratik. Eksileri ise borunun sert olması, biraz daha esnek olabilirdi. En önemlisi ise halıyı süpürmek zor, ileri geri hareket ettirmek çok zor oluyor maksimumda. Maksimumu düşürünce daha iyi olabilir ama o zaman da çekim gücünün anlamı kalmıyor. Tek yönlü süpürmeye çalışıyorum, ileri geri yaparak süpüremiyorum; bu da beni bunaltıyor.Parkelerde ıslak zeminde böyle bir sorun yok; ama maalesef halılar için bu durum sıkıntı yaratıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.07.2017

    Bu Ürünü tavsiyem le baya bi kişi aldı. Şimdi de anneme yazlığa aldık. Fiyat performans çok çok iyi bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2017
    Beğendim, Beğendim, beğendim.

    Yeni aldım. Bir kaç deneme yaptım. Düz zemin, halı süpürme. Gerçekten inanılmaz sessiz. Toz torbalı makinalardan torbasızlara dönmüştüm ama tekrar tersine bir dönüş olacak galiba. Fakat toz torbalı olsun olmasın ya da şarjlı makinalar söz konusu olsun kullandıklarımın hepsi Elektrolux. Ürüne de diyecek laf yok. Hem malzeme kalitesi hem de performansı göz dolduruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    Sessizlik = Electrolux ZUSORIGDTR UltraSilencer

    3in1 başlık fonksiyonel,çekiş gücü halı da c sınıfı olmasına rağmen üst seviyede. Torbalı olması avantaj çünkü çekiş gücü torbasızlarda zamanla kat kat düşüyor. Max. ayarda halıya yapıstığı için yorucu olabiliyor,ve inanılmaz sessiz bir süpürge.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    ŞIK,ÇEKİŞİ KUVVETLİ, SESSİZ, HALI ÜZERİNDE İLERİ GERİ YAPMAK ZOR.

    çekiş gücü, sessizliği, malzeme kalitesi, kablo uzunluğu gayet kullanışlı güzel. Sadece kullanım açısından pratik değil,boru aksamı biraz ağır. 06.04.2017

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ZUSORIGDTR UltraSilencer Original Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ZUSORIGDTR UltraSilencer Original Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat