Samsung VC07F50VNVR 700 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VC07F50VNVR 700 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2019
    çok başarılı

    2 yıldır kullanıyoruz gayet başarılı, bir süre sonra çekiş gücünün düşmesinin sebebi toz haznesi üzerindeki siyah kapak içerisinde mavi renkli bir filtre var onu temizlemeniz gerekiyor. o zaman ilk günkü performansına döndüğünü hissedeceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2019
    Bir Yıldız

    ilk kullanımda gayet başarılı.Ama 1 yıldan sonra önüne koyulan küçük parçaları bile çekemez hale geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2018
    çok vasat

    2 senedir evimi süpürmeye çalışıyorum. Çünkü başlığını takınca bir kum tanesini bile almıyor. Koltuklar için aptıkları yuvarlak aparatı takınca çılgınlar gibi bağırıyor motor. Hiç memnun kalmadım. Şu an için yeni makine arıyorum. Kesinlikle tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2018
    tesekkurler

    ürünü pazar günü siparis ettim bugün elime gecti ürün harika cekiyo ve model olarak da ayriyetten güzell Tavsiye ederimm herkezee ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2018
    Uzun süre kullanım için elverişsiz.

    Ürünü aldığım ilk zamanlar halıları bile kaldıracak bir güçteydi ve çok sevmiştim. Şu an 3. yıl bitti, neredeyse hiç çekmiyor. Filtrelerini neredeyse her ay temizliyorum ki takıntılı bir insan değilim. Hiç performans alamadığım için birşeyler yapmaya çalışıyorum ama hiçbir faydası olmuyor. İlk aldığım zamanlar buradaki iyi yorum yapanlarla aynı fikirdeydim ancak kısa bir süre sonra emiş gücü ciddi derecede azaldı. Fiyatının da bu kadar yüksek olmasına çok şaşırdım. Alıyorsunuz ancak siz iyi bir ürün olmadığını farkedene kadar iade şansınız da kalmıyor. Telefonum, televizyonum, çamaşır bulaşık makinem, buzdolabım-- hepsi samsung. Markayı kötülemiyorum ancak süpürgede başarısızlar. Ben yeni süpürge arayışındayuım ve Samsung'un hiçbir modeline bakmadım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2017
    harika

    uzun araştırmalar sonucu bu ürünü aldık. çok memnun kaldık.çekiş gücü mükemmel. her süpürdüğünüzde bu toz benim halılarımdan mı çıktı diyorsunuz.hazneyi temizlemek de kolay. bazı insanların toz torbasız süpürgeleri temizlemek zor oluyor, her yer toz oluyor dediğine bakmayın.gayet kolay temizleniyor. kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.03.2017
    EKSIK ANLATIM

    NE MAĞAZA NE SAMSUNGUN SITESINDE URUN ANLATILDIGI GIBIYDI. SOZDE KUMANDALI URUN KESINLIKLE KUMANDALI CIKMADI. NE MAGAZA SATTIGI URUNU SAHIPLENDI NEDE SAMSUNG URUN KUMANDALIDIR EKSIK GINDERMISIZ DEMEDI. KULLANIYORUZ. BIZI ALDATANLARIDA ALLAHA HAVALE EDIYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    Güzel Bir Ürün

    16.02.2017 tarihinde siparişini yaptığım ürünün 3 gün içersinde tam ve eksiksiz olarak teslimşini sağlayan hepsiburada sitesi çalışanlarına teşekkür ederim.Ürün beklentilerimden daha iyi ,ses düzeyi oldukça düşük , emiş gücüde yeterli, hafif ve modern görünümlü güzel bir ürün ..temiz bir dünya için mutlu yarınlar dileğiyle

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Dört Yıldız

    Cekis gucu cok iyi hafif kullanimi kolay bir supurge toz torbasiz olmasi cok pratik biz begendik temiz kullanilirsa sanirim uzunn yillar idare eder

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Uzaklarda Arama Hepsibura.com da Ara Bul Satın Al Kolayca Ayağına Gelsin

    Ücretinin Hakkını Veren bir ürün olmakta. ürün plastik ve aksesuar kalitesi A Kalite Sert kalın halılarda toz toplama A Kalite Samsung Markası Bir Çok Alanda Çok İyi Faliyet Göstermekte ben evimde Komple Samsung Kullanıyorum Kaliteyi Garantiye Alan Marka Samsung Hepsiburada.com ilk tercih ettiğim alışveriş sitesi işini hakkıyla yapıyor kargolandıktan sonra 5 gün içinde elime ulaştı sessiz çalışmakta olması ses ve çekim seviyesini ayarlamak mümkün kumandadan kontrol bu modelde mevcut değildir zaten gerekte yok böyle çok ergonomik bir yapıya sahip daha ne olsun elektiriğide çok az harcıyor Bebek sahibi olan ve apartman dairesinde oturan herkeslere tavsiye ederim Annelerede en güzel hediye bu süpürge olur diye düşünmekteyim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2017
    Beş Yıldız

    Ürün malzeme kalitesi üst seviyede, sağlam kolay kolay kırılmayacak cinsden. Çekim gücü gerçekten iyi halı ve sert zeminde performansı iyi çalışırken ayırması güç. Ses seviyesi 77 db gece yarısı bile temizlik yapabilirsiniz. Ürün görsellerinde olan uzaktan kumandalı sap kısmı opsiyonmuş kutuyu açınca anladık bizde. Tek kusuru buydu resimde ufacık option yazmışlar buna biraz sıkıldım açıkçası.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC07F50VNVR 700 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC07F50VNVR 700 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat