iRobot Roomba 980 Robot Şarjlı Süpürge Yorumları

iRobot Roomba 980 Robot Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Zamanı satın almak

    Yaptığım en iyi yatırım olarak değerlendiriyorum. Eşim de çalışıyor. Artık evi süpürmek için zaman ayırmıyoruz. Eve geldiğimizde süpürülmüş oluyor. Zamanımız bize kalıyor. İki günde bir süpürüyor ve ben hala o kadar tozu nerden buluyor şaşırıyorum! Halılarımız kalın değil. Güçlü çektiği için köşelerde sorun yaşadı önceleri. Tedbirini aldık artık problemsiz çalışıyor. Zamanı para ile satın almak bu olsa gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    evdeki yardımcım

    İki senedir fiyatından dolayı alıp almamak arasında gidip geliyordum. İşlerin yoğunluğundan ev temizliğini iyice aksatmaya başlayınca, en sonunda karar verdim aldım. Bugüne kadar aldığım en yararlı ve parasını sonuna kadar hak eden ürün diyebilirim, iyi ki almışım. 3 hafta oldu, elektik süpürgesi açmaya gerek duymuyorum. Süpürmeye başlamadan önce her yere girebilmesi için sandalyeleri vs kaldırıyoruz, dip köşe tertemiz oluyor. Haftada 3 kere evi siliyorum, ev mis gibi. Çalışan ve benim gibi evde patili dostları olanlar için harika bir ürün, tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.05.2021
    Başarılı

    Müthiş bir süpürme performansı yok ama kırıntıları falan topluyor... Kargo da çok düzgün gelmişti.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.12.2020
    Oda tanımlama yok

    Temizleme kapasitesi güzel, parçaları kolay bulunuyor. Ancak evin haritasını çıkardıktan sonra direk bir odaya yönlendiremiyorsunuz. Bu özelliğin olmadığını farketseydim daha üst modelini tercih ederdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2020
    Beklentinizi çok yüksek tutmayın

    Ürünü ilk çalıştırdığımızda rotayı kendi belirleyeceğini sanmıştık fakat rastgele gezip yuvasına git komutuna rağmen gitmediÇekil gücü güzel fakat daha üst modelini almaya karar verdim Üzülerek

  • Amazzon aracılığıyla, 07.03.2020
    Kapris yapmayan temizlikçi

    Evimiz pırıl pırıl aska kaytarmıyor işten 👍

  • Amazzon aracılığıyla, 31.01.2020
    HARARETLE TAVSIYE EDİYORUM..

    MEMNUNİYETİM TAVAN!iRobot Roomba 980 ni tavsiye üzerine, ince eleyip sık dokuyarak ,uzun bir araştirmadan sonra buradan aldım..Biraz tereddütlüydüm.Zira amazzondan ve satıcı " Gelecek Evimde" den ilk kez alış veriş yapıyordum..Ocak 29 da siparis verdim.Ertesi gün 30 ocakta kargo evime teslim etti..Paketleme gayet iyi idi..Sabırsizlikla 3 saat şarzinı yapıp salıverdik temizlik canavarını eve..Gercekten bir teknoloji harikası.Köşe bucak demiyor ,karyola ,kanepe altları,halılar,kenarlar,yer zemin demiyor kir ve tozları habire haznesine alıyor..Sesi rahatsız edici düzeyde değil..Evi tanıdıkça performansınin arttığı söyleniyor..Inandım bu yardımsever dost , yapar..Sonra çekildi köşesine,mola verdi adeta..Evimize bir yardımcı almışız meger..Önce parası cok geldi ama fonksiyonlarını görünce helal olsun dedim..Satıcı firma "Gelecek Evim"e en uygun fiyat ve pesin fiyatına 6 taksitle alma imkanı verdiği için tesekkur ediyorum..Ürün harika,teslimat süper hızlı..Memnuniyetim tavan..Imkanı olan herkese hararetle tavsiye ediyorum..

  • Amazzon aracılığıyla, 28.01.2020
    Mükemmel

    Ürünün 4.700 TL'ye değip değmeyeceğine ilişkin tereddütteydim ancak tam anlamıyla değiyormuş. Tesadüf eseri evde temizlik yaptığımızdan bir gün sonra denk geldi. Buna rağmen yatağın altından, koltuk altlarından vb, ulaşması güç noktalardan ve halılardan çektiği toz ve pisliğin haddi hesabı yok. Boyunun yettiği her alana giriyor ve birkaç kez üstünden geçerek temizliyor. İmkânı olan herkese tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.12.2019
    Büyük rahatlık! En iyi seçim!

    Çok araştırma yaptım. Uzun yıllar kullanabileceğiniz ve büyük kolaylık sağlayan bir ürün. Türk geleneklerinde halısız olmaz, bu ürününde Halı için özel bir sistemi var. Biz evi yeni temizlettiğimiz gün beklediğimizden 3 gün önce geldi. Temiz evde çalıştırdık bir poşet toz çıkardı. Normal makinede. daha iyi halı çekiyor. Çok başarılı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2019
    Ürünün arkasında duruyorlar !!!

    Ürün ile ilgili 19 Şubat'ta yayınlanan yorumu yapmıştım. Bu yorumu yapmamdan çok kısa bir süre sonra firma yetkililerine ulaştım. Bana kırılan klips ile ilgili sorunun farkında olduklarını, ücretsiz değişim sağladıklarını bildirdiler. Kargo ücreti bile ödememe izin vermediler. Bölmeyi kargo adresine gönderdim, yeni bir kapak takıp geri gönderdiler. Şimdi ürün ilk gün aldığım gibi çalışıyor. Performans meğerse bundan düşmüş. Bugüne kadar yaptığım en iyi alışveriş diyebilirim. Beni özellikle mutlu eden ise, ürün arkasında kurumsal bir şirket olması. Firmanın kendisi buradaymış. Herhangi bir ithalatçı değil. Bu elbette büyük avantaj. Ürünün arkasında duruyorlar. Yeni modeli çıktığında, onu da ofisime alacağım. Asla başka marka tercih etmem. Kullanmış biri olarak söylüyorum. Diğerleri yarı fiyatına olabilir ama faydaları yarısı kadar bile değil. Ya Roomba alın , ya da almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2019
    çok başarılı

    bir seneye yakındır kullanıyorum, navigasyonuda temizliğide gerçekten çok başarılı, bazı yorumlarda bir oda bitmeden diğerine gidiyor yada müdahaleyle edince gidiyor denilmiş ama zaten cihazın navigasyonu o şekilde çalışıyor, tüm evinizi öğrenip sonra tüm odaları bitiriyor, temizlik sırasında odalar arasında geçiş yapıyor filan. cihaz çok akıllı sorunsuz tüm evi dolaşıp yuvasına dönüyor ama temizlik sırasında kaldırıp yerini değiştirirseniz cihazın navigasyonunu etkileyip yuvasına dönüşünü etkileyebilirsiniz buna dikkat etmek lazım özetle cihaza karışmayınca işini hakkıyla yapıyor. biraz pahalı ancak fiyatını hak eden bir ürün kesinlikle bir kere kullanınca vazgeçemeyeceksiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2019
    Dört Yıldız

    so far so good.

  • Teknosa aracılığıyla, 05.03.2019

    Ürünü 5 gündür kullanıyorum.Bu kadar iyi beklemiyordum. Çok temiz yapıyor, evde sanki işeri yapan biri var gib. Hayatımı çok kolaylaştırdı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2019
    Harika

    Yeni bebeğim oldu. Ev işleri için eve haftada bir temizlik için yardımcı gelmesine rağmen evde her gün biriken tozu süpürmek zorunda kalıyordum. Alerjim de olduğu için aldık. Herkese tavsiye ediyorum, tek bir tuşla tüm evi temizliyor, şarjı bitince kendi yuvasına dönüyor şarj olup temizliğe devam ediyor. Ev her zaman temiz, süpürme işini artık hiç düşünmüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2019
    2 aydır kullanıyorum. işte yorumlarım.

    Ürünü çok fazla araştırdım ve en iyisi olduğu için aldım. Diğer yorumlarda bahsedilen odadan çıkamama veya şarjını bulamama sorunları ile karşılaşmadım. Kafasına göre 180m2 evin tamamını temizliyor. Şarj istasyonunu sorunsuzca bulması için ürünün şarj istasyonunu, diğer eşyalardan en az 30cm uzak, serbest bir duvarın önüne yerleştirmek ve kablosunu sarkmayacak şekilde, manyetik izi etkilememesi için yukarı toplayarak prize takmak yeterli. Performansa gelince, ilk 2-3 hafta muhteşem. Dünyanın en akıllı alışverişini yapmış gibi hissediyorsunuz. 1 ay kadar sonra, temizleme performansı hissedilir biçimde düşüyor. Temizlik ve bakımlarını yapsanız da, o eski performansı yakalayamıyor. Hava filtresini her temizlik sonrası vakumlu süpürge ile dahi temizleseniz, 1 ay sonra yenilemeniz gerekiyor. Alttaki fırça zaman içinde eskiyor ve ayda 1 defa değiştirmek gerekiyor. Tabanındaki rulolar, tekerler vb her parçanın bir ömrü var. Sürekli olarak para harcamanız gerekeceğini unutmayın. Son olarak, ben eşyalarımı çok dikkatli kullanan bir insan olmama rağmen, hava filtresi kapak klipsi kırıldı. Nasıl değişeceği internette tarif edilmiş ama yenisini bulmak imkansız. Yerli veya yabancı alışveriş sitelerinde bu hava filtre kapağı satılmıyor. Kenarına birşey sıkıştırarak kapatıyorum artık. Her ne kadar temizlik sonrası evin haritasını çıkarsa da, gidip salonu süpürmesini söyleyemiyorsunuz. Çalıştırınca tüm evi süpürecek veya noktasal temizlik yapacak. Ancak tek bir odaya koyup kapısını kapatabilirsiniz. Ayrıca evin dışında iken, nereyi temizlediğini, o an nerede olduğunu bulma ihtimaliniz yok. Ancak temizlik bitince veya takılırsa neler olup bittiğini görebiliyorsunuz. Arada bilgi alma ihtimali yok. Ürünle birlikte gelen sanal bariyerler gerçekten işe yarıyor. Halılar ile sorunu var. Sentetik halılardan o kadar çok pamuk topluyor ki, haznesi dehşete düşürüyor. Kaliteli halılarınızın da saçakları paramparça oluyor zamanla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2019
    İş Görür

    fiyatı uygun gayet düşünülebilir, yeni teknoloji ile yapılmış, süpürgelere okadar para verilmez bence bu da iş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2019
    İnanılmaz bir ürün

    Bu ürünü eşim yorulmasın diye aldım ve fiyatı da gerçekten çok uygun çünkü yaptığı iş toz alması ve toz almak bazen gerçekten yorucu oluyor.Süpürge açıp elektrik harcamayın hiç boşuna..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2019
    Yatılı Yardımcımız Şahane Hanım

    El bileğimdeki bir problemden dolayı süpürge kullanamadığım için mecburiyetten aldım. 2 haftadır kullanıyoruz. Gerçekten de tertemiz yapıyor. Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Sesi öyle çokta rahatsız etmiyor. İndirimden daha uygun bir fiyata almıştım.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2019
    Temizlikte Son Nokta

    Artık bel tutulmalarına eğilip bükülmeye vakit kaybına son. Alet benden bile akıllı :) vızır vızır dolanıp temizliyor kerâta maşallah

  • Amazzon aracılığıyla, 04.01.2019
    Her eve lazim

    Urun mukemmel.. evin plani da uygunsa olmazsa olmaz bir cihaz..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
iRobot Roomba 980 Robot Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. iRobot Roomba 980 Robot Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat