Nilfisk Multi II 22 1200 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk Multi II 22 1200 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Zamanında Teslimat

    Olumlu yönleri: Ürün tam istediğimiz gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ürün. Islak çekim yapması çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yorum yapmak için ürünü bir süre kullanmayı bekledim. Öncelikle inanılmaz hızlı geldiğini söylemeliyim. Sipariş verdim, ertesi gün elimizdeydi. Biz teknede kullanmak için aldık bu makinayı. Çekim gücü çok iyi. Gürültüsü de oldukça az. Bebek uyurken süpürge yapılıyor ve bebek uyanmıyor öyle söyleyeyim :) Nilfisk’in zaten çok iyi marka olduğunu biliyordum. Daha önce fabrika için de kullanıyorduk. Fiyatı da çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Pahalı markalara o kadar para vermeye gerek yok aynı işlevi görüyor ve performans olarak oldukça iyi. Çok ağır değil ve sesi de rahatsız edecek boyutta değil.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Multi II 22 1200 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Multi II 22 1200 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat