Nilfisk Handy 2in1 18V Li-Ion Şarjlı Süpürge Yorumları

Nilfisk Handy 2in1 18V Li-Ion Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.07.2018

    Yaklaşık 2,5 sene önce NİLFİSK HANDY 2İN1 25.2V modelini satın aldım. Garantisi bittikten 2 ay sonra arızalandı.Firma yetkilisine ulaştığımda bu ürünlerde tamir olayının olmadığını, ancak garanti süresi içinde bozulursa yenisi ile değiştirebileceklerini söylediler. Yani bu ürüne 2-3 süpürge parası verip, garantisi bitince arızalanırsa çöpe atacağınız anlamına geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2013
    kullanışlı

    Kısa sürede, kısıtlı alnlarda, pratik bir şekilde temizlik yapmak isteyenler bu süpürgeyi tercih edebilirler. Özellikle çocuğu olanlar için yada yemek sonrası yere dökülen kırıntılar vb, mutfak temizliği için birebir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2013
    Hafif ve güçlü, 18 V pil

    Ürünü aldık,Bir haftadır kullanıyoruz. Marka Türkiyede çok bilinmese de bu işte uzman. Ürün verimli çalışıyor. Gündelik ve anlık tüy tozlar için ideal. Turbo fırça, süpürdüğünüz yeri aydınlatan ledler, kullanım kolaylığı, hafifliğini beğendik. 18 voltluk li-ion piller en büyük avantajı, uzun süre kullanım, kısa sürede sarj, kuvvetli emiş... Diğer ürünlerin çoğunda pil Ni-Mh dir, uzun sürede sarj olur ve emiş gücü yeterli olmayabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Handy 2in1 18V Li-Ion Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Handy 2in1 18V Li-Ion Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat