Ariston SL M07 A4H B 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Ariston SL M07 A4H B 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(80 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Valla bir yıl önce aldım güzeel di ilk iki üç ay sonra Sonra emiş gğcü düştü filtreler tıkandı yıkadım yırtıldı parca bulamadım kfası kırıldı derken sıkıntılı hale geldi anlıcanoz çok memnun değilim ha bide yazın arkadaki yeri ısındı çok ısındı hemde Islık çalmaya başladı süoğrgenin sesi yok ama ıslığı vardı ama ilk başta süper çekiyodu almayın almayın yani en güzel sulu

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.02.2021

    Geçen sene bu ürünü aldım çok güzel çok kullanışlı ama teleskobik borusu kırıldı üç tarafından yenisini nerden temin edebilirim yardım lütfen

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.10.2020

    Süpürgem ilk aldığımda çok güzeldi ama suan çekimi düştü ses çıkarıyor bide borudaki açma kapama düğmesi çalışmıyor napmam lazım yardım edin

  • Amazzon aracılığıyla, 14.04.2020
    Ürün Tavsiye

    Arkadaşlar almış olduğum hotpoint SL M07 A4H B yeni nesil 4x4 elektrikli süpürgeyi gerçekten almanızı tavsiye ederim.Satıcı firma olarakta reyon istanbul firmasına çok teşekkur ederim.Hızlı ürün gönderimi ve ürünün istediğimiz kalitede çıkması ve piyasaya göre fiyat avantajlarında dolayı şiddetle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2019
    güzel ürün

    Ürünün çekiş gücü gayet iyi. Sesi de çok fazla değil. Genel olarak kaliteli bir ürün. Memnun kaldım. Tek eksi yanı ürünün çok ağır olmasıydı.Taşıması biraz zor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2019
    Hotpoint Ariston süpürge

    gayet güzel ürün

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2019

    Ürün çok kullanışlı, apartları çok iyi düşünülmüş. Çekim gücü çok yüksek, süpürürken hiç toz kaldırmıyor. Özellikle benim ve ailem gibi alerjik problemleri olan bireyler için çok ideal. Kullanırken hortumuna ara ara göz atmak gerekiyor, kolay kıvrılıyor maalesef. Sesinden hemen anlaşılıyor zaten kıvrıldığı. Çekim gücünün yüksek olması süpürürken biraz insanı yorabiliyor. İlk denemeye göre oldukça başarılı. İyi ki almışım dedim. Özellikle parke fırçasına bayıldım, dip köşe giriyor, parke, halı ikisi için de çok uygun, hafif ve kullanması çok zevkli. Mağaza ürünü hemen yolladı. Çok özenle paketlenmiş çok teşekkür ederim, kazançları helal hoş olsun.

  • NI1 aracılığıyla, 06.11.2019
    çok güzelll

    ürün tek kelimeyle muhteşem çekişi çok kuvetli oldugundan biraz yoruyor ses yok denecek kadar az bu fiyata boyle bir ürün daha ne olsun mağazanın ilgisi ürünü hemen kargoya verdiler çok tesekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 06.11.2019
    Hem sessiz hem sağlam

    Ürünü annem için almıştım. Kablo uzunluğunun bu kadar iyi olması çok avantajlı ve çok sessiz çalışıyor. Gece 12 de bile süpürge yapabiliyoruz :)

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2019
    muhteşem

    beklentimin çok üstünde bir urun herkeze tavsiye ederim çok güzel.cekim gücünun ayarlanabilir olmasi harika... tek sıkıntılı tarafı hortumu çabuk katlanıyor.tam temizliğin ortasında düzeltip devam etmek zorunda bırakıyor..

  • NI1 aracılığıyla, 24.09.2019
    başka süpürge bakmayın

    merhaba süpürge çok kullanışlı ve harika derecede sessiz turbo başlık çok iyi çalışıyor.yorumlarda malzeme kalitesiz denmiş ama hepsi birinci kalite.son güç ile halıya yapışıyor gibi oluyor.Marka diye boşa yüksek paralar ödemeyin.

  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2019
    Süüüüpppppeeeeerrrrrr

    Çok terettüt ediyordum süpürge dyson ayarıda düşünmeden alın

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2019
    Mükemmel

    Kalite ve performans istiyorsanız tereddüt bile etmeyin...Annem ablam ve kardeşimde kullanıyor...1350 tl ye aldılar aynı ürünü en iyi fiyat burada....

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Parasını hakediyor

    Ürünü detaylı inceledikten sonra aldım Tek kelime ile fp oldukça iyi parasını hakediyor hepa 14 filtre olması çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2019
    Kaliteli bir ürün mağazaya teşekkürler

    Kaliteli bir ürün . Bir gün de elime ulaştı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.05.2019

    hiç düşünmeden al daha yeni aldım 750 tl başlıkları süper emiş gücü süper çok araştırdım 4a olup bu kalite yok 750 tl muhakkak alın düşünmeden .

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.05.2019

    Yerdeki saç kılı dışında hiç birseyi çekemeyen üstün teknoloji imkansızlıklar yüzünden yenisini alamadığımdan bana zamanda yolculuk yaptırıp 50 sene öncesine tel süpürge devrine götürdüğü icin için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2019
    İdare eder

    Ürünü alalı yaklaşık iki ay oluyor. Yorum yazmadan önce bir süre beklemek istedim. - Çekiş gücünde azalma olmadı. Fakat toz haznesi hemen doluyor ve eğer boşaltmazsam, çekmiyor. Her süpürmeden sonra hazneyi temizlemek zorunda kalıyorum. Hazneyi boşaltmak da hiç öyle göründüğü kadar kolay değil. Boşalttıktan sonra bir de sağa sola saçılan tozları süpürmek zorunda kalıyorum. - Bir sürü kullanışlı fonksiyonu var. Kullanım kılavuzunun okunmasını tavsiye ediyorum hayatı kolaylaştırmak için. - Fonksiyonları güzel ama materyal kaliteli değil ne yazık kı. Sapı çok ergonomik rahatça tutuluyor, açma kapama ayarlama düğmesinin sapa eklenmesi de süper bir fikir ama bu fonksiyonun çalışması için mecburen pil haznesi koymuşlar. Pil haznesi de iki pime bağlı bir kapak sonuçta benimki 5-6 hafta içinde kırıldı mesela. Çok nazikçe süpürmem gerekiyor. Ki kendi halinde 60 kg bir ev hanımıyım. Bazı evlerde beyler üstleniyormuş bu işi, onlara hiç dayanmaz. - Kablosu çok uzun. Antreye takıp bütün evi süpürebiliyorum. Aslında bu büyük bir kolaylıkmış, fişi çek-taşı-fişe tak ara vermek verimi çok düşürüyormuş. - Servis konusunda şikayet edenler olmuş. 1 Nisan 2019 itibariyle servisi Vestel’e devir edilmiş. İyi mi kötü mü bilemedim. Ben almadan önce duysaydım bu haberi sanırım almazdım ürünü. Sonuç olarak ürünün tasarımı çok güzel, çekişi harika ama çok dayanacağını sanmıyorum. Sadece dyson için yeterli parayı biriktirene kadar beni idare etmesini umuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2019
    Beş Yıldız

    Daha önce sarjlı süpürge kullanıyordum. Herkes bi süre sonra çekiş gücü düşüyor demiş ama. 2 yıl oldu sarjlı süpürgeyi hala ilk günkü performansında kullanıyordum. Sadece derin temizlik için yeterli olmamaya başladı. Uzun süren araştırmalar sonucu fiyat performans ve teknolojik kalite olarak bu süpürgeyi almaya karar verdim. Bence mükkemmel bir ürün sessiz ve emiş gücü inanılmaz. Filtre bakımı için uyarı veriyor 50 saat çekim yaptıgınızda. Filtre temizliği düzenli ve iyi yapılırsa çok uzun sürede ilk günli temizliği yapar bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2019
    Hotpıint kapandı, Servisi çok sıkıntılı

    geldiği hafta servise gitti. ve hotpointin türkiyeden çekilip servisini vestele devrettiğini öğrendik. vestel servisi bu ürün için yedek parça sağlayamıyor. italyadan ithal etmesi gerekiyormuş. Alacaksanız daha sonraki zamanı da göz önünde bulundurun.mesela filitre veya yedek parça konusunda mağdur olabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston SL M07 A4H B 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston SL M07 A4H B 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat