Bosch BGS5PERF5 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Bosch BGS5PERF5 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.10.2020

    9 ay oldu alali .supurmesi biraz zor. Kollarım agriyo. O neyse de şimdi biraz süpürüyorum mavi ışık yanarken kırmızı yanmaya başlıyor ve çekmiyor.bozuldu mu şimdi bu.

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2018
    Süpürmek çok zor

    Denemek için bir kere kullandım, aldığıma pişman oldum. Bu süpürgelerle süpürmek o kadar zor ki hiçkimseye tavsiye etmiyorum. Özelliklerinde bulunduğu gibi A sınıfı, doğru. Ama Süpürge yaparken halı/sertzemin geçişlerinde devamlı ayarını düşürüp yükseltmekten de yoruldum herşeyi içine çekmesinden de, ayarını düşürünce de halılar temizlenmiyor gibi saçma bir his veriyor (doğal olarak düşük ayar da çok da temizlemiyor). En kısa zamanda yeni bir tane, annemin evinde kullandığımın aynısından, “motor başlıklı” su filtreli süpürgeden almaya karar verdim, herkese de onu tavsiye ediyorum. Yoksa normal süpürgelerle bel fıtığı olacağız.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.04.2018
    Süpürge 10 numara

    Öncelikle siparişim 1 günde elime ulaştı çok hızlı ve eksiksiz sağlam bir şekilde geldi.çekiş vakum gücü mükemmel halıda ne var ne Yok süpürüyor tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2016
    kaliteli

    ürün çekiş performansı çok güzel teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch BGS5PERF5 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch BGS5PERF5 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat