Tchibo Cafissimo Compact 1200 ml Su Hazneli Kahve Makinesi Siyah Yorumları

Tchibo Cafissimo Compact 1200 ml Su Hazneli Kahve Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2018
    Yeni modellerine göre çok daha kaliteli

    Yaklaşık 4 sene önce Tchibo nun kendi mağazasından almıştım. Hala ilk günkü gibi çalışıyor bunun üretimini bitirdiler benzer baska bir modeli var artık ama malzeme kalitesi olarak bence bu çok daha güzel bir ürün. Kahveleride dışardan aldıklarınız kadar kaliteli yapıyor. Bi nespresso değil tabiki ama yinede kaliteli. Sütlü sevenler için el tipi manuel köpürtücüler var onlar daha kullanışlı ve fiyatı daha uygun oluyor süt köpürten modeline göre. Tabi kapsül kahveler çekirdek kahvelere göre daha pahalı ama daha da pratikler. Kapsüllü düşünüyorsanız bence güzel bi ürün ben memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2015
    bu fiyata bundan iyisi yok

    Ben uzun süredir kullanıyorum. Diğer daha pahalı markalara göre fiyat-performans ilişkisinde en ist seviyede. Başlangıç seviyesinde kaliteli kahve içmek isteyenlere keisnlikle tavsiye ediyorum. Zaten daha kaliteli gurme kahve içmek isteyenlerin bu fiyatın yaklaşık yirmi katını ödemesi gerektiğini düşünürsek kaçırılmayacak ürün. Kapsülleri de çok ucuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2015
    uygun fiyatlı kapsul kahve makinesi

    Makine ve kapsul fiyatları muadillerine göre hesaplı, ancak lezzeti ve çalışması nespresso yu tutmaz.. Sütlü olarak kahve hazırlamak isteyenlere tavsiye edebilirim, ayrıca bazen kapsülleri delemiyor...ben kahvemi sütlü severim diyenler için hesaplı bir seçenek..süt köpürtücüsünü ayrıca alırsanız, hem daha pratik hemde temizlik derdi az oluyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2013
    Kullanışlı

    Ürünün kullanımı kolay ve yaptığı kahveler lezzetli. Kartuşları bir fincandan daha fazla kahve yapsa daha iyi olabilir ama yine de lezzetli kahve yapmak isteyenlere tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tchibo Cafissimo Compact 1200 ml Su Hazneli Kahve Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tchibo Cafissimo Compact 1200 ml Su Hazneli Kahve Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat