Dyson V6 Total Clean Şarjlı Süpürge Yorumları

Dyson V6 Total Clean Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 15.02.2018
    Muazzam

    Ürünü diycek bişey yok kullanmadan bilemezsiniz mutlaka alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2018
    Kablo derdi bitti

    Ürün çok iyi temizliyor ona lafım yok düz yere sürüyorum nerden buluyor anlamıyorum yine de toz çıkarıyor tek kötü yanı sesi çok sesli sessiz ürün isteyenlere tavsiye etmiyorum ses önemli değil diyorsanız kablo derdi yok şarjı eh işte ucu ucuna yetiyor ben memnun kaldım tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    parasını hakediyor

    evde kedi var. müthiş rahatlık ve temizlik. temiz eski süpürge ile halınızın belli bir köşesini alın. topladığına bakın aynı boyda bir yeri dyson ile alın topladığına bakın. temizleyip, eski süpürge ile temizlediğinizi zannetiğiniz yeri dyson ile alın . çıkana bakın. kesinlikle yormayan temizliği bile zevkli hale getiren müthiş bir süpürge. fiyatı pahalı ama mercedes te araba, clıo da

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2017
    dyson dik süpürge bir harika

    dyson süpürge çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    Tek kelime ile harika

    Şarjlı bir süpürge olmasına rağmen temizlik performansı şaşılacak kadar iyi. Kablolu bir süpürgeden aşağı kalır temizlik performansı sunmadığı gibi pek çok kablolu süpürgeden iyi süpürdüğünü de söyleyebilirim. Şarj süresi olarak da orta büyüklükteki bir evi tek seferde temizleyebilecek süreyi sunuyor. Çok kullanışlı bir duvara monte şarj ünitesi var. Süpürme işi o kadar kolay ve keyifli ki hiç elimizden düşürmüyoruz. Kullanım esnasında hiç yormuyor. Hantal eski tip süpürgelerden sonra çocuk oyuncağı gibi geliyor. Tetik sistemi olduğundan sadece süpürdüğümüz zaman çalışıyor ve boşa batarya harcamıyor. Çocuklu aileler ve evde hayvan besleyenler için büyük rahatlık. Ufak tefek kirlenmelerde eski kablolu hortumlu ağır süpürgenizi çoğu zaman çıkarmaya üşenebilirsiniz ama dyson v6 ile bu durum da tarihe karışıyor. Fiyatı yüksek olsa da kullandıkça fiyatını çok hak ettiğini anlıyorsunuz. Sonuç itibariyle biz aldık ve çok memnun kaldık. "Kablosuz süpürge ile ev temizlenir mi" diye düşünmeyin. Bize bu harika ürünü piyasaya göre oldukça uygun bir fiyata sunan hepsiburada.com ekibine de sonsuz teşekkürler,

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2017
    Çok iyi

    Ürünü beğendim. Hızlı kargo sayesinde bir günde elime geçti. Hemen kullandım. Çok iyi süpürüyor. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2017
    Çok güzel

    3 katlı evimizin günlük temizliği için aldım. Özellikle kablolu süpürgelerle merdivenleri süpürmek mümkün olmadığından bu süpürge işimi görüyor. Haftalık büyük temizlikte kullanmak için 20 dakikalık pil kullanım süresi elbette yetersiz geldi. Ayrıca süpürge başlığı ile yatak altlarına giremiyorsunuz. Ama günlük evi toparlama ve dökülen saçılanları temizlemek için muhteşem oldu. Halı süpürme başlığı ile halılar, döşeme süpürme başlığıyla koltuklar harika süpürülüyor. Eviniz küçükse rutin temizlik işlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Uzun ömürlü kaliteli bir şey alayım diyorsanız tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2017
    Dyson V6 Total Clean

    Ürün kaliteli, etkin temizlik yapıyor, ama filtre temizliği, başlık temizliği biraz teferruatlı. Uğraşmak gerek

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    süpürmek zevkli hale geldi

    Evimizde hem kedi, hem de sürekli bir şeyler döken bir çocuğumuz olduğu için uzun araştırmalar sonucu total clean almaya karar verdim. Çok pratik çok güçlü süpürmek kolay ve konforlu. başlıkları oldukça fonksiyonel . kampanya için teşekkürler hepsiburada. ayrıca çok hızlı ve iyi paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.03.2016
    Harika

    Aslında uzun süreden beri dyson elektrikli ve şarjlı süpürgeleri inceliyordum. Tam kablolu elektrik süpürge sini almaya karar vermiştim ki, işyerindeki bayan arkadaşlar o kadar para vermene gerek ok Philips Marathon süpürge al rahat edersin dediler. Bende onlara kulak verip Philipsi aldım. Fakat bu arada günlük kullandığım Rowenta şarjlı dikey süpürgem de eski çekme gücünü yitirmeye başladığından dolayı Hepa filtreli diye Fakirin şarjlı el süpürgesini aldım. Almaz olaydım süpürge kullanmadan tam 3 kere değişti. Fakir servisindekiler bana dyson şarjlı süpürgenin çok iyi olduğunu mutlaka bir şarjlı süpürge alacaksam , Dyson almamı ısrarla söylediler. Ben de aldığım fakirin şarjlı süpürgesini iade ederek, büyük kararsızlıklarla Dsyon V6 Total Clean dikey şarjlı süpürgesini aldım. Dün elime geçti. Aman Allahım bu ne . Bugüne kadar süpürgelere verdiğim paralara yazık olmuş. Benim evim iki katlı. İnanın bana her iki kata da yetecek derecede şarjı gidiyor. Hele temizliği süpeeerrr. Bütçenizi zorlasa da here eve lazım. İnanın bana. Israrla ben de tavsiye ediyorum. Alanlara iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.11.2015

    Olumlu Yönleri: Ürün evde çocuğu olan, evcil hayvan besleyen herkes için çok kullanışlı. Evdeki tozu biriktirmeden alabiliyorsunuz. Yemekten sonra masayı bile süpürmek mümkün çok konfor veriyor. Özellikle evde merdiven gibi yükseklikler varsa kablolu süpürgelerle süpürmek zor olabiliyor. Bu tarz elde taşınabilir süpürgeler temizliği çok kolaylaştırıyor. Olumsuz yönleri: Elde uzun süre tuttuğunuzda kolunuzu ağrıtabilir biraz daha hafif olabilirdi. Toz haznesi biraz küçük biraz daha büyük olabilir. Turbo (max) kullanımda şarj çok uzun süre gitmiyor şarj süresi biraz uzayabilir. Biraz aparat sayısı artırılabilir ve fiyatı biraz daha uygun olabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson V6 Total Clean Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson V6 Total Clean Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat