Dyson V8 Absolute 21.6V Kablosuz Şarjlı Süpürge Yorumları

Dyson V8 Absolute 21.6V Kablosuz Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(2073 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel çözüm

    V8 evimize geldiğinden beri evde “kim süpürge yapacak?” diye bir telaş kalmadı. Herkes üşenmeden alıp 5/10 dakika süpürüyor. Ortada ne toz var ne pislik. Arkanızdan sizi takip eden , sıcak hava saçan , gürültülü ve kablosu ayağınıza dolanan bir süpürge olmamamasına rağmen , onlar kadar güçlü çekişi var. Süpürge yapmak çile değilmiş. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güvenilir satıcı, kaliteli ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kesinlikle hayat kolaylaştıran bi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    1 günde elime ulaştı, kullanımı çok pratik ve halıdan çıkan tozu görünce şaşırdık

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ÇOK BEĞENDİM.KARGO HEMEN ERTESİ GÜN GELDİ.GARANTİSİNİ DE SİTESİNDEN ONAYLATTIM.SORUN OLMADI.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tasarim harikasi

    Simdiye kadar almadigima hayiflandim. Dusuk kademede 10 dk'da butun evi supurdum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnuniyet

    Sipariş verdikten 1 gün sonra elimize ulaştı eksiksiz bir şekilde geldi. Geldikten sonra dysonu arayıp garanti onaylattık. Hemen işlem yaptılar ondada bi sıkıntı olmadı. Şuanlık memnunuz. İlk çalıştırmada süpürülmüş halıdan baya bi toz çıkardı. Evde hayvan besleyenler için kesinlikle öneriyorum . Tüyleri inanılmaz topluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Evet.Pahalı mı?Pahalı..Peki tüm hayatınız boyunca kaç tane elektirk süpürgesi kullandığınızı düşünün..1.-2-3..İnanın evladiyelik ürün..Sadece 1 kere alın ve bir daha süpürge derdi ile uğraşmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süpürgeye aşık olunur mu?

    Hanımlar temizlik işinde zaman tasarrufu sağlayan pratik ürünlere aşık olur bu süpürge de onlardan biri benim için :) hafif pratik güçlü bir el süpürgesi. Evde arabada çok işinize yarayacak. Tek eksiği şarj süresi. Evim büyük olduğu için şarjı yetmiyor onu da evi ikiye bölerek çözdüm sabah yarısı şarjı dolunca akşamüstü diğer yarısı. Geldiğinden beri, kadın geldiğinde yapılan haftalık rutin temizlikler haricinde büyük süpürgeyi ben kullanmadım dyson yetti. Dyson şarj süresine çözüm üretip bir model çıkarsın hemen onu da alacağım. Fiyatı sizi çok zorlamıyorsa hiç düşünmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper bir süpürge

    verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir ürün.emiş gücü nerdeyse kablolu süpürgeler gibi.her an elinizin altında,evde haftalık bühük temizlik yapmanıza gerek kalmıyor çünkü eviniz her daim temiz kaşılıyor.kullanımı çok pratik.hızlı kargo içinde ayrıca teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    Ürün elime geçtiğinde ilk önce şarj etmem gerekiyor sanıyordum ama kutunun içinden şarjlı bir şekilde çalışıyor ben inanılmaz beğendim umarım ilerde şarj süresi sorunları yaşamam. Amazondaki yorumlarda genelde bundan şikayet etmişler ama dyson adına güvenip aldım. Çekiş gücü çok iyi. Çok rahat bir şekilde süpürüyorsunuz zor halılarda bile adeta kayıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) beklediğim gibi

    Olumlu yönleri: Ürün çok iyi. parçaları kaliteli olduğunu belli ediyor. Çekişi yeterince kuvvetli. Max modunu neredeyse hiç kullanmadık şimdiye kadar. Olumsuz yönleri: Malesef indirimde aldık sandık ama yanılmışız. Çok çok daha ucuza satan siteler var. 7100 TL gibi bir fiyatı vardı iki hafta önce, şimdi de öyle ama 5000 TL'ye kadar düştü internetteki başka mağazalarda. Teknosada fiziki mağazada bile daha ucuz, 6000 TL gibiydi haftasonu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.02.2022
    Her eve lazım.

    Olumlu yönleri: Kablosuz olması hafif olması ve çekiş gücü ve ne varsa toplaması tek kelimeyle mükemmel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2022
    dyson v8 absolute

    Olumlu yönleri: yeterli temizlik sağlayan elinizin altında mutlaka olmalı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İdare eder. Çekiş gücü iyi değil. Sap kısmı çok kolay çiziliyor. Boyaması yüzünden.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    bu cihaz bir efsane tek kelimeyle hiç bir ürün yerini tutamaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kullanımı çok kolay. Derinlemesine temizlemesi ve çekiç gücü başarılı. Güzel bir süpürge almak isteyenlere tavsiye edilir 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    stoğu olmayan ürünü sattılar

    Olumsuz yönleri: dyson v10 aldım Teknosa ve gitti gidiyor gibi güvenilir alışveriş yaptım diye düşünürken tam 14 gün dur ürünüm gelmedi maalesef almadan bir daha düşünün herkes birbirinden bi hbr stokta yokmuş ve zam geldi ürünü aldım ödeme yaptım ama ürün ortada yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Alırken aklımda üç soru vardı, şarjı, ağırlığı ve emiş gücü. 1.Şarjı 85m2 evi dip bucak temizlemeye yetiyor max modu var o daha kısa sürede bitiriyor şarjı. 2. Tek elle rahatlıkla tüm evi süpürebileceğiniz kadar hafif, ayrıca başlıklarını takıp çıkartmak falan çok kolay 3. Saksı değiştirdikten sonra yerlere dökülen toprağı bile sıkıntısız süpürüyor emiş gücü yüksek

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kapalı kutusunda ve hiç hasar görmemiş paketinde düzgünce teslim aldım. Ürünün kalitesi zaten tartışmasız. Un gibi tozlar topluyor. Yere bastığımda paspaslanmış gibi temizlik hissi veriyor. Çok daha pahalı tank gibi bir yabancı süpürgemiz daha var, artık ona elimi sürmüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson V8 Absolute 21.6V Kablosuz Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson V8 Absolute 21.6V Kablosuz Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat