Krups Full Auto EA8298 1450 W 1800 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Siyah Yorumları

Krups Full Auto EA8298 1450 W 1800 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.05.2021

    Ben krups ın benzer bir modelini kullanıyorum bir buçuk yıl oldu çok memnunum harika bir makina ama son zamanlarda köpük yapmıyor ve kahvenin tadı pek yok acaba sebep ne olabilir yardımcı olabilecek bori varmı

  • Amazzon aracılığıyla, 29.04.2021
    Her çeşit kahve yapabilirsiniz. Harika!!!

    Öncelikle ön paneli çelik ve Fransız yapımı tam otomatik bir kahve makinesi olduğunu belirtmek isterim. Başlangıçta cappuccino aparatı sütü köpürtmedi, aparatı yeniden monte ettiğimde ise sorun çözüldü. İstediğiniz her çeşit kahveyi ortadaki yuvarlak düğmeye basıp ayarlayabiliyorsunuz. Şöyle ki; meselâ macchiato yapmak istiyorsunuz, espressodan 35-40 ml civarı bardağınıza ekliyorsunuz, ardından cappuccino aparatından biraz süt (yuvarlak düğmeye basarak sistemi durduruyorsunuz) ile macchiatonuz hazır!Yaptığınız bu kahveyi kaydetmeniz de mümkünmüş, ancak ben henüz bu özelliği denemedim. Cappuccino aparatının temizliği zor da olsa zaman içinde alışırım sanırım. Ayrıca bazıları süt haznesi bozulursa ne yaparım demiş, bu durumda Krups çelik süt haznesinin (Krups XS 6000) bu makineye de uyumlu olduğundan onu alırım diye düşünüyorum. Şu ana kadar çok memnunum sağlam ve fonksiyonel bir kahve makinesi. Satıcı Sizin Reyon firması da hızlı ve özenli. amazzon'a da Sizin Reyon'a da teşekkür ederim. Umarım yorumum yararlı olmuştur:)

  • Amazzon aracılığıyla, 09.10.2020
    Hızlı Kargo

    Çok kaliteli ürün, her türlü çekim var. Çok tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.02.2020
    Espresso ve cappuccino konusunda çok başarılı

    Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. En sevdiğim yanı cappuccino ve espressoyu kusursuz yapabilmesi. Bunların dışında menüde long coffee, espresso strong ve sıcak su seçekleri mevcut(latta yok). Cappuccino için birlikte gelen süt haznesi kullanışlı ancak biraz narin bir ürüne benziyor, dikkatli kullanmakta fayda var.Makinenin bakımlarını ve temizliğini mutlaka düzenli(ben 2 ayda 1 yapıyorum) bir şekilde yapmanız gerekiyor aksi takdir de sütü köpürtmemeye, tadı bozuk kahve vermeye başlıyor.Tam otomatik, pratik kullanımlı ve dayanıklı bir alet. Fiyat olarak da muadillerine göre daya uygun bir ürün, tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.12.2019
    Berbat bir makine

    Ürün çok kötü sakın almayın. Ben hata yapıp aldım geçen sene şuan iade imkanım olsa keşke boşa gitti param. Dünyaca ünlü bie markadan bu kadar kötü bir üeün beklemezdim:(

  • Amazzon aracılığıyla, 17.08.2019
    Yetenekli, tezgahı kaplamayan lezzet

    Daha çok yer kaplayan ve renkli ekranlı süslü makinelere para vermeyip sadece iyi bir Espresso ve Cappucino makinesi arıyorsanız harika seçim. Daha önce +10 yıldan beri kullandığım Krups un üst ve olgunlaşmış tasarımı. Cappucino yapmak son derece kolay ve kendini temizleme özelliği harika. Espresso nun tadı nefis. Menü de tek eksik olan kahve tipi Latte. Bir de su haznesi biraz sık boşalıyor (ama az yer kaplıyor). Parça ve işçilik desteği çok iyi ve ekonomik. Bu tip makinalarda parçalar yüksek basınç, sıcaklık altında çalıştıkları için 3-4 yıla kalmadan arızalarla kaşılaşmanız normal. 1 aylık sürekli ve sık kullanımdan sonra bu segment içinde tereddütsüz tavsiye edebilirim. Aynı işi yapan ve çok daha fazla yer kaplayan pahalı İtalyan makinalarına ilave para vermenize gerek yok bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    BEŞ PARA ETMEZ.....

    İnanın beş para etmez, küçük işletmemiz için aldık, her menüyü denedik defalarca hepsinde çıkardığı kahve aynı, menüde ismi değişik o kadar, hele cappuccino diye bir menüsü var, bildiğin sütlü kahve, köpük falan hak getire, Başka markaları deneyin bence....

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.01.2019

    hurdasını bıle satın alırım.krups ea 80.... serisi olsun.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.01.2019
    İdeal tam otomatik kahve makinesi

    Sütü de kendisi ısıtan bir tam otomatik kahve makinesi için oldukça uygun bir fiyatı var. Espressosu lezzetli ve sıcaklığı iyi. Süt aparatının ve genel olarak makinenin temizliği rahat.Eksileri:- Cappuccino dışında, örneğin latte veya macchiato gibi bir sütlü içecek seçeneğinin (veya ayarının) olmaması.- Su haznesinin ufak olması.- Kahve telvesi haznesinin hızlı uyarı vermesi.Genel olarak tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2018
    Surekli temizlik istiyor...

    Kullanimda 3. senesine giriyor. Duzgun kahve cekirdegi alirsaniz baya keyifli. Kahveyi hizli cikartiyor. Kitapciginda kullanimi guzel anlatilmis. Her secenegi x2 yaptirip dev kupanizi doldurabilirsiniz. Sutu cok kopurtemiyor, ama ideal miktarda ekliyor. Her ne kadar kahve isini iyi yapiyor olsa da beni rahatsiz eden baya bir eksisi oldu... - Sut kabini temizlemek zor, hortumunu tepesini cikartip suda birakmak zorunda kaliyorum. Tepe kismina su basmadiginiz surece sut birikiyor, icini acmak mumkun degil. - Alt biriktirme kabi cok cabuk doluyor. Uzun sure temizlemezseniz suyla dokulen kahve yuzunden bakteri/mantar olusabiliyor. - Arkasindaki su kabi kucuk. Ev kullanimi icin uygun olabilir ama benim gibi cok kahve icen biri iseniz ya da is yeri icin dusunuyorsaniz daha buyuk kapli cihazlara bakin. - Kahve attigi yan hazne yeterince buyuk, ama temizlemek icin kahve slotunu da cikartmaniz gerekiyor. Bu da slota yapismis cekilmis kahvenin dokulmesi demek. Fazladan tezgah temizliyoruz. - Tepedeki kahve haznesi vidali. Yaglandiginda temizlemek isterseniz tam bir dert. - Surekli temizlenmek istiyor. Temizligi de uzun suruyor. Oraya kap koy, kaptaki suyu bosalt, o bu su dugmeye bas diyip duruyor, tam otomatik degil. - Filtresini ve temizleme icin kullandigi kapsulu bulmak zor. - Cihazi programlayan arkadaslarin herhalde ilk isiydi. Kahve seciyorsunuz, suyu isitiyor, derken bir anda kahve attigim kabi bosalt, biraz su ekle, bunu yaptin mi diyebiliyor. Bir geliyorsunuz kahve yok. Istedigini yaptiginizda da soguk suyla tekrar isitmadan kahveyi basiyor. - Elektrikler kesilince saati tekrar ayarlamaniz gerekiyor nedense. Herseyi hatirliyor, saati unutuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2018
    mükemmel kahve

    Almadan önce bir çok siteden yorum okudum ve pozitif yorumlar sebebiyle bu ürünü seçtim. Oldukça memnunum. Negatif yorumlardan bir tanesi menüdeki sütlü kahve çeşitliliğinin azlığı idi. Latte ve cappuchino size yeterliyse bu ürünü kaçırmayın derim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2018
    Mükemmel kahve yapıyor

    Kahve alışkanlığınız bağımlılığa dönüşüyor

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2018
    Herkesin rahatlıkla kullanabileceği pratik tam otomatik bir makina

    Ürünü en uygun amazzon da bulup aldım. Teslimat çok hızlı oldu. Kurulumda açıklamalar ve yönergeler yetersiz ve türkçe yok. Aslında çok da karmaşık değil. Espesso yu normal ve sert olaraka iki ayarda yapıyor. Cappuccinoyu ise tam otomatik veya Cappuccino düğmesine uzun basınca süt köpürtme miktarı ve işlemini isterseniz uzatarak kullanabiliyorsunuz.Cappuccino için büyük uzun bardaklar altına girmiyor. Süt hortumu mıknatıslı ucu ile kahve musluklarının ortasına takılıyor, unutmayınız!!! Su filtresini eğer musluk suyu kullanmazsanız takmaya gerek yok bence. Cihazın kahve değirmeni 3 kademeli, zaten bu makinalarda bununla çok fazla oynamaya gerek yok. Değirmeni çelik ve kaliteli. Bu cihaz ile Delonghi ecam23.420 arasında kalmıştım. Krups'un üstünlüğü tam otomatik olarak sizi detaylar ile uğraştırmaması, süt kabının olması, su sıcaklığı ayarı ile istediğiniz sıcaklıkta kahve yapmanızı imkanlı kılmasıdır. Ayrıca Krups Ea8298 Full Auto Kahve Makinesi ile de aralarında önemli bir fark yok. Hangisini ucuz bulursanız onu alın, işlevsellikleri aynı.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.11.2018
    Krups ea 829d

    Beklediğimden daha iyi çıktı. Ancak cihazın kurulumu için daha fazla açıklayıcı bilgi ve video desteği şart. Kurulum sırasında çok fazla zaman kaybediyorsunuz. Ancak sonrası oldukça keyifli. Expresso, kahve yada cappuccinonuzu yudumladıktan sonra kendinizi 40 yıllık Barista gibi hissediyorsunuz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.11.2018

    EA 8298model numaralı kahve makinası aldım. Türkçe kataloğu yok defalarca aramama rağmen,bir çözüm saglanmamıştır.Makinayi kullanamıyorum.Firmanızın acilen yardım etmesi dileğiyle.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.09.2018
    Tavsiye ediyordum

    Edit: Uzun kullanım testi sonucu görüşlerimi güncelliyorum: Süt sürahisinin kapağı sürekli açık kapatmaktan dolayı zorla açılıp/kapanmaya başladı, sürahiyi temizlemek çok zor, bir süre sonrada sürahi bozuldu, sürahi bozulunca latte yapamıyorsunuz. Bu nedenle sütlü kahve için bu makineyi önermiyorum. Espresso ve americano seçeneklerinde herhangi bir problem oluşmadı.Eski yorum: 3-4 gündür kullanıyorum, şimdilik oldukça başarılı buldum. amazzondan piyasadan 300-400 TL daha ucuz aldım. Ürün oldukça hızlı ulaştı. Kahvenin sıcaklığını ve sertliğini ayarlıyabiliyorsunuz, otomatik temizleme özelliği mevcut, otomatik açılma ve kapanma saatlerini ayarlayabiliyorsunuz.Eksi yönü ise Standart cappuccino ayarı ile geliyor, sonra kendiniz isterseniz süt kahve miktarını ayarlayıp latte yapabiliyorsunuz, bu ayarı kayıt edebiliyorsunu, fakat bu olasılıklarında makinenin içinde standart olarak ayarlı gelmesini isterdim. Birde türkçe kullanım klavuzu yok, sadece güvenlik önlemlerini anlatan türkçe klavuz var ama yeterli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2018
    Makine super

    Makine gercekten guzel kullanisi gayet basit fakat latte yapma ozelligi yok aciklamalarda latte yaptigida yaziyor ama sutlu kahve olarak sadece cappuccino yapiyor oda cok guzel oluyor. Kahvelerin boyutunu ayarliyor olabilmekte makinenin en buyuk artilarindan. Paketten turkce kullanim kilavuzu cikmiyor ayrica makinede turkce dil destegide yok ama bu bence skinti yaraticak bir durum degil.

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2018
    Harika kahve makinası

    Kargo elime çok çabuk ulaştı Paketi özenliydi sadece benim problem yaşadığım bir nokta vardı oda kurulumunu yaparken çok zorlandım Türkçe açıklaması yoktu...

  • NI1 aracılığıyla, 21.04.2018
    sütü iyi ısıtmıyor

    ürün çok güzel espresso çok güzel oluyor ama cappucino yaparken sütü yeterince ısıtmıyor.genel olarak tavsiye ederim yine de

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017
    Kahve tiryakilerine uygun

    Kaliteli ve şık bir ürün. Beklediğimden çok daha güzel yapıyor kahveleri. Daha fazla kahve seçeneği olsaydı çok daha iyi olabilirdi ama sıkıntı yok kendinizde kahve su ve süt miktarları ile oynayarak istediğiniz içeceği yapabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Krups Full Auto EA8298 1450 W 1800 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Krups Full Auto EA8298 1450 W 1800 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat