Dyson DC35 Multi Floor Elektrikli Süpürge Yorumları

Dyson DC35 Multi Floor Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2015
    Kullanışlı

    Şarjlı olması kullanım kolaylığı açısından ideal ve emiş gücü iyi bir süpürge. Yalnız ihtiyaca göre Dyson modelini seçmek gerekiyor. Yeni modellerde arkası hepa filtreli ve halı başlığı olanlar da var . Fiyata dikkat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2013
    Gayet başaralı

    Alabileceğiniz en iyi ürün,emsallerinden oldukça farklı,gayet kullanışlı ve oldukça memnunum.Daha önce 3 defa farklı markaların ürünlerinden satın almıştım,fakat zamanla bozuldular,ekonomi yapmak isterken zarara uğradım ,bu üründe fiyat diğerlerine göre pahalı ama eminim ömrü diğerlerinin 3 katı olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2013
    ürün güzel

    El süpürgeleri içinde olabilecek en güzel süpürge.Ergonomik ,kullanışlı,modern çekiş gücü iyi mükemmel bir süpürge.Fiyatı biraz daha uygun olabilir. iyi iyi iyi iyi iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson DC35 Multi Floor Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson DC35 Multi Floor Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat