Dyson V6 Animalpro Elektrikli Süpürge Yorumları

Dyson V6 Animalpro Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2018
    ÇOK PRATİK

    Süpürgeyi eşim için aldım. Gerçekten bu süpürgeyi kullandığınızda diğer süpürgelerin süpürge olmadığını anlarsınız .Ayrıca şarjlı olması, çeşit başlıklarının olması ve ergonomisi çok güzel. Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. Ömürlük bir süpürge.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.01.2018
    evin vazgeçilmezi

    Avantajlar : tozu temizliyor,temizliği kolay
    Dezavantajlar : şarjla çalışma süresi biraz kısa
    ısrarlı bir dyson kullanıcısı olarak şarjlı süpürgeler arasında en iyisi diyebilirim.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.01.2018
    Süpürggee

    insan hayran kalıyor diyebilirim kullanılabilir süresi biraz kısa ama çekim gücü harika en ufak toz bile kalmıyor

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2017
    Nihayet..

    Kedimin kumları etrafa çok saçıldığı için pratik şarjlı bir süpürgeye ihtiyaç duyuyordum.Aylardır düşünüyordum Dyson bu paraya değer mi diye. Çok beğendim, test ediyorum bahanesiyle tüm evi baştan süpürdüm. Motorlu başlıklar çok güzel, halıları koltukları çok güzel temizledi. Üstelik hiç maximum güçte çalıştırmadım. 150 m2 lik evimin büyük bölümünü tek şarjla süpürdüm. Muhtemelen artık büyük elektrik süpürgemi pek kullanmayacağım. Özellikle evde kedisi-köpeği olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Ne kum kaldı, ne tüy. Shaggy halıların derinliklerine gömülmüş tüm saç kılı,partikülleri topladı. Mağaza sağolsun piyasadaki en uygun fiyatı vermiş. Hakman whatsap destek hattından seri nosunu sorgulattım, garantisi de mevcut. Az daha geçen ay Mediamarketten 550 lira daha yüksek fiyatla alıyordum. Allah korudu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Beş Yıldız

    çok güzel bir süpürge. bir şarj ile evi dip köşe temizleyebiliyoruz. motorlu süpürge başı gerçekten çok güzel. fakat animal pro ile gelen ufak motorlu süpürge başı pek bir işe yaramadı. 2 köpek 1 kedi olunca tüyler biraz fazla geldi :) ama dysondan sonra evde tüy kalmadı. parasını hak eden bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    Beş Yıldız

    Köpeği kedisi olanlar için ideal Evde tüy kalmiyor ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2017
    Beş Yıldız

    On numara elektrik süpürgesi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2017
    Beş Yıldız

    Super

  • NI1 aracılığıyla, 27.07.2017
    Başarılı ürün

    Orijinal kutusunda paketinin jelatini bile üzerinde duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü çok uzun araştırmalar sonucu aldım. Kullandığımda gördüm ki gerçekten hem kullanım rahatlığı hem de performans olarak fiyatını hak ediyor. Evde kedi besleyen biri olarak sonuçtan çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Şarjlı süpürge segmentinde en üst noktada olduğunu düşünüyorum.Üstelik araç temizliğinde de gerçekten çok başarılı.Almayı düşünüp tereddüt edenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2017
    Mükemmel

    Avantajlar : mükemmel ötesi temizlik
    Dezavantajlar : şarj süresi kısa ama eviniz küçükse yeterli
    Meydan AVM / Media Markt dan ürünü aldım,Meğersem biz daha temizlik yapmıyormuşuz sadece evde tozlar yer değiştiriyormuş. Bunu temizlenmiş evde makinayı 20 dk çalıştırınca farkettik.Dyson aldığıma ve bu parayı verdiğime hiç pişman değilim.Alın pişman olmayacaksınız.Meydan AVM deki Ayhan beye ayrıca teşekkür ederiz. burdan 5 Yıldız veriyorum kendisine *****

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2017
    Dyson mantığı

    Dyson aldıktan sonra Dyson mantigini anliyorsunuz. yillarca haliyi havaya kaldiran supurgenin guclu oldugunu ve iyi temizledigini dusunuyorduk, aslinda esas olan halinin icine sinen pisligi cekebilecek aparatlarla cekim gucunu harmanlamak.dyson mantigi da bu. ölümüne hava cekimi degil,etkili cekim. yoksa temizlik yaptiginizi sanarsiniz. urunun evcil hayvan aparati da gayet etkili. uzun bir sure ev supurme konusunda sikinti cektirmeyecek gibi gorunuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2017
    Kesinlikle tavsiye olunur.

    ürün cok cazip bir indirim ile verildi, orjinal ve garantili. Mağzaya teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2017
    dyson v6 animal pro

    Vakumlu ambalajinda garantili urun...

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2016
    Güzel ürün

    Dyson bu konuda çok iyi diğer ürünlerle arasında çok fark var. Tabi fiyat olarak da fark var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2016
    1,5 yıldır memnuniyetle kullanıyorum

    Normal Dyson süpürgemi ufak tefek süpürme işleri için çıkarmaya üşendiğim için bu ürünü aldım ama artık neredeyse sadece bunu kullanıyorum. Şarjı, uzun tüylü bir kedi ve hiç de tertipli olmayan ve uzun saçlı iki insanın yaşadığı 100 m2 evimizi süpürmeye yetiyor. Kullanma kılavuzunda normal çekiş gücüyle 20 dk çalıştığı yazıyor ama sanki daha çok gidiyor şarjı çünkü hem sert zeminleri, hem her tarafı kumaş kaplı koltuk takımını ve dokuz-on tane minderi süpürebiliyorum (bunlar dışında sadece iki halı ve üç küçük kilim süpürüyorum). Koltuk, yatak, vs süpürmek için ayrı bir başlığı var, bir de her süpürgeyle gelen küçük fırça ve ince borulu parça. Toz haznesini her temizlikte bir kez boşaltmak yetiyor ya da ev çok pisse iki kez. Fırçaları saçtan, tüyden temizlemek için çıkartması ve yerine takması çok kolay. Youtube videolarında bir de köpek tarama aparatı olduğunu gördüm ama o ayrı satılıyor. Diğer Dyson süpürgemi öyle her yıl bakıma filan da vermeden (daha doğrusu sadece bir kez bakıma vererek) 17 yıldır sorunsuz kullanıyorum ve bunu da uzun süre kullanacağımı tahmin ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson V6 Animalpro Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson V6 Animalpro Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat