Vax C85-AM-B-E 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Vax C85-AM-B-E 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    Güzel

    Olumlu yönleri: Parke uçlarına kadar kolayca temizlik yapmak için aparatları var ve bunlarla temizlemek kolay oluyor. Filtresi falan oldukça iş yapıyor gibi. Makinenin haznesi kek kalıbını andırıması sizi yanıltmasın çok güçlü ve oyuncak olmayan bir makine gerçekten. Aparatları dikkatli kullanın ama, yenisini bulmak pek mümkün değil gibi

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2020

    400 tl gibi bir fiyata almıştık..En Plus avm den.fiyat çok artmış dönemden ötürü sanırım.lakin süper ürün çok hafif güç gerektirmeyen arı gibi bir süpürge..Türkiye de varlığı bilinmeyen bir marka..buralarda yeni..risk aldık fakat çok memnun kaldık👍

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2019
    Güzel

    Hediye olarak aldım çok güzel olduğunu ilettiler ve fiyatına inanamadılar

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2018
    ON NUMARA BEŞ YILDIZ

    ÇOK BİLİNEN Bİ MARKA DEĞİL.ÇOK ARAŞTIRMALARIM SONUCU BU MARKA SÜPÜRGEYİ ALDIM.İKİ AYDIR KULLANIYORUM MÜKKEMMEL Bİ SÜPÜRGE.BEN DAHA YÜKSEK FİYATA ALMIŞTIM BU FİYATI GÖRÜNCE KIZIMA DA ALDIM.DÜŞÜNENLER KAÇIRMASIN.

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2018
    kaliteli ürün

    eve yeni derin temizlik yapmıştım.süpürge gelince denemek istedim halılardan çıkan tozu görünce gözlerime inanamadım.İki haftadır kullandıktan sonra yorum yapıyorum.süpürge on numara beş yıldız.Emiş gücü mükemmel,parça çıkartma takma basit.toz haznesi boşaltma pratik toz kaldırmıyor.süpür parçaları yıka kurula tak.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vax C85-AM-B-E 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vax C85-AM-B-E 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat