Tefal Pro Express Care GV9071 2400W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Tefal Pro Express Care GV9071 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(224 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler arces

    arces isimli satıcıdan aldım. Paketleme ile ilgili kötü yorumlar tedirgin etti, yapılan yorumunun hangi satıcı ile alakalı yapıldığı görülmemesi büyük hata bence. Paketleme gayet güzeldi. Aynı gün kargoya verildi. Ürün ile ilgili daha önce kazanlı ütü kullanmadığım için şöyle böyle diyemem. Piyasadaki en güçlü buhar basıncına sahip ütülerden olduğu için tercih ettim. Normal ütü ile arasında dağlar kadar fark var. Çok kolay açıyor. Baskı yapmaya ileri geri sürekli aynı yerden geçmeye gerek bırakmıyor. Bir kerede açıyor. İyi alışverişler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün iyi paketlenmişti kargoda sıkıntı yoktu. Henüz bir kere kullanabildim ama baya yoğun bir koku var inşallah kullandıkça geçer diye umuyorum. Buhar ilk çalıştırdığında çok yüksek ama 15-20 dk kullandıktan sonra ara ara azalıyor. Birde su kaynama sesi dışında bozuk para sesi gibi çıtırtı geliyor çalışırken o normal mi bilemiyorum. Detaylı bir kullanım kılavuzu çıkmadı içinden ama tefal sonuçta inş yanıltmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    7,5 bar yazıyor ama 1 bar bıle buhar vermiyor.

    Satıcı cok hızlı ve korunaklı bir ambalajda yollamış. Ona tesekkur ederim. Fakat 7,5 bar buhar yazdıgı için aldıgım bu urunun buharı 1 bar bile degil. Tam bir rezalet. Sakın yazılanlara kanıpta almayın. Eskiden beri tefal in normal ütülerini kullanırım. Coktandır almayı dusundugum buhar kazanlı utuyu aldım ama tam bir hayal kırıklıgı. Benım param gitti. Sizinki gitmesin. Performansı rezalet. İlk basta biraz buhar cıkıyor. Sonra arkadaki deliklerden cok az buhar geliyor. Ondeki buhar deliklerinden hiç buhar cıkmıyor. Çok pişmanım....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Memnunuz

    Ürün diğer markanın aynı özellikleri içeren muadiline göre fiyat olarak çok çok mantıklı. Buharının 5 farklı seviyeye el ile ayarlanabiliyor olması çok çok iyi bir özellik yani müdahale edebiliyor olmanız çok güzel. Tavsiye ederim!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün güzel paketlenmiş ama içindeki köpükler tamamen kırılmıştı burdan hepsiburada ve diğer satıcılara sesleniyorum. lütfen aras kargo ile çalışmayı bırakın böyle bir kargo anlayısı yok adamların şubeye gidip kargoyu şubeden alacam dedim adamlar gene kargo dağıtıma çıkarttılar ve dağıtımda olan adam numarası bile yok böyle bir anlayış ve kargoculuk olmaz kaçtır aynı problem yaşanıyor. ürün değerlendirme gelirsek ilk açılıkta biraz koku oldu ama ürün güzel plasitik aksam okadar kaliteli değil biraz sanki emanet gibi duruyor eşim ilk kullanımda beyendi buharda diğer kademelerde gayet iyi ama coton en yüksek bir altına alınca ilk sefer buhar yüksek geliyorr sonra buhar isteyince buhar gözükmüyor sanırsam bu kademe de buhar cıkıs deliklerimi değişiyor tam anlıyamadım ürün birde baya ses çıkarıyor bendeki komprosor su alınca artık oda makul diyoruz eğer kullanımda değişiklik olursa mutlak buraya yazarım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gerçekten iyi, philips kullandıktan sonra bu ütüyle ütü yaptığınızı anlamayacaksınız.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu ürününüzü yakın zamanda satın aldım ancak su tankı çatlak çıktığı için iade etmek durumunda kaldım. Gelen ürünün kutusunu açtım kullanamadan geri gönderdim. Suyu koyar koymaz akmaya başladı. Üstelik bu ürünü 3-4 yıldır kullandığım ve memnun olduğum için hediye olarak satın almıştım. Şu anda tarafınızdan incelemede. Ürünü tekrar satın almak istiyorum ama başıma yine aynı şeyin gelmesinden çekiniyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ürün...

  • Trendyol aracılığıyla, 05.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Heryerde 4- 4.5k civarindayken buradan cok uyguna aldik, tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kazanlı utumuz bozulunca iyi bir ütü alalım dedik ve araştırdıktan sonra tefal gv9071 pro aldık. Verdiğimiz paraya yazık oldu. 20-25 dk sonrasında ütü yavaşlıyor perforöans düşüyor ve boşa ütü yapıyorsunuz, buhar kalitesi yerle bir oluyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Alalı bir yıl oldu ve buhar yerine çamur fışkırtıyor. Ütülenen çamaşırları yeniden yıkamak zorunda kalıyoruz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Çok iyi ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Güzel bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Çok güzel bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Ürün elime çok hızlı bir şekilde ulaştı . Henüz kullanılmadı ama paketleme ve kargo için teşekkürler 👍🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    ürün gerçekten çok güzel eşime ütü yapma konusunda baya kolaylık oldu teşekkürler trendyol

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Paketleme gönderim herhangi bir problem yoktu hem firma hem kargo iyiydi. Ürün ne aldıysam o geldi kapalı kutulu orjinal. Fiyatta indirimdeyken almıştım baya araştırdım bu ütüyü fiyat performans ürün özellikleri harika tavsiye ederim pişman olunmayacak ürün. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.12.2020

    Tavsiye ederim parasının hakkını veriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2020

    Buharı beklediğim gibi deyil internette 8bar yazıyordu 7.5 geldi 5 bar kadar buhar veriyor ama fiyatı uygun bu fiyata daha iyisini bulamayacağım için kulanıcagım

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2020

    çeyizime aldım. annem de kullanıyor çok memnunuz. hızlı kargo iyi paketlenmiş ürün 👍

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Pro Express Care GV9071 2400W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Pro Express Care GV9071 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat