King K-819 Carla Şarjlı Süpürge Yorumları

King K-819 Carla Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2011
    kullanıslı

    urunu aracım ıcın dusunmustum ve ıyı bır secım yapmısım sarj suresı 5 ıle 10 dakıka arasında gayet yeterlı kıng sarjlı el supurgesını tavsıye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2011
    çok iyi

    ıslak ve kuru temizilik yapabilmesi ürünün en büyük avantajı yemek masasını temizlerken ıslaklık alınca yanma ihtimali ortadan kalkıyor. hazır indirimde iken ihtiyaç dahilinde alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2011
    Güçlü değil

    Üründen memnun değilim.İlk günlerde çekiş gücü normal gibi olsa da belirli bir kullanımdan sonra çekiş gücü tamamen düştü.Şarjlı pillerin kaliteli olmadığını düşünüyorum.Yeniden pil almak yerine farklı bir ürün sipariş etmeyi tercih edeceğim.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2010
    yenisiyle değiştirildi

    ben 2 yıl önce King şarjlı el süpürgesi aldım.fakat pek randıman alamadım. 2 sefer servise götürdüm.üçüncüsünde yenisiyle değiştirildi.yenisinden gayet memnunum. bir problem yok. harika. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2010
    Fena değil.

    Ürün güzel emiş gücü fena değil. Yani büyük bir elektrik süpürgesini emiş gücünü beklemesin kimse. Yanında duvara monte edilen şarj aparatıda geliyor ayrıca araş içi şarj kablosuda var yanında. Çok gürültülüde değil. Normal bir sesi var. Dezavantajları ise toz tutan kısmı motora tam oturmuyor bağlantı yerinden biraz hava kaçırıyor buda emiş gücünü azaltıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2010
    berbat bir ürün

    kesinlikle satın alınmayacak bir ürün ben ladım pişman oldum ne olursa olsun geri iade edicem gerekirse mahkemeye başvurucam.alet biracikta olsa emiş yapmazmı ya kırıntıları almazmı tozları toplamazmı hiçbir işini yerine getiremiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2010
    Teşekkürler hepsi burada ya

    Ürün çok kısa sürede elimize ulaştı. Kargo firmasında herhangibir sorun olmadı. Ev hediyesi olarak bayan arkadaşa almış olduğum bu hediyeyi gerçekten çok beğendiğini belirtti. Performansı ve kalitesi gayet iyi durumda. Sizde alın pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2010
    Çekiş iyi değil

    Bu ürünü alalı bir ay oldu motor kısmı büyük bir devirle çalışıyor ancak emiş gücü zayıf.Küçücük parçacıkları dahi iyice üzerie getiriyorum yinede çekmiyor.Ben pişman oldum.Başkasına bakın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2010
    gayet guzel

    anneler gunu ıcın aldım 1 gunde elıme ulastı bu nedenle HB tesekkur ederım anneler ıcın pratık ve kullanıslı olcana inanıyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K-819 Carla Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K-819 Carla Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat