Beko BKS-1914 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Beko BKS-1914 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 16.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cok guzel urun

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün aldığımız gün içinde kargoya verildi ve bir günde geldi, paketi de gayet iyi durumdaydı. Kendim iki yıldır bu süpürgeyi kullanıyorum ve çok memnunum o yüzden aynısını kardeşime de aldık. Küçük, çok ses çıkarmayan ve emiş gücü yüksek bir süpürge.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kargosu çok hızlıydı. Ürünün kendisi de son derece kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.12.2019
    "bks1914 elektrik süpürgesi"

    Olumlu yönleri: harika ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bizim ev de bu süpürge var. Bunu kullanıyoruz. Çok ta memnunuz. Toz torbalı bir süpürge. Çekim gücü çok çok iyi. Hem halı da hem de sert zeminler de çekim gücü çok iyi. Çok ta sessiz çalışan bir süpürge. Fiyatı da çok uygun. Kalitesine göre gayet uygun. Eğer süpürge almayı düşünüyorsanız ben kesinlikle tavsiye ederim bu süpürgeyi size. Hiç diğer markalara iki katı para ödemeye emin olun gerek yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Ev de kullandığım elektrikli süpürge Beko marka. Elektrikli süpürge bir ev de gerçekten olmazsa olmaz. Evin gülü bence : ) Ben süpürgemden çok memnunum. Hem halıda hem de halısız yüzeylerde çok iyi çekiyor. Gayet sessiz çalışıyor. Mesela süpürge açıkken ben rahatlıkla kapı zilini falan duyabilyorum. Toz torbalı bir süpürge. Özellikle böyle tercih ettim. Toz torbasız süpürgeleri ben sevmiyorum. Tozları haznesinde görünür olması beni rahatsız ediyor. Fiyat olarak da bence gayet uygun bir süpürge eğer almayı düşünüyorsanız ben kesinlikle size tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2018
    Uygun fiyat

    Ürünü zaten daha önce kullanıyorduk. Aynısından almak istedik. Harika

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2018
    Orjinal ve faturalı

    Mağaza sorunuzu kısa sürede yanıtlıyor. 1 gün sonra kargoya verdiler. Ürün faturalı ve orjinal. Hatta satın aldıktan sonra Beko genel merkezden bile aradılar. Ürünü denemedim, sıkıntısı var mı yok mu bilemiyorum. Ancak memleketin en rezil, dandik ve müşteriyi her daim mağdur etme başarısını kimseye bırakmayan sürat kargo yüzünden malesef mağazadan tekrar alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Ayrıca mağaza, bu kargo firması yüzünden ürün paketlemesine ciddi dikkat etmeli. Kargo firması değişirse tekrar alış veriş yapabileceğim ve eşe-dosta tavsiye edebileceğim güvenli bir mağaza olduğunu düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKS-1914 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKS-1914 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat