Ariston SL M07 A3E O 750 W A++ Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Ariston SL M07 A3E O 750 W A++ Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ayarlanabilir çekiş gücü secenegi yok.

    Ürünü başka bir mağazadan cok daha uyguna aldım fakat koldan güç ayarlanma düğmeleri yok kutunun üstünde resim olarak mevcut ama kutuyu acıp evde baktık malesef yoktu güç ayarlama secenegi yok en basit makinelerde bile var ama bu modelde mevcut degil onun dısında standart bir makine güzel cekıyor. Alınabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2022
    ürün çok kalite li

    Olumlu yönleri: gayet iyi büyük ayak mükemmel süpürüyor. fiyata göre bedava fırsat i kaçırmayın bı süpürgeye 3bin lira verene kdr mükemmel çekim gücü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.05.2021
    çekim gücü düştü

    Olumsuz yönleri: Sl M07 A3E 0 modelini aldım ilk zamanlarda çok iyiydi. Şimdi hiç süpürmüyor. Servisi arıyorum yapamıyoruz diyorlar internet üzerinden baktım filtreleri ni değiştirmek istiyorum ama bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.02.2021
    parça

    Olumlu yönleri: Urun guzel hos gecen sene almistim ama teleskopik borunun ucu kirildi bakmadigim site kalmadi parcayi temin edemiyorum. Olumsuz yönleri: Parcalarini bulmak çok zor yardim lutfen teleskobik boru lazim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    bozuk lastik

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: 4 tane almıştım bozuk çıktı 3 tanesi

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2020
    urun guzel

    urun guzel, satıcı ilgisiz...

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2020
    çekim gücü düşük

    Halıyı süpürürken çok zayıf kalıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    KALİTELİ

    Olumlu yönleri: Süpürge resmen baktığınız da uzay üssü gibi. :)) Ben de görünce gerçekten de çok profosyonel olduğunu hissettim. Aldım ve beklediğim gibi de oldu. Gerçekten çekim gücü mükemmel. Hem halıda hem de sert zeminlerde ki çekiş gücü çok çok iyi. Bir de bu kadar olumlu özelliğin ve yüksek performansın yanı sıra fiyatı da çok uygun. Almayı düşünen herkese keisnlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2020
    Fiyat performans

    Kendi evime 450 liraya A101 sen almıştım. Arkadaşıma düğün hediyesi olarak 500 liraya aldım fiyat performans çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2020
    👍 👍 👍 👏👏👏👏

    Evet çok güzel çok bir makina 👏😉🇹🇷

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı emini güzel çok memnun kaldık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.03.2020
    "Tek kelime ile muhteşem "

    Olumlu yönleri: Cihaz kendinden beklenenin üzerinde bir performans sergiledi Olumsuz yönleri: Tek olumsuz yönü normal süpürme başlığı yere çok yapışıyor onun dışında hiçbir sorun yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.02.2020
    "Hızlı Kargo İyi Performans"

    Olumlu yönleri: herseykargo firmasından 18.02.2020 tarihinde sipariş verdiğim ürün İstanbul'dan Ankara'ya 1 günde teslim edildi. Hızlı teslimat için Aras Kargo'ya teşekkürler. Ürünün tamamını bütün aparatlarını inceledim. Başlıkları içerisinde en beğendiğim fırçalı UV ışınlı başlık. Bu başlık halıdaki bütün tozu kiri topluyor gerçekten. yeni süpürülmüş halıdan çıkanlar eski süpürgenin aslında temizlik yapmadığını düşündürüyor. Başlık halıya yapışıp halıyı kaldırma yapmıyor. başlığın ağırlığı süpürmeyi pek zorlaştırmıyor. Kablo mesafesi oldukça fazla neredeyse tek bir prize takarak bütün evi temizleyebilirsiniz. Toz haznesini boşaltmak pratik. Filtresi kolay ulaşılabilir ve çok çabuk tıkanacağını düşünmüyorum. en yüksek performansta sesi oldukça düşük. süpürgenin çalışması bebeğinizi bile uyandırmaz. Süpürgeyi açıp kapatmak emiş gücünü ayarlamak için kolda kumanda var.Şimdilik sadece test amaçlı 1 halı temizledim. Ev temizliğinden sonra ve birkaç ay sonra tekrar yorumlarımı yazacağım. Olumsuz yönleri: kablo tamamen açıldığında makine kabloyu sarmakta bira zorlanıyor. toz haznesi gövdeye sadece bir klips ile sabitleniyor ve tutma kolu toz haznesinde makineyi taşırken ufak sallantılar oluyor ve gerçekten korkuyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mükemmel emiş gücü

    Olumlu yönleri: emiş gücü çok iyi, hatta fazla iyi olduğu için halıyı süpürürken koldaki kumandadan gücü biraz azaltıyoruz. Sesi Dyson ın yarısı kadar ve en az o kadar kuvvetli. Fazlası 10 mt kablo ile bütün evi süpürebiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem anneme hem de kayınvalideme aldım.Tekzen de fiyatı biraz artmış A101 i takip edin derim 450 TL cik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2020
    Sorunlu Satıcı

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: Ürün dün iyi bi indirime girmiş olmasına rağmen satıcısına (herşeykargo) güvenipte sipariş veremedim. Gittigidiyor editörlerinin daha güvenilir satıcıların ürünlerini indirime sokmasını temenni ediyorum. Aksi halde Gittigidiyor sitesinin adı kötü oluyo.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2020
    "Sorunlu Satıcı "

    Olumsuz yönleri: Ürün dün iyi bi indirime girmiş olmasına rağmen satıcısına (herşeykargo) güvenipte sipariş veremedim. Gittigidiyor editörlerinin daha güvenilir satıcıların ürünlerini indirime sokmasını temenni ediyorum. Aksi halde Gittigidiyor sitesinin adı kötü oluyo.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: annem icin aldim gayet memnun bu fiyata fevkalade bi urun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2020
    "memnun kaldim "

    Olumlu yönleri: Süper makiné hızlı ve Temiz teslimat

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2020

    Süpürge tam bir harika, çok beğendim, sesiz ve pratik çekim gücü çok iyi kesinlikle tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Bu süpürgeyi görünce eşim çok beğendi bunu alalım dedi onun isteği üzerine aldık. Gayet kaliteli bir süpürge. Çekim gücü oldukça kaliteli. Hem halıda ki performansı hem de normal yüzeyler de ki performansı gerçekten çok iyi. Fiyatı da piyasay göre gayet makul. Almayı düşnen arkadaşlarım varsa tavsiye edebileceğim kaliteli bir süpürge.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston SL M07 A3E O 750 W A++ Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston SL M07 A3E O 750 W A++ Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat