Kenwood VC2770 Şarjlı Süpürge  Yorumları

Kenwood VC2770 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(50 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2017
    Beş Yıldız

    ürünü 1 buçuk senedir kullanıyorum günlük kullanım için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2016
    Pratik ve guzel

    Ürünü yorumlara bakarak aldık begenmeyenlerin neden begenmedigini anlayamadim..sarji cok iyi 15-20dkk gidiyor,cok pratik kullanimi cok rahat emis gucu dikey kullanimda deli gibi cekmiyo ama tabiki güzel cekiyo, hemde fircasinin devamli donusuyle yuzeyde hic bir tozu kili kirintiyi birakmiyor tertemiz yapiyor. El supurgesi olarak mukemmel cekis gucu sagliyor firca basligiyla koltuklarimizdaki kili tuyu herseyitemizliyor. Tam bir fiyat performans ürünü bu urünü almadan önce günlerce en ucuza en iyisini alabilmek icin arastirdim ve gercekten bu fiyata daha iyisi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    Hızlı kargo,beklentiyi karşılayan ürün

    Ürün bir buçuk gün gibi çok kısa bir sürede elime ulaştı,tasarımı çok şık. Benim için önemli olan şarjlı ve çekim gücü iyi olan bir süpürge olmasıydı tüm beklentimi karşıladı.Şarj ünitesi olmaması bir dezavantaj gibi düşünülebilir ancak ürün dik olarak sapasağlam durabiliyor herhangi bir üniteye oturtma ihtiyacı kalmıyor.Biraz gürültülü çalışıyor evet ama sonuçta tüm evi temizlemek adına kullanılan bir ürün değil istediğim anda çok çabuk işimi görmemi sağlıyor ve çekim gücü beklentinizi ziyadesiyle karşılıyor.Hızlı kargo için hepsiburda ailesine çok teşekkür ediyorum,bu fiyata göz kırpmadan alınabilecek bir ürün arkadaşlar????

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2016
    Daha ne olsun.

    Yorumlara bakarak aldım. Kafamda "acaba"lar vardı açıkçası. Zira bahsedilen özelliklere sahip diğer modeller neredeyse 2 katı fiyatken bunun bu rakama olması kafamı karıştırdı. Ürün elime geçince tüm şüphelerin yersiz olduğunu anladım. Gözü kapalı alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2016
    TAVSİYE EDERİM

    ÇOK AMAÇLI HEMDE ÇOK ŞIK KULLANIMI ÇOK RAHAT

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2016
    tavsiye ederim

    fiyat ve performans ilişkisine bakıldığında gayet başarılı bir ürün. + hem dikey hem de el süpürgesi olarak kullanılabilmesi + günlük temizlik için ideal + kablosuz olması çok pratik kullanım kolaylığı sağlıyor + görünüşü çok şık ve yer kaplamıyor. + şarjı uzun süre gidiyor çabuk şarj oluyor + filtresi kolay çıkıp temizleniyor - biraz gürültülü çalışıyor - emiş gücü yüksel değil sadece günlük kullanım için. bu fiyat düzeyi için tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2016
    fena değil

    çekim gücü iyi, temizlemesi kolay ama sesi çoook fazla, 2 dakika dayanamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2016
    İş görür

    Çekişi muhteşem değil ama kesinlikle amacına uygun. El süürgesi olarak kullanılabilmesi ve kablosuz kullanabilmesi rahatlık. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2016
    Fiyatına göre iyi

    En büyük artıları fiyatı ve kullanım pratikliği. Gövde kısmı sağa sola dönebildiği için kullanımı çok kolay. Temizliği de kolay, filtresi yıkanabiliyor. En büyük eksiği de pil tipi. Tam boşalmadan şarj etmek ya da tam dolmadan kullanmak ömrünü kısaltıyormuş. Aksamı plastik ama boyası güzel. Ucuna takılan aparatları tutan herhangi bir mekanizma yok, tam taktığınızdan emin olamıyorsunuz. Şarjı iyi gidiyor ama haznesi küçük çok çabuk doluyor. Bir de biraz gürültülü çalışıyor. Yine de çok güzel bir ürün çünkü yer süpürme için bile birkaç saniye içinde açıp kullanabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2016
    şarjlı süpürge hakkında

    çok beyfendim çok hızlı geldi çok ta şık bir ürün çok ses çıkarmıyor şarjının ne kadar gittiğini test edemedim daha alış gücünü beyfendim çok hızlı gönderdikleri için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2016
    Güzel Ürün

    Elimize ulaştı güzel ürün beğendik;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2016
    Super

    Fiyat performansa gore gayet guzel ve pratik.Kucuk temizlikler icin birebir.Bu kadar hizli gonderi icin hepsiburadaya tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2016
    Fiyat performans urunu

    Fiyat performans karşılaştırması yapıldığında çok iyi. elinizin altında kolaylik. küçük çocuğu olanlara özellikle tavsiye edilir. biraz sesli ama olsun. üç kısmı dar yerlerde sıkıntılı. ama ikisi bir arada olmasi nedeniyle kolaylikla dar yerlerde supuruluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    bu fiyata alınabilecek en uygun kablosuz şarjlı süpürge

    Daha önce elektrolüx kullanıyordum ve iyi de para vermiştim alırken, fakat şurası bir gerçek ki lityum pil olmadığı sürece bu süpürgelerin ömrü kısa. Evdeki artık çalışmaz olunca hem fiyatı uygun hem de daha önce kullandığım gibi kablosuz pratik bir ürün arayışına girdim, ayrılan aparatı olması da çok önemliydi. Tüm bunların hepsini bu üründe buldum ve aldım, daha önce kullandığım bir marka değil ama ilk izlenimim gayet iyi, sadece biraz sesli çalışıyor o da benim için çok önemli bir kriter değil. Çekişi de gayet iyi, başlığı dönebildiği için de pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    fiyata göre başarılı

    Çekim gücü gayet iyi. fazla gürültülü olması tek kusuru. onun dışında gayet pratik ve kullanışlı. ben memnun kaldım 2 gün içinde elime ulaştı. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    Kalite

    Kalitesi iyi. Çok iş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2016
    elektrikli gırgır

    çok pratik, banyoda saç, kıl hemen süpürüveriyor. Buradaki yorumlar almamda etkili olmuştu. Ben de tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    Şık ve Kullanışlı

    Ürünü yorumlara bakarak aldım beklentimi fazlasıyla karşıladı şarj edildikten sonra kullanım süresi 15 dakika biraz daha uzun süreli olabilirdi ama bu fiyata bu kadar performans beklemiyordum tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    FİYATININ HAKKINI VERİYOR

    Gayet güzel bir ürün. Özellikle de fiyatına göre. Artıları: + Uzatılmış modunda ucuna takılı olan başlığın dönebilmesi gayet iyi. Çok alçak olmamak şartıyla, dolapların, koltukların altına bu şekilde girebiliyor. + Yeterince kuvvetli. Tabi ki normal bir detaylı temizlik için hem gücü hem de şarj süresi yetmez. Ama günlük ufak tefek kullanımlarda fazlasıyla başarılı. + Kullanımı kolay, Kafa karıştırıcı hiçbir detay yok. Babannenniz bile kullanabilir. Eksileri; - Malzeme kalitesi yeterli olsa da, Kenwood gibi bir firmadan daha iyisini beklerdim doğrusu. Kenarlarda hafif üretim kusurları mevcut. Ama bunlar tamamen kozmetik sorunlar. Ürünün işleyişine herhangi bir olumsuz etkide bulunmuyor. - Şarj işlemi sadece uzatma çubuğuna takılıyken yapılabiliyor. Süpürgenin kendisi üzerinden şarj edilseydi daha kullanışlı olurdu. Bunun için yer hazırlanmış arka tarafta. Ama soket koyulmamış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2016
    çok kullanışlı

    Küçük şarjlı el süpürgemiz bozulduğu için yorumlara bakarak bu ürünü aldık. Gerçekten çok kullanışlı , artık eğilmeden dökülenleri süpürebiliyoruz. Mutfakta masa altını rahatlıkla süpürüyoruz büyük süpürgeyi her gün açmamıza gerek kalmadı.Sesi biraz yüksek ancak bu fiyat için bir kusur değil, memnun kaldık, tavsiye ediyoruz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood VC2770 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood VC2770 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat