Neato Botvac D80 Şarjlı Süpürge Yorumları

Neato Botvac D80 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2018

    Çalışan birisiyim. Akşam eve geldiğimde süpürülmüş tertemiz buluyorum. Kadın tutmayı bırakınca bir yılda maliyetini rahat çıkarır. Evde çok eşya varsa biraz sorun olabilir. Bir de arka odaları süpürürken şarj ünitesiyle bağlantısı kesildiği için dönüp kendini şarj edemiyor. Evdeyken cihazı bırakıp kapıyı kapatıyorum. Halıları normal makineden çok daha iyi süpürüyor. Çalışan hele de çocuklu kadınlar için hayat kurtarıcı.

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2018
    Yardımcı

    Yaptığı iş güzel. Daha evi tam olarak tanıyamadı , bende ürünü tanımaya çalışıyorum. Belli bir süre sonra tahminim işini tam anlamıyla yapar.Ben beğendim genel olarak. Bazı yerlerde takılabiliyor dikkat ediniz. Benim mutfak dolabının altına sıkışmış oraya nasıl girebildiyse :)

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2017
    Mükemmel

    Ürün geleli bir hafta oldu. Üç kez çalıştırdık. ilk çalışmalarında gözetmekte izlemekte ve cihazı anlamaya çalışmakta fayda var. Püsküllü halılar ince kilimler ortalıktaki kablolar sorun aratıyor. Onalrı düzenledikten sonra mükemmel bir şekilde evi öğrenmeye başladı. Şarjı bitiyor gidip şaj isasyonunu bulup kendini şarj edip kaldığı yerden devam ediyor. Her çalıştığındaki dolaşım kalitesi bir öncekinden iyi. Satıcı firma yaklaşık 15 çalışmadan sonra evi iyice öğrenmiş ve verimi artmış olur dedi. Gidişat bunu doğruluyor. Büyük rahatlık.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    saticida urunde mukummel

    saticinin dedigi gun elime ulasti urunu almadan once sordugum tum sorulara karsilik verdi hatta urun elime ulastiktan sonrada sorularima hizli bi sekilde cevap verildi .urun gercekten harika ve turkce arayuzu var

  • NI1 aracılığıyla, 25.07.2016
    cok kullanisli

    Urun fantastik bir sey...harika. bence her gecn kizin ruyasi zetina dikis makinasi diil irobot supurgedir. cok faydali. ses normal makinadan daha dusuk, cok daha az yer kapliyor ve cok daha pratik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Neato Botvac D80 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Neato Botvac D80 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat