Sinbo SCM-2938 800 W 1200 ml 12 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Yorumları

Sinbo SCM-2938 800 W 1200 ml 12 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(1770 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Hiç kaliteli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Sürahiyi tutan metal çerçeve daha dikkatli monte edilebilirdi. İlk denememde sürahi çerçeveden kaydı ve elim az kaldı yanıyordu. Sonra kendi imkanlarımla çerçeveyi sağlamlaştırdım. Bu benim gözümde önemli bir olumsuzluktur. Tedarikçi ve imalatçı firmalar uyarılmalıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Plastik kokulu kahve mi içelim?

    Marka ve fiyat performansı açısından gayet uygun görünse de ürün çok kötü plastik kokuyor. Kalitesiz malzemeden üretilmiş belli ki. Yıkadım belki geçer diye ancak geçmedi. Plastik kokulu kahve içmekten korkuyorum!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre iyi

    Basit plastik, iyi çalışıyor, kahve güzel, kendi filtresi de kullanılabilir, kağıt filtre kullanmak daha uygun. Fiyatı ile yorum yapmak gerekir, benzer ürünler iki misli fiyatta, uzun dayanır mı bilmiyorum, işe yarıyor. Hızlı gönderi ve iyi paketleme , benim deneyimim. Yurtiçi kargo ile gönderildi, bana göre en iyi kargo firması.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KULLAN AT GİBİ

    İŞ GÖRÜYOR KAHVENİZİ İÇİYORSUNUZ AMA 9 AYDA REZİSTANSI BOZULDU ŞİMDİ İZMİRDEN İSTANBUL SİNBOYA GÖNDERİYORUM BAKALIM NE OLACAK

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet yeterli

    Urun bugun elime gecti plastik kisimlari gercekten cok dandik fakat bu fiyata gayet yeterli zaten tek yaptigi sey suyu damlatip, sicak tutmak digerlerine o kadar para vermeye gerek yok zaten hepsi ayni seyi yapiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Rezalet

    ilk kullanimda demlenen kahveyi makineden cikardim ve kulp elimde kaldi. kahve haznesini tutan metal o kadar esnek ki hazne yerinden cikip dustu ve kirildi. kesinlikle tavsiye etmiyorum. ürün ucuz fakat fiyatina gore fazla kalitesiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    ürün geldi bir hevesle açtım, üst kapak ana gövdeden ayrı çıktı zaten terine takmak istedim,tırnaklarıda yok,kahvenin koyulacağı orta bölmeyi açmak istedim zorla açıldı,tekrar yerine takmak çok zahmetli zaten beceremedim tam olarak,malzeme son derece kalitesiz.iade ettim sonuç bekliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    kaliteli bir ürün değil ancak fiyatına göre işe yarar bir ürün alın kullanın sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Kesinlikle almayın kargo geldi içindeki cam tuz buz olmuştu hemen iade ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürünü 2 haftadan fazladır kullanıyorum. İyi yorumlar da kötü yorumlar da aynı derecede haklı. Ürünün malzeme kalitesi düşük ama fiyatına göre gayet iyi. Biraz dikkatli kullanım ile hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Eğer kağıt filtre kullanacaksanız 4 numara kağıt filtre kullanın ben 2 numara kullandım fakat damla hızından dolayı filtrenin şekli bozulabiliyor. 4 numara kağıt filtrede bu sıkıntıları yaşamadım. Kendi içinden çıkan plastik filtre de gayet işlevsel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    almayın paranıza yazık

    çok gereksiz para israfı bi ürün daha fazlasını ödeyin ama iyi makine alın paranızı çöpe atmamış olursunuz kullanışlı değil parçaları çok kalitesiz aşırı gürültülü çok gereksiz bi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Fiyat/performans açısından yeterli bir ürün. Malzeme kalitesi çok vasat ancak işini yapıyor. Su haznesinin sabit olması kireçlenme gibi sorunlarda temizliği zorlaştırabilir. Filtresi gayet iyi çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle almayın

    Plastiği çok kötü malzemeden yapılmış ayrıca haznesindeki su akma yeriyle plastik orantısız etrafa akıtıyor çok berbat

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    İlk pişirmede çok yoğun plastik kokusu vardı ve kahveye de geçti bu koku. Sonrakilerde kahvenin tadında plastik kokusu azaldı ve geçti fakat makina her çalıştığında odaya plastik kokusu doluyor hala. Zamanla geçeceğini ümit ediyorum. Malzeme kalitesi düşük.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    3 - 5 fincan filtre kahve yapıp taze taze içeceğim diyorsanız fiyatına göre gayet yeterli bir ürün. Çok uzun süre bekletmezseniz yeterli sıcaklıkta tutuyor. Ben ürünü yeni aldım, malzeme kalitesi çok iyi diyemem ama yeterli. Bence mutlaka kağıt filtre kullanılmalı. Uzun süreli kullanımda nasıl oacağını ben de merak ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Aparatları kalitesiz plastik ama iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    uzak durun

    kesinlikle uzak durun tamamiyle pişmanlık paranıza yazık.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.08.2023
    F/ p ürünü

    Memnun kaldım ama sürahiyi kırdık işyerinde tek sürahi satılıyor mu

  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2023
    Kırık

    Kırık

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SCM-2938 800 W 1200 ml 12 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SCM-2938 800 W 1200 ml 12 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat