King Shark 10000 mAh Solar Siyah Powerbank Yorumları

King Shark 10000 mAh Solar Siyah Powerbank yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2019
    Bir Yıldız

    ürün güneş enerjisi ile kesinlikle şarj olmamakta şarjını elektrik ile tamamen doldurdum telefonumun şarjını yüzde 40 a kadar doldurdu 0 beklenti ile almıştım sonuç eksilerde

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Malzeme

    Daha sağlam malzeme kullanılabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    fena değil

    18000mah lığını aldım 2600mah telefonumu max 5 kez şarj ediyor(çok denedim 4 bazen 5) yani 18000 yazan aslında max 13000 mah yani 10000 yazanda tahmini max 6000-7000mah. beraberinde kullanım kılavuzu gelmiyor.kıasaca bahsedeyim: herşey tek tuşla 2 kez basarsanız ışıldağı yanıyor 2kez basarsanız sönüyor.tek uzun basarsanız küçük aydınlatma ışığı yanıyor(zifiri karanlık için)uzun basınca sönüyor. kısa tek basarsanız şarj durumunu gösteren ledleri yanıyor 4 led full tek led en zayıf.yanan led sayısı azaldıkça sona daha hızlı yaklaşıyorsınuz her led aynı oranda şarj etmiyor.şarj ledleri çok yakın olduğundan kaçı sönük net değil.solar şarj olayı otomatik sizin birşey yapmanız gerekmiyor.solar çok güzel ama yavaş hiç bir ayarlama gerekmiyor güneşi görmesi yeterli zaten auto şarjda ledlerden biri zayıf yanıyor anlıyorsunuz.odanızda güçlü bir ışık kaynağı varsa ve yaklaştırırsanız yine şar ediyor ama uzuuuuuuunnn sürer :) umarım yorumum faydalı olur. hahh! unutuyordum malzeme fena değil,elektronik gayet iyi,ağırlık taşınabilir(çantalık) boyutlar yaklaşık 12×8×2cm tüm hepsiburada ailesine çok teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2015
    güçlü cihaz

    sağlam, kaliteli ve güçlü bir powerbank aramıştım. iyi ki almışım. usb çıkışları ve ledleri çok güçlü. yalnız açma kapama tuşu çok basit ve gösterge ledleri çok ışık verdiği için pili harcayabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King Shark 10000 mAh Solar Siyah Powerbank kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King Shark 10000 mAh Solar Siyah Powerbank yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat