Goldmaster Gsi-7606P Forza Mor 2600W Buharlı Ütü Yorumları

Goldmaster Gsi-7606P Forza Mor 2600W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 18.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün farkli renk teslim edildi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.12.2019
    "kaliteli ürün"

    Olumlu yönleri: fiyatınla mukayese edildiğinde gayet güzel bir ütü buhar basınç oranı muadillerini aratmıyor. gönül rahatlığıyla alınabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    vasat bir satıcı

    Bir buçuk hafta önce sipariş verdim. Temin edilemediği için iptal edip başka bir satıcıdan temin edilmek istendi onayladım. Fakat o satıcı da kargoya verilecek tarihi aştığı için iptal ettim. Bu satıcı ve firuze satıcısı bu ürünü göndermiyor bilginiz olsun.

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2018

    Başarılı ve hızlı kargolama

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2018

    ürünü kullandık. oldukça kaliteli bir ürün. herhangi bir sorun teşkil etmedi. buhar basıncından annem oldukça memnun kaldı. taban olarak zaten tüm ütüler benzerlik gösteriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.07.2017
    ürün sorunlu geldi

    bu ütüyü daha önce kullandım hemde uzun süre .. çok memnun olduğum bir üründü .. bozulduğu için ayni ututen sipariş verdim fakat büyük ihtimal ile kargo bana gelene kadar pek çok aktarmada ordan oraya atılmış olmalı ki kutu parçalanmış çıktı paketten . ütüyü çalıştırdım damlama yapmayan özelliği olan ütü her buhara basmamda damlamak bir yana epey su akıtıyor . utuden ziyade ıslak temizleme makinesine dönüşmüş durumda . bir daha birşey alırken kesinlikle kargo şirketine bakacağım

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2017
    hızlı ve sağlam

    hızlı kargo sağlam paket. ürün zaten bildiğim bir şeydi. özellikle ütü tabanı kaliteli seramik ve yeterince kaygan. buhar gücü ise oldukça yüksek.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster Gsi-7606P Forza Mor 2600W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster Gsi-7606P Forza Mor 2600W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat