Samsung VC07M3110VB 700 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VC07M3110VB 700 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(109 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Başarılı...

    Ürünü çok beğendim. Emiş gücü çok yüksek. Toz haznesinin boşaltımı oldukça pratik. Ürünün ayrıca dizaynı da çok ergonomik. Gerek boruları, gerek süpürge başlığı çok kaliteli. Uzun vadede emiş performansı düşmez ise uzun yıllar kullanılabilecek bir süpürge. Samsung farkı. Satıcıya teşekkür ederim, ürün çok hızlı ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ses düşük,vakumlama son derece iyi ve en önemlisi toz haznesini boşaltmak kolay.Üstelik motor hız ayarı var. Mutlaka daha mükemmel süpürgeler vardır ancak ben samsung özelinde bu fiyata bu kadar yüksek kalite beklemiyordum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Guzel

    Çok güzel tafsiye ederim kullanışlı emiş gücü olsun çok iyi pişman olmassiniz kibar bu kadar tahmin etmedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün kötü degil

    Ürün kötü değil ama bütün ek başlıkları Yok eksik geldi bu anlamda firma özensiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    çekiş gücü iyi halılarda değil ama ince halıda kaldırıyor..üzerinde ayar düğmesi var çekiş gücü ayarlanması için maximum çekişte sesli düşükte sessiz..kablosu ileri geri yapınca içine giriyor bir tuşu yok bunun için..yorumlara bakarak aldım ama bu fiyata daha fazlası beklenemez tabi ( piyasadaki fiyatlara göre tabi) toz haznesini boşaltmak pratik..genel olarak çok iyi değil ama iyi..görseli şık.teslimat özenli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi ki almışım gerçekten çok güzel

    Ceyizim için bir süpürge düşünüyordum düne kadar Arnica tesla premium alacaktım. Evde annemin kullanmış olduğu supirge de Arnica tesla fakat hantal ve ağır olduğu için daha ufak ve kullanışlı bir şey istiyordum.bu süpürgeyi Samsung mağazasında gördüm ve rengini kalitesini gerçekten çok beğendim eve geldim ve direk hepsiburada dan araştırma kararı aldım ve direk aldım. Öncelikle süpürge gerçekten çok güzel hafif gayetde güzel çekim gücü var istediginiz kademede çalıştırabiliyorsunuz ben orta duzeyde denedim çokta iyiydi. iyi ki almışım diyorum sesi de gayet ideal ceyizimin en minnoş parçası. Kalitesi her yerinden anlaşılıyor ve parçaları gerçekten çok kaliteli. İyi ki almışım.Herkese de tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu satici firma desteklenmeli atam gibi adamlar

    satıcı firma on numara paket içi paket yapmış kırılmaya karşı tüm tedbirleri almış , Atam gibi adamsınız. bu firmalardan alış veriş yapılır Trabzon'dan sevgi saygı selâm ve dua ile

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung Canister VC3100 elektrikli süpürge

    Ürünü denedim ve çok beğendim. Malzeme tasarım ve kalitesi mükemmel, tek eksiği fazla süpürge başlığı yok. Kitleme sistemi olduğundan borusuna her aparat uymaz diye düşünüyorum. Sonuç olarak almak isteyene öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok memnun kaldım

    supurge gercekten guzel hem sessiz calisiyor hem de cekim gucu cok kuvvetli ayrica cok kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    Samsung kalitesi tartışmasız 10 numara bu fiyata bu kalite gerçekten çok beğendik eşimle birlikte hiç düşünmeden alabilirsiniz satıcı güvenilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2022
    İdare eder

    Olumlu yönleri: İdare eder

  • Amazzon aracılığıyla, 28.09.2020
    Rezalet

    Emis gucu o kadar zayif ki daha sifir makine olmasina ragmen hic bir ise yaramiyor bir kac ay sonra ne olur kestiremiyorum... Samsung diye aldik rezalet cikti...

  • Amazzon aracılığıyla, 25.09.2020
    On numara

    Ürünü alalı neredeyse 1 yıl oldu. Çok memnunuz sesi de öyle çok değil çekişi çok kuvvetli bu fiyata alınabilecek en iyi süpürge.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020

    Olumsuz yönleri: Aldığım süpürge çok basit malzemeden yapılmış. Başlığı ince pilastikten imal edilmiş ve iki adet çok basit tırnakla tutturulmuş, bikaç defa kullanım sonucunda tırnaklar kırıldı. Diğer parçaları da kalitesiz malzemeden imal edildiği için 2-3 ayda çok çabuk esneme yaptı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    "Çok güzel"

    Olumlu yönleri: Bu süpürgeyi evlenirken aldım bir iki ay önce falan. Çekiş gücü baya kuvvetli. Hatta çoğu zaman eşim çekiyor evi çünkü yere yapıştığı zaman ben çekemiyorum. Alırken pek içime sinmemişti aslında ama eşim çok araştırmış ve bunu alalım demişti. Açıkçası şu an için ben çok memnunum. Hiç böyle bir elektrikli süpürge beklemiyordum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    "KALİTELİ"

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz elektrikli süpürge bozulmuştu yeni bir elektrikli süpürge almamız gerekiyordu. Bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Samsung marka bu elektrikli süpürgeyi almaya karar verdim. Hemen sipariş ettim ve şu anda evde kullanmaya başladım. Gerçekten çok güzel bir kullanımı var herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2020

    Olumlu yönleri: Çok başarılı bir ürün hem ses seviyesi düşük hemde çekim gücü gayet iyi. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: Süpürgemden gerçekten de çok memnunum. Alırken iki süpürge arasında kaldım aslında ama iyi ki bunu seçmişim. Çekim performansı çok çok başarılı. Hem halıda hem de normal sert yüzeyşler de falan çok iyi çekiyor. Çok sessiz çalışıyor. Fazla sesi çıkmıyor. Bence kalitersine göre fiyatı da uygun. Eğer almayı düşünenler varsa tavsiye ederim kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2020
    "güzel ürün"

    Olumlu yönleri: Açıkçası süpürge alacağım zaman internette bu süpürgeyi görünce kararımı verdim. Hem samsung kalitesi hem de toz torbasız süpürge ve üstelik bu fiyata görünce kaçmaz dedim aldım ve çok ta memnunum. Çekim gücü falan çok başarılı bir süpürge. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2020
    Üç Yıldız

    Çekiş gücü iyi zamanla toz haznesinde tozlar pervaneyi etkiliyor çekimi azaltıyor.surekli temizledigim halde bazen sorun çıkartıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC07M3110VB 700 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC07M3110VB 700 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat