Stilevs Sadem 550 W 330 ml 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Kırmızı Yorumları

Stilevs Sadem 550 W 330 ml 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İndirimle aldım. Markayı bilmediğim için tereddütte kalmıştım ama çok güzelmiş kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzel köpüklü kahve yapıyor. Ayrıca muadillerinden daha uygun. Beni cezbeden tarafı cevzenin ayrılabilir olması. Çok kullanışlı. Güzel paketlenmişti. Kargo hızlıydı çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Siyah bakır istedim gri siyah geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce hiç bu kadar hızlı bir teslimat görmedim. Çok ilgili bir satıcı. Paketleme çok iyi fiyat kalite harika teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    özellikle kırmızı renk aldım siyah göndermişler bin pişman oldum aldığıma arayıp söyleseler yok diye bizde iptal ederiz ama bu şekilde yapmaları çok yanlış

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ben makineyi cok beğendim sadece kordonu biraz daha uzun olabilirdi ama cok kötü diil ancak harika pişiriyor agir kaynattigi iyi ve agir olduğu icin pişme oluyor ve kesinlikle köpüklü oluyor makineyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bol köpüklü kahvelerimiz. Ürünü alali yaklaşık 1 sene oldu kullanıp öyle yorum yapmak istedim. Her anlamda memnunum. Fiyati gayet uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel. Fazla para vermeye gerek yok. Hepsi aynı işi yapıyor. O kadar tembelliğe gerek yok. Zahmet olmazsa kalkın kapatın.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    paketlemeye çok dikkat edilmişti ürünün hem fiyatı uygun hem de göründüğü gibi geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü çok begendim kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kırmızı-Siyah rengini sipariş verdik. Pembe-Mor olanını göndermişler. Ürün güzel, işini yapıyor. Tabanındaki açma kapama düğmesinde açıkken kırmızı ışık yanıyor, basit bir şey ama bunu koymaları iyi olmuş. Temizleme konusunda, ben musluk altında durulayarak temizliyorum, zamanla tabanında kahve telveleri yapışıp birikebiliyor, şişe fırçası gibi bir fırça ile fırçalayarak temizleyebilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel aynısı geldi kaliteli ve baya köpüklü oluyor 😊

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Ürünü 6 aydır kullanmaktayız köpüklü Türk kahvesi yapıyor. Gereksiz yere ecnebi markalarına para vermeye gerek yok.

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2020
    bence çok güzel

    özellikle sütlü kahve yaparken dibinin tutmaması için aldık gerçekten de güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla

    Ürün çok geç ısıtıyor ve istediğimiz kopuklu kahveyi yapmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Köpüğü, lezzeti tam.. 4 fincan ancak alıyor. 5. fincanda hemen taşma yapıyor. otomatik kapanma olmadığı için başında durmak şart o yüzden 4 yıldız veriyorum. Renk çok güzel bence.. Büyük boy kahve makineleri fiyat olarak 2-3 katıydı. Çok kahve düşkünü olmadığımız için bize yetiyor..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Biz uzun zamandır kullanıyoruz bu kahve makinesini. Çok ta memnunuz. Dört fincan kapasitesi var. Çok da güzel köpüklü ve lezetli kahveler yapabiliyoruz. Yani hiç te öyle yüksek paralar vermeye gerek yok kahve makinesine. Renk ve tasarım olarak çok başarılı ve de fiyatı da gayet uygun kaliteli bir makine. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.06.2020
    Gayet şık bir ürün

    Çok beğendim zarif ve kaliteli bir ürün.fiyat olarak gayet uygundu.Ben aldıktan sonra fiyatı yükseldi.Diğer bildik marka fiyatlarına yaklaştı hal böyle olunca insan diğer markalara yoğunlaşacağını düşünüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2020

    Ürünün kulpunda sıkıntı vardı ama başka bi sorun yok hızlı ısıtıyor

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2020
    Beğendiğim 🙂

    Hiç tereddüt etmeyin Bulunduğum ilin en güvenilir esnaflarıdır kendileri güvenle alışveriş yapabilirsiniz Stilevs'e gelince kahve makinesi güzel ve boyutu diğer markalara göre büyük tek sıkıntısi içi plastik ama çok sorun olacağını sanmıyorum Beğendim genel olarak 🙂

  • NI1 aracılığıyla, 13.05.2020
    Güzel

    Evet beğendim ürünü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Sadem 550 W 330 ml 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Sadem 550 W 330 ml 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat