Arzum AR4006 Multi Cyclone 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Arzum AR4006 Multi Cyclone 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(133 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    dayanıksız aksesuarları mağdur ediyor...

    Ürünü alalı 10 ay oldu kullandıktan sonra yorum yapmayı uygun gördüm.Ürünün kötü yönünü hemen söyleyeyim bütün hortum ,ek yerleri ,tutma yeri deforme oldu kullanılamazduruma geldi. servis bunlara bakmadı bile hemen fiyat verdi bu yerler garanti dışıymış parçalar çok narin kırılgan bilesiniz ona göre alın.Ürünün çekişi ,sesi güzel ancak kalitesiz ek parçaları,ilgisiz servisi kullanıcıyı huzursuz ve mağdur ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet iyi

    Çekiş gücü gayet yeterli,fırça uçları hortum kalitesi vs mükemmel.Özellikle döner fırçalı başlığı saç vs için harika iş çıkarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün gayet iyi çekim gücü saten özelliklrinde belirtildiği gibi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    bütün yorumları dinledikten sonra kızımın çeyizine aldım çok memnun kaldık hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    mağazada ürünü iki katı fiyatla beğenmiştim bi hepsi buradaya bakayım dedim gerçekten 2 kati fark var ürün2 günde geldi gayet iyi malzemeleri icinde herşeyi eksiksiz uygun fiyata olan eşyaları mağazada iki katı fark vererek almayın teşekkürler hepsi burada ..

  • HepsiB. aracılığıyla
    aarzum AR4006

    ürün güzel alınıp kullanılabilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    teslimat berbat

    Aras kargo sipariş adresi şehir dışında olduğu gerekçesiyle teslimatı şubeden yaptı. 1 yıldız vermemin sebebi kargo firmasınadır. bunun dışında ürün kötü değil. fiyatına göre gayet başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Biz memnun kaldık Tavsiye ederiz.

    Yeni aldığımız bir ürün. Hepsiburadanın belirttiği tarihte sağlam bir şekilde elimize ulaştı. Eşim farklı markaları da araştırdı aynı özelliklere daha fazla ücret ödememize gerek var mı acaba pahalı bir elektirikli süpürge mi alsak diye tereddütlerimiz olmadı dersem yalan olur. Fakat Arzum AR4006 Olimpia Energy Multi Cyclone beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Sesi eski süpürgemize göre doğal olarak çok az. Emiş gücü okuduğumuz bazı yorumların aksine çok iyi. Hortumunun kalitesi çok güzel Turbo başlık artılarından biri, turbo başlık belki biraz daha geniş olabilirdi ama ebatlarıyla evde çok yer kaplamaması artı bir avantaj. Kibar ve güzel bir kasaya sahip.Ne çok büyük ne de çok küçük.Ben herkese tavsiye ediyorum, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, Pahalı süpürgelere fazla para ödemenize gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    HIZLI TESLİMAT

  • HepsiB. aracılığıyla
    arzum ar4006

    ürün bekledigimden güzel. parasina göre gayet mükemmel bir makina. ilk kullanista tüm halıların tozunu mükemmel aldi.taysiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye edilir f/p ürünü..süper..

    Geçen hafta kampanyadan indirimli aldık . Geldi denedik fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün . Ürün malzeme kalitesi güzel , sert zemin ve halıda emiş gücü güzel . Ayarları güzel , aksesuarları gayet iyi ve yeterli. Bizden iyi puan aldı , zaman içinde ne olur bilemeyiz ama sanırım hayal kırıklığı yaratmaz gibi duruyor. Uygun fiyatlı işimi görecek kaliteyi almak istiyorum diyenlere öneririm alın. Turbo başlığı var gayet verimli halılarda özellikle evcil hayvanları olanlar için ideal , bir çok markada ilave olarak turbo başlığını satın almak gerekiyor, bu modelde kutuda olması güzel. Kısaca arzum u kutlamak gerekiyor güzel ürün güzel fiyat.

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı bir ürün

    bugün aras kargodan biraz gecikmeli de olsa teslim alabildim. kargo çalışanı eleman sıkıntısı olduğunu ve yetiştiremediklerini söyledi.çalışanlar yerine şirketlere yüklenmeli bence. ürüne gelince hemen kutusunu açtım ve kullandım. bazı yorumlardaki gibi halıyı kaldırmadı ki şu anki halım yazlık olarak kullandığım daha ince bir halı. ama bence yeterli bir şekilde çekim gücü var. umarım sık dokumalı ve kalın halılarımda da iyi bir peformans gösterir. ayrıca köpüşümün döktüğü bütün kılları çekti gibi görünüyor, hazneye bakınca :) pratik, kolay sürünen, oldukça küçük bir makine. sesi ise benim eski makinelerime göre daha az idi. başımı şişiren o sesten kurtulmanın sevincini yaşıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.05.2022
    Arzum olimpiya enerji elektrik süpürgesi.

    Olumlu yönleri: Bu sene üçüncü seneye girdim bu süpürge ile,istegimin üstünde performans sundu,sadece yedek sünger filitre bir takım aldım,sessiz oluşu toz torbasız ve hepa filitre oluşu bence alıp kullanmaya değer.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kullanım sonucu değerlendirme.

    Olumsuz yönleri: ürünün parçaları o kadar kalitesiz ki tek tek elinizde kalıp kırılmaya başlayınca anlarsınız ne demek istediğimi. önce tutma yerindeki platik yay gibi kısımdan başlıyor kırılmaya sonra kullandıkça devamı geliyor malesef. parça satarak para kazanmayı hedeflemiş demekki arzum. süpürge turbo başlığının tekerleri fırlıyor, tutma yeri plastiği çatlıyor. deneyin ve görün. yanlız çekiş gücü ve tozu haznede biriktirme özelliği iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    tavsiye etmem aldim geri iade ettim cekim gucu hic iyi degil

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.03.2021

    3 yıldır kullanıyorum. Gördüğüm, kullandığım en güzel süpürge. Kötü yorumları gördükten sonra ürünü bildiğim için çok komik geldi. Eviniz fazla tozluysa 3 çekimden sonra bütün filtrelerini temizleyin bakalım makina nasıl canavarlaşıyor görürsünüz. Hatta diğeri bozulmadan yine almayı düşünüyorum fiyatı ne olursa olsun sonuna kadar hak ediyor. Teşekkürler Arzum...

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Ürün kısa sürede elime iyi kargolanmış bir şekilde ulaştı. Herhangi bir çizik vs yoktu. Annem süpürgeye bayıldı ve onu fazla yormadığı için en çok turbo fırçasını beğendi . Zaten tercih etme sebebimiz oydu. Tek bir yıldızı dayanıklılığından emin olamadığım icin kırdım. Onun dışında çok araştırdım, fiyat performans olarak alabileceğiniz en iyi süpürgelerden biri. Teşekkürler 👍🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Fiyatına göre çok güzel bir ürün çekim gücü , başlıkları malzemesi gayet güzel paketleme de güzeldi , şuan çok memnunum teşekkürler, tereddüt ettim alırken ama etmenize gerek yok.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Ürün mükemmel çok iyi çekiyor kesinlikle tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    cekim gücü cok iyi. temizlemesi cok kolay. ayrica boyut olarak da ideal

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4006 Multi Cyclone 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4006 Multi Cyclone 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat